| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 5:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
-pj-

|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 6:49 pm Předmět: |
|
|
jojo Taken je docela dobrej bezmyslenkovitej film, ale ma nekolik do oci bijicich nelogicnosti _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 7:15 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | jojo Taken je docela dobrej bezmyslenkovitej film, ale ma nekolik do oci bijicich nelogicnosti |
hmmm a kterej ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 7:18 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | jojo Taken je docela dobrej bezmyslenkovitej film, ale ma nekolik do oci bijicich nelogicnosti |
Jaky?
|
|
| nahoru |
|
 |
Tomi88

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 7:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 7:26 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | | yazi napsal: | | jojo Taken je docela dobrej bezmyslenkovitej film, ale ma nekolik do oci bijicich nelogicnosti |
Jaky? |
sakra ej to dlouho co jsem to videl, ale treba me zarazilo to, ze kdyz se hrdina vydaval za statniho urednika ve francii mluvil anglicky, ta scena s tim unosem jak otec dceri radil s tim mobilem atd _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 7:28 pm Předmět: |
|
|
Napadá tě nějakej film..plnej akce..kde je všechno Ok????
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 7:30 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | Napadá tě nějakej film..plnej akce..kde je všechno Ok???? |
jakou akci mas na mysli?
|
|
| nahoru |
|
 |
v.net

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 7:36 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Pavelcb napsal: | | Napadá tě nějakej film..plnej akce..kde je všechno Ok???? |
jakou akci mas na mysli? |
je mi to jasný
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 7:37 pm Předmět: |
|
|
| v.net napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Pavelcb napsal: | | Napadá tě nějakej film..plnej akce..kde je všechno Ok???? |
je mi to jasný |
neni akce jako akce
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 7:38 pm Předmět: |
|
|
| v.net napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Pavelcb napsal: | | Napadá tě nějakej film..plnej akce..kde je všechno Ok???? |
je mi to jasný |
no tak tento druh filmu jsem nemyslel
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 7:38 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | Napadá tě nějakej film..plnej akce..kde je všechno Ok???? |
pavle klid, ale proste v tomhle filmu je tech nelogicnosti na muj vkus celkem dost, ja se teda na cisty akcni filmy moc nedivam, tak nemuzu az tak porovnavat:) ale film plnej akce bez nejakych nelogicnosti je myslim The Dark Knight _________________ Proud member of the Axis of evil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 7:40 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | Pavelcb napsal: | | Napadá tě nějakej film..plnej akce..kde je všechno Ok???? |
pavle klid, ale proste v tomhle filmu je tech nelogicnosti na muj vkus celkem dost, ja se teda na cisty akcni filmy moc nedivam, tak nemuzu az tak porovnavat:) ale film plnej akce bez nejakych nelogicnosti je myslim The Dark Knight |
já jsem max v klidu mě je to fuk..ten film neznám
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 7:40 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | v.net napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Pavelcb napsal: | | Napadá tě nějakej film..plnej akce..kde je všechno Ok???? |
je mi to jasný |
no tak tento druh filmu jsem nemyslel |
treba...Sberaci jahod v akci
|
|
| nahoru |
|
 |
| |