|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Triton

|
Zaslal: út únor 10, 2009 3:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelcb

|
Zaslal: út únor 10, 2009 3:41 pm Předmět: |
|
|
agnez=TRUBKA _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
tonda
|
Zaslal: út únor 10, 2009 3:42 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | | tonda napsal: | | agnez napsal: | | tonda napsal: | | agnez napsal: | | Na těchleh plachtáh vydělávaj sázkvoky nejvíc,ono i 90%vyjde ale vždy je jedna nebo dě chybi. |
agnez moh bys sem místo těch bezduchýho tlachání dát nějakou aktuální výhru nebo tipy na dešek/zítřek? |
To není bezduché,ale taková je realita (chci vám jen poradit) a pokud chceš být dlouhodobě úspěšný tak bys to mohl vědet.Jestli budu mít náladu,možná něco hodím na dnešní Euroligu nebo NBA.
Euroliga je až zítra.Dnes je Eurocap. |
Já s tebou souhlasim, ale dodávám že kritizovat umí každej.A proto bych bylrád kdybyses zapojil aktivně, protože jinak to tu jen zasíráš a to nikoho nezajímá.A už vůbec mě nezajímá jestli máš nebo nemáš náladu omg |
Klid tondo, to je agnez, místní tlachálek, netřeba brát vážně |
No já se orientuju RW navštěvuju už 4 roky
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út únor 10, 2009 3:42 pm Předmět: |
|
|
| Triton napsal: | | tonda napsal: | | agnez napsal: | | tonda napsal: | | agnez napsal: | | Na těchleh plachtáh vydělávaj sázkvoky nejvíc,ono i 90%vyjde ale vždy je jedna nebo dě chybi. |
agnez moh bys sem místo těch bezduchýho tlachání dát nějakou aktuální výhru nebo tipy na dešek/zítřek? |
To není bezduché,ale taková je realita (chci vám jen poradit) a pokud chceš být dlouhodobě úspěšný tak bys to mohl vědet.Jestli budu mít náladu,možná něco hodím na dnešní Euroligu nebo NBA.
Euroliga je až zítra.Dnes je Eurocap. |
Já s tebou souhlasim, ale dodávám že kritizovat umí každej.A proto bych bylrád kdybyses zapojil aktivně, protože jinak to tu jen zasíráš a to nikoho nezajímá.A už vůbec mě nezajímá jestli máš nebo nemáš náladu omg |
Klid tondo, to je agnez, místní tlachálek, netřeba brát vážně |
To že říkám pravdu je tlachání?je vidět že tomu nerozumíš.Když někomu poradím,tak to je hned kritizování...Jen sem chtěl nastínit,že plachty s 20zápasema není zrovna možnost jak vidělat i když to může vyjít.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út únor 10, 2009 3:43 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | agnez=TRUBKA |
argument?Zkus popřít to co jsem napsal o těch tiketech
|
|
| nahoru |
|
 |
tonda
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út únor 10, 2009 3:44 pm Předmět: |
|
|
Tady někdo napíše jak to chodí a co bych doporučil a hned sem za vola.
Proč to potom zakládate..
|
|
| nahoru |
|
 |
Triton

|
Zaslal: út únor 10, 2009 3:44 pm Předmět: |
|
|
Agnez, už několik lidí tě prosí, abys do tohoto topicu nepsal, tak to prosim udelej, jsi trapný _________________ [size=9:d2af49dc03][i:d2af49dc03][color=darkblue:d2af49dc03]Dr.Zoidberg[/color:d2af49dc03][/i:d2af49dc03][/size:d2af49dc03]
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: út únor 10, 2009 3:45 pm Předmět: |
|
|
JSEŠ TRUBKA= tady kluci sázejí pro radost a ty tady takové sra*ky. A jak psal tonda..ničím jiným nepřispěješ. Tak si to přeber sám. _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út únor 10, 2009 3:46 pm Předmět: |
|
|
| tonda napsal: | agnez holt sis asi nevšim že on to nedělá proto aby si tim vydělÁVAL ale to je tvuj problém že neumíš číst řádky a už vůbec ne mezi řádky |
Jo to jsem četl,ale ostatní co to takhle sází a doufají ve vyýhru,tak jsem jim to chtěl jen říct
|
|
| nahoru |
|
 |
tonda
|
Zaslal: út únor 10, 2009 3:46 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | | Pavelcb napsal: | | agnez=TRUBKA |
argument?Zkus popřít to co jsem napsal o těch tiketech |
Koukám že to nemá cenu...když potkáš blbce je lepší se mu vyhnout. Zavři nám huby nějakým pěkným tiketem a pak tu raď a kritizuj jak odborník a hádat se běž do jinýho topicu
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út únor 10, 2009 3:47 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | JSEŠ TRUBKA= tady kluci sázejí pro radost a ty tady takové sra*ky. A jak psal tonda..ničím jiným nepřispěješ. Tak si to přeber sám. |
Chtěl jsem jen poradit,od toho je ten topic.Tak se nenervuj,vím že musíš za každou cenu rypat i když třeba nevíš o čem je řeč.
|
|
| nahoru |
|
 |
tonda
|
Zaslal: út únor 10, 2009 3:50 pm Předmět: |
|
|
| agnez napsal: | Tady někdo napíše jak to chodí a co bych doporučil a hned sem za vola.
Proč to potom zakládate.. |
namotivuj mě nějakým výherním tiketem a budu k tobě vzhlížet.Jinak tvé rady samozřejmě maj něco do sebe ale pro puboše který o tom věděj hovno.Já s tebou souhlasim že plachta je nahovno atd atd ale to je všeobecně známý..nic novýho
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út únor 10, 2009 3:50 pm Předmět: |
|
|
| tonda napsal: | | agnez napsal: | | Pavelcb napsal: | | agnez=TRUBKA |
argument?Zkus popřít to co jsem napsal o těch tiketech |
Koukám že to nemá cenu...když potkáš blbce je lepší se mu vyhnout. Zavři nám huby nějakým pěkným tiketem a pak tu raď a kritizuj jak odborník a hádat se běž do jinýho topicu |
Myslíš že si svoje tikety schovávám nebo co?Sázím spíše přes net,ale klidně někdy můžu poslat.Ale nepotřebuju usse chlubit.Kdyby každý místo těch keců,něco poradil....
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: út únor 10, 2009 3:52 pm Předmět: |
|
|
| tonda napsal: | | agnez napsal: | Tady někdo napíše jak to chodí a co bych doporučil a hned sem za vola.
Proč to potom zakládate.. |
namotivuj mě nějakým výherním tiketem a budu k tobě vzhlížet.Jinak tvé rady samozřejmě maj něco do sebe ale pro puboše který o tom věděj hovno.Já s tebou souhlasim že plachta je nahovno atd atd ale to je všeobecně známý..nic novýho |
Tak když je to tak známý proč tolik řečí kolem toho.Jestli půjdu někdy v blízké době do kamenky,tak pošlu,ale vzhledem k 10%mp se to moc nevyplácí
edit:Krom synotipu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|