|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
pan tovarnik

|
Zaslal: po únor 09, 2009 10:29 pm Předmět: |
|
|
stojí dvě krávy na louce a jedna mlátí vemenem o strom a ta druhá se ptá proč si mlátíš tím vemenem o strom a ona odpoví zítra mám narozeniny tak si dělám šlehačku.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
yazi
(ban)

|
Zaslal: út únor 10, 2009 4:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
Zaslal: út únor 10, 2009 6:13 pm Předmět: |
|
|
| mirus napsal: | | Jde tatínek se synkem kolem drogerie, kde jsou za výlohou vystavené kondomy. Synek se ptá: "Co to je?" Odpověď: "To je na bezpečný sex." Na to synek: "Aha, to nás ve škole učili a proč jsou v balíčku 3?" Táta: "No, to je pro stredoškoláky - jeden na pátek, jeden na sobotu a jeden na neděli." Synek: "A proč má tady ten balíček 6 kusů?" "To je pro vysokoškoláky - 2 na pátek, 2 na sobotu, 2 na neděli." "A táto, tady jich je 12?" "No," vzdychne, "to je pro nás ženatý muže - jeden na leden, jeden na unor.." |
lol
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: út únor 10, 2009 9:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
pecina

|
Zaslal: st únor 11, 2009 4:48 pm Předmět: |
|
|
< Ajiinka> Tosh sem byla s kamoshama w lihu jak sviň. Ty wole ani newísh o cos přyšel. :-)
< Tomano> Musím ti říct, že mě značně irituje tento moderní trend - psát W do slovíček kam nepatří. Stejně jako psaní hrubek a jiných disproporcionálních chyb, a při tom to považovat za znak sociální nadřazenosti. Ergo tě musím požádat, abys zanechala tohoto hanebného ničení českého jazyka, jinak budu nucen urazit tvůj původ a přidat hanlivý přívlastek.
< Ajiinka> Co to melesh ty woe????
< Tomano> PIŠ JAKO ČLOVĚK TY PÝČO PLESNIVÁ!!!!
_________________ Dobrá posilovna nemá nic do činění s tím, jak hezké posilovací stroje tam jsou.
Nebo jestli mají bazén nebo klimatizaci. Dobrá posilovna smrdí směsí lidského potu a nabízí svým zákazníkům box s magnéziem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: st únor 11, 2009 4:54 pm Předmět: |
|
|
Strašné číst po těchto lidech. _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
pecina

|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: st únor 11, 2009 5:02 pm Předmět: |
|
|
http://77.48.102.76/vypatlator/
GeNeRaAaThOr iNtHeLiGeNtHnIiIhO ThExXxThU° X_x _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
|
|
| nahoru |
|
 |
peacer
|
Zaslal: st únor 11, 2009 6:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Plazer

|
Zaslal: st únor 11, 2009 8:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
neis
|
Zaslal: st únor 11, 2009 9:40 pm Předmět: |
|
|
Ještě že většina žen u nás, nejsou husy a jsou si vědomy, co je novodobý feminismus za šaškárnu a zneucťování žen Snad se Americe, ráji feminismu ani nepřibližíme ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
PetrSikora

|
Zaslal: st únor 11, 2009 11:50 pm Předmět: |
|
|
Jiří Paroubek navštíví Anglii a je přijat královnou Alžbětou.
Protože závidí Angličanům, jak jim státní správa pod královským vedením pěkně a efektivně funguje, ptá se královny, jaký na to má recept.
Královna odpoví: "Já se vždy snažím obklopit moudrými a inteligentními lidmi - sama nemůžu všemu rozumět."
Paroubek na to: "Tomu rozumím, Vaše Veličenstvo, ale jak zjistit, kdo je inteligentní?"
Královna se usměje: "Uděláme si malý test."
Nechá si vytočit číslo Tonyho Blaira a říká mu: "Tony, odpověz rychle na otázku - je to syn tvého otce a není to tvůj bratr - kdo je to?"
Blair pohotově odpoví: "No přece já!"
Paroubkovi se to moc líbí a hned po návratu se rozhodne přezkoušet své lidi. Jako první mu padne do ruky Sobotka.
"Bohoušku, odpověz rychle na otázku - je to syn tvého otce a není to tvůj bratr - kdo je to?"
Sobotka si nechá otázku zopakovat; pak se vymlouvá, že se nejprve musí zeptat ženy a svého asistenta, ale že na ně vyvine tlak a do 24 hodin bude znát odpověď. Celou noc nespí, převaluje se v posteli, a pořád nic.
Ráno potká v parlamentu na chodbě Kalouska - sice ho nemá rád, ale účel světí prostředky, a tak se ho rozhodne využít.
"Mirku, odpověz rychle na otázku - je to syn tvého otce a není to tvůj bratr - kdo je to?"
"No přece já!", odpoví překvapený Kalousek.
Sobotka přiběhne celý rozradostněný za Paroubkem a hlasitě volá: "Už vím, je to Kalousek!!"
Paroubek ho popadne pod krkem a řve ještě hlasitěji: "Ty jsi ale debil - je to Tony Blair!!!"
|
|
| nahoru |
|
 |
PetrSikora

|
Zaslal: st únor 11, 2009 11:54 pm Předmět: |
|
|
[quote="Plazer"]Nevím,jestli to tu už bylo,ale tohle není snad ani normální...
Když Bůh stvořil Adama a Evu, zbyly mu ješte dvě věci, které jim chtěl dát.
Bůh řekl: "Mám pro vás jestě dva dárky, pro každého z vás jeden.Ten první je moci čurat vestoje."
Adam ho přerusil: "Já to chci, já to chci! To bude báječné a můj život bude
mnohem jednodušší a veselejší!"
Pak se podíval na Evu a Eva přikývla a řekla: "No proč ne, pro mne to není
tak důležité."
Tak dostal Adam od Boha tento dárek.
Výskal radostí, poskakoval a čural tu zde, tu onde, běžel na pláž, čural i tam a obdivoval se obrazcům, které se mu podařilo vytvořit v písku.
Bůh s Evou pozorovali Adamovo nadšení a tu se zeptala Eva Boha: "A ten druhý dárek, který jsi nám chtěl dát?"
"To je mozek, Evo. To je mozek."
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: čt únor 12, 2009 8:36 pm Předmět: |
|
|
Jede beznohý a plešatý na kole a plešatý říká "šlápni na to, ať mi vlajou vlasy".
___
Plave akvar. rybička v medu a říká "fakt hustý!" .
Nejdebilnější vtipy, co jsem snad slyšel. _________________ I was born to be wild.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lakous
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|