Kurzové sázení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 193, 194, 195 ... 297, 298, 299  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kurzové sázení  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kurzové sázení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Triton

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2009 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tonda napsal:
agnez napsal:
tonda napsal:
agnez napsal:
Na těchleh plachtáh vydělávaj sázkvoky nejvíc,ono i 90%vyjde ale vždy je jedna nebo dě chybi.

agnez moh bys sem místo těch bezduchýho tlachání dát nějakou aktuální výhru nebo tipy na dešek/zítřek?

To není bezduché,ale taková je realita (chci vám jen poradit) a pokud chceš být dlouhodobě úspěšný tak bys to mohl vědet.Jestli budu mít náladu,možná něco hodím na dnešní Euroligu nebo NBA.
Euroliga je až zítra.Dnes je Eurocap.

Já s tebou souhlasim, ale dodávám že kritizovat umí každej.A proto bych bylrád kdybyses zapojil aktivně, protože jinak to tu jen zasíráš a to nikoho nezajímá.A už vůbec mě nezajímá jestli máš nebo nemáš náladu omg

Klid tondo, to je agnez, místní tlachálek, netřeba brát vážně
Pavelcb

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2009 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez=TRUBKA
tonda

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2009 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Triton napsal:
tonda napsal:
agnez napsal:
tonda napsal:
agnez napsal:
Na těchleh plachtáh vydělávaj sázkvoky nejvíc,ono i 90%vyjde ale vždy je jedna nebo dě chybi.

agnez moh bys sem místo těch bezduchýho tlachání dát nějakou aktuální výhru nebo tipy na dešek/zítřek?

To není bezduché,ale taková je realita (chci vám jen poradit) a pokud chceš být dlouhodobě úspěšný tak bys to mohl vědet.Jestli budu mít náladu,možná něco hodím na dnešní Euroligu nebo NBA.

Já s tebou souhlasim, ale dodávám že kritizovat umí každej.A proto bych bylrád kdybyses zapojil aktivně, protože jinak to tu jen zasíráš a to nikoho nezajímá.A už vůbec mě nezajímá jestli máš nebo nemáš náladu omg

No já se orientuju RW navštěvuju už 4 roky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
agnez

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2009 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Triton napsal:
tonda napsal:
agnez napsal:
tonda napsal:
agnez napsal:

To že říkám pravdu je tlachání?je vidět že tomu nerozumíš.Když někomu poradím,tak to je hned kritizování...Jen sem chtěl nastínit,že plachty s 20zápasema není zrovna možnost jak vidělat i když to může vyjít.
agnez

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2009 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:
agnez=TRUBKA

argument?Zkus popřít to co jsem napsal o těch tiketech
tonda

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2009 3:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez holt sis asi nevšim že on to nedělá proto aby si tim vydělÁVAL ale to je tvuj problém že neumíš číst řádky a už vůbec ne mezi řádky
agnez

Tady někdo napíše jak to chodí a co bych doporučil a hned sem za vola.
Proč to potom zakládate..
Triton

Agnez, už několik lidí tě prosí, abys do tohoto topicu nepsal, tak to prosim udelej, jsi trapný
Pavelcb

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2009 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JSEŠ TRUBKA= tady kluci sázejí pro radost a ty tady takové sra*ky. A jak psal tonda..ničím jiným nepřispěješ. Tak si to přeber sám.
agnez

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2009 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tonda napsal:
agnez holt sis asi nevšim že on to nedělá proto aby si tim vydělÁVAL ale to je tvuj problém že neumíš číst řádky a už vůbec ne mezi řádky

Jo to jsem četl,ale ostatní co to takhle sází a doufají ve vyýhru,tak jsem jim to chtěl jen říct
tonda

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2009 3:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:
Pavelcb napsal:
agnez=TRUBKA

Koukám že to nemá cenu...když potkáš blbce je lepší se mu vyhnout. Zavři nám huby nějakým pěkným tiketem a pak tu raď a kritizuj jak odborník a hádat se běž do jinýho topicu
agnez

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2009 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pavelcb napsal:
JSEŠ TRUBKA= tady kluci sázejí pro radost a ty tady takové sra*ky. A jak psal tonda..ničím jiným nepřispěješ. Tak si to přeber sám.

Chtěl jsem jen poradit,od toho je ten topic.Tak se nenervuj,vím že musíš za každou cenu rypat i když třeba nevíš o čem je řeč.
tonda

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2009 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

agnez napsal:

namotivuj mě nějakým výherním tiketem a budu k tobě vzhlížet.Jinak tvé rady samozřejmě maj něco do sebe ale pro puboše který o tom věděj hovno.Já s tebou souhlasim že plachta je nahovno atd atd ale to je všeobecně známý..nic novýho
agnez

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2009 3:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tonda napsal:
agnez napsal:
Pavelcb napsal:
agnez=TRUBKA

Koukám že to nemá cenu...když potkáš blbce je lepší se mu vyhnout. Zavři nám huby nějakým pěkným tiketem a pak tu raď a kritizuj jak odborník a hádat se běž do jinýho topicu

Myslíš že si svoje tikety schovávám nebo co?Sázím spíše přes net,ale klidně někdy můžu poslat.Ale nepotřebuju usse chlubit.Kdyby každý místo těch keců,něco poradil....
agnez

PříspěvekZaslal: út únor 10, 2009 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tonda napsal:
agnez napsal:

namotivuj mě nějakým výherním tiketem a budu k tobě vzhlížet.Jinak tvé rady samozřejmě maj něco do sebe ale pro puboše který o tom věděj hovno.Já s tebou souhlasim že plachta je nahovno atd atd ale to je všeobecně známý..nic novýho

Tak když je to tak známý proč tolik řečí kolem toho.Jestli půjdu někdy v blízké době do kamenky,tak pošlu,ale vzhledem k 10%mp se to moc nevyplácí
edit:Krom synotipu.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kurzové sázení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 193, 194, 195 ... 297, 298, 299  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: