|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
v.net

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 10:39 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | v.net napsal: | líbil se mi ve filmu Trója Brad Pitt, ale chlapi od nás z práce mě ho pořád hrozně hanili, že jeho nohy byly upravený počítačem...já myslim že Brad tam byl v dost slušnej formě...aj film byl dobrej |
až na nějaký scény to byla hrozná nuda
a ty si se koukala stejně jen na Pitta |
ale prdlajs na Pitta...mě docela bavil i ten film....
mimochodem už je ti líp??
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
v.net

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 10:44 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | Trochu jo.. ale nechcu to zakřiknout. Mno antibiotika no |
hm tak to budeš muset dobrat...takže trénink až po vybrání co???
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
v.net

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 10:53 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | dobrat jo..10dni ale jen co to půjde,tak se půjdu protáhnout..šmrdlat to snad budu moct Ale to mě netrápí,hlavně aby to už je to pryč
|
já ti rozumim...já když nejdu cvičit tak sem zlá , ale jakmile si zacvičim tak mam všechny ráda..
ale ty antibiotika musíš dobrat..jinak by to bylo v háji....
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
v.net

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 11:05 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | taky je doberu. Já jsem zlej pořád..jen když jsem nemocnej,tak jsem k tomu ještě protivnej |
no to je zlý - protivný chlap...polovina neúspěchu
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
v.net

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 11:21 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | no možná u ostatních..ale já na rozdíl od ostatních mládnu a mládnu |
se vracíš do dětských let co....bryndák, plinky...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 11:25 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Pavelcb napsal: | no možná u ostatních..ale já na rozdíl od ostatních mládnu a mládnu |
se vracíš do dětských let co....bryndák, plinky... |
jo.. vole
|
|
| nahoru |
|
 |
abecedarian

|
Zaslal: so únor 14, 2009 2:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: so únor 14, 2009 2:15 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem kouknul...zjímavej film
Naposledy upravil Pavelcb dne po únor 16, 2009 10:55 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: so únor 14, 2009 11:33 pm Předmět: |
|
|
tak dalsi nudny vecer tak preco si ho nespijemnit... dnes som vsadil na film v hlavnej ulohe s Will Smithom a urobil som dobre. Volba padla na film Seven Pounds , film o uspesnom muzovi ktory zapricini dopravnu nehodu pri ktorej zomrie 7 ludi,, kedze citi zodpovednost za ich smrt tak sa snazi zmenit zivot k lepsiemu 7 ludom ktory to potrebuju (podla neho najviac) a zasluzia si to.
opat 9/10 myslim ze kludne aj 10/10 ale zo zaciatku je trosku nejasny jeho umysel, co je dobre kedze nakoniec to vsetko do seba zapadne a prekvapi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|