Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 117, 118, 119 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zacharo

PříspěvekZaslal: so únor 14, 2009 11:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Z fitka jsem si po cestě dom zajel pro DVD Náhradníci. Ten film mi vždycky zvedne náladu ( (:
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2009 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hledal jsem nějaký info k "Líbáš jako bůh" (neptejte se proč ) , tak si skočim na csfd a musim říct, že takhle zdrcující kritiku jsem dlouho nečetl, viz.:

citace:
Nemá cenu rozplývat se nad tím, že si Poledňáková pořídila dobré mladé filmové řemeslníky a že její poslední snímek nevypadá úplně jako český televizní seriál, ale už skoro západní televizní seriál. Základem jejích filmů byl, je a zůstává absolutní nevkus, trapnost a amorálnost, které se vydávají za humor a pozitivní pohled na svět. _______________ Líbáš jako Bůh se tváří jako romantická komedie pro starší zkušenější lidi, ale není v ní nic romantického (jakékoli náznaky se tu zavile sabotují), nic komického, nic dospělého, nebo snad pravdivého. Je to vylhaná slátanina a úplně umělá fikce, která jen předstírá, že má něco společného se životem. Právě v této snaze manipulativně nás přesvědčit, že film vypovídá cosi o každodennosti, spatřuju cosi obzvlášť arogantního a nesoudného ze strany autorky, která zřejme od normalizace žije v alternativním vesmíru. __________________Postavy se do jedné chovají jako zlí a sobečtí idioti, kteří navíc nejsou schopni na chvíli udržet rovnováhu, takže pořád "komicky" padají. Tvrdit o nich, že zastupují pestrost lidských typů a že v jejich soužití se ukazuje tolerance, je zvrácené. Děj nedrží pohromadě žádnou vnitřní logikou (ani nevím, kolikrát jsem si řekl WTF), jen se tu za sebe zoufale lepí scénky. ____________ Jistěže tu od předchozího paskvilu Jak se krotí krododýli víceméně zmizela "estrádní čísla" a ubylo nechutného "vizuálního šišlání" na děti (kýčovité detaily rozesmátých tvářiček), ale kvůli tomu není Líbáš jako Bůh lepší film, jen je o trochu snesitelnější. Je to rozdíl asi jako mezi bércovým vředem a pásovým oparem. Ani jednoho nám není zapotřebí.

Nejdřív sem smál, pak brečel smíchy, pak mi bylo líto paní Poledňákové a teď si jen říkám, kdyby tohle četla, kolik filmů by ještě natočila.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
owar

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2009 10:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

abecedarian napsal:
Viděl jste někdo tenhle film? http://www.csfd.cz/film/221085-adamova-jablka-adams-and-230bler/

zatim celkem dobrý, jsem v půlce a du spát
abecedarian

PříspěvekZaslal: po únor 16, 2009 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
abecedarian napsal:
Viděl jste někdo tenhle film? http://www.csfd.cz/film/221085-adamova-jablka-adams-and-230bler/

zatim celkem dobrý, jsem v půlce a du spát

jj, taky jsem ten film viděl na části. Blikající světla od stejnýho režiséra mám hodně rád, ale tohle je na mě moc a nebo málo
owar

PříspěvekZaslal: pá únor 20, 2009 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak už jsem to dokoukal a nevim co si o tom mám myslet
abecedarian

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2009 10:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:

Ale pár vtipných momentů tam bylo...
OT: Zítra klidný let s co nejmenším počtem teroristů na palubě a fest zamrzlou hudson
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2009 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
Hledal jsem nějaký info k "Líbáš jako bůh" (neptejte se proč ) , tak si skočim na csfd a musim říct, že takhle zdrcující kritiku jsem dlouho nečetl, viz.:

citace:
Nemá cenu rozplývat se nad tím, že si Poledňáková pořídila dobré mladé filmové řemeslníky a že její poslední snímek nevypadá úplně jako český televizní seriál, ale už skoro západní televizní seriál. Základem jejích filmů byl, je a zůstává absolutní nevkus, trapnost a amorálnost, které se vydávají za humor a pozitivní pohled na svět. _______________ Líbáš jako Bůh se tváří jako romantická komedie pro starší zkušenější lidi, ale není v ní nic romantického (jakékoli náznaky se tu zavile sabotují), nic komického, nic dospělého, nebo snad pravdivého. Je to vylhaná slátanina a úplně umělá fikce, která jen předstírá, že má něco společného se životem. Právě v této snaze manipulativně nás přesvědčit, že film vypovídá cosi o každodennosti, spatřuju cosi obzvlášť arogantního a nesoudného ze strany autorky, která zřejme od normalizace žije v alternativním vesmíru. __________________Postavy se do jedné chovají jako zlí a sobečtí idioti, kteří navíc nejsou schopni na chvíli udržet rovnováhu, takže pořád "komicky" padají. Tvrdit o nich, že zastupují pestrost lidských typů a že v jejich soužití se ukazuje tolerance, je zvrácené. Děj nedrží pohromadě žádnou vnitřní logikou (ani nevím, kolikrát jsem si řekl WTF), jen se tu za sebe zoufale lepí scénky. ____________ Jistěže tu od předchozího paskvilu Jak se krotí krododýli víceméně zmizela "estrádní čísla" a ubylo nechutného "vizuálního šišlání" na děti (kýčovité detaily rozesmátých tvářiček), ale kvůli tomu není Líbáš jako Bůh lepší film, jen je o trochu snesitelnější. Je to rozdíl asi jako mezi bércovým vředem a pásovým oparem. Ani jednoho nám není zapotřebí.

Nejdřív sem smál, pak brečel smíchy, pak mi bylo líto paní Poledňákové a teď si jen říkám, kdyby tohle četla, kolik filmů by ještě natočila.
Tak teď, člověče, nevím, jestli s tím souhlasíš nebo ne. :-) Já se už od premiéry tohoto filmu bráním ženě, která mě chce donutit na film jít. Zatím odolávám, ale za poslední 2 týdny mě to stálo ples (které nesnáším), večeři, byl jsem nakupovat, Valentýna jsem strávil doma (a ne v hospodě s kamarádama ) a dnes vařím.

Ale do kina za žádnou cenu na tohle nejdu, budu bojovat do posledních sil. :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
owar

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2009 1:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

abecedarian napsal:
owar napsal:

Ale pár vtipných momentů tam bylo...
OT: Zítra klidný let s co nejmenším počtem teroristů na palubě a fest zamrzlou hudson

jo tak to určitě, třba jak střelil toho nácka do srdce a do zad a on potom přišel s obvázanou rukou jako by nic nebo jak šel Gunar v tenisovém a notně podroušen do svého pokoje s lilkem a lahví stolního oleje, kde spala ta holka OT -
vird

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2009 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Underworld - Rise of Lycans - vcelku OK, sice nic prevratne ale aj tak celkom dobry film 6,5/10

Friday the 13th - pozeratelne ale prilis obycajne, 5/10
TheLeague
(ban)

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2009 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporucuju Seven Pounds
http://www.csfd.cz/film/236586-seven-pounds/

NIKDY NECHCI ZEMRIT!!!

In memoriam
http://www.youtube.com/watch?v=kNnW7GwI33Q
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2009 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheLeague napsal:
Doporucuju Seven Pounds

taky doporucuju, hlavne kvuli Rosario Dawson, nejkrasnejsi zena pod sluncem

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
TheLeague
(ban)

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2009 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:
TheLeague napsal:
Doporucuju Seven Pounds

Mela peknou hubu plnou zubu Me se libila ta herecka ze "Slumdog Millionaire" celej ten film se mi libil a ten konec taky.Stal se ze me posranej romantik a idealista.

NIKDY NECHCI ZEMRIT!!!

In memoriam
http://www.youtube.com/watch?v=kNnW7GwI33Q
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2009 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheLeague napsal:
yazi napsal:
TheLeague napsal:
Doporucuju Seven Pounds

Mela peknou hubu plnou zubu Me se libila ta herecka ze "Slumdog Millionaire" celej ten film se mi libil a ten konec taky.Stal se ze me posranej romantik a idealista.

ja ji poprve videl ve filmu Sidewalks of New York (krasne smutnej romantickej film ) a byal jsem uplne ucarovan, znate to laska na prvni pohled

abecedarian

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2009 10:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:
TheLeague napsal:
yazi napsal:
TheLeague napsal:
Doporucuju Seven Pounds

ja ji poprve videl ve filmu Sidewalks of New York (krasne smutnej romantickej film ) a byal jsem uplne ucarovan, znate to laska na prvni pohled

Díky ní mám od srdce rád jednu pasáž v Alexandru Velikým
Btw kočka ze Slumdog Millionaire je exkluzivní
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: so únor 21, 2009 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Alexandra jsem nevidel, popis mi tu scenu dik:D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 117, 118, 119 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: