|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zacharo

|
Zaslal: so únor 14, 2009 11:42 pm Předmět: |
|
|
Z fitka jsem si po cestě dom zajel pro DVD Náhradníci. Ten film mi vždycky zvedne náladu ( (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: po únor 16, 2009 9:47 pm Předmět: |
|
|
Hledal jsem nějaký info k "Líbáš jako bůh" (neptejte se proč  ) , tak si skočim na csfd a musim říct, že takhle zdrcující kritiku jsem dlouho nečetl, viz.:
| citace: | Nemá cenu rozplývat se nad tím, že si Poledňáková pořídila dobré mladé filmové řemeslníky a že její poslední snímek nevypadá úplně jako český televizní seriál, ale už skoro západní televizní seriál. Základem jejích filmů byl, je a zůstává absolutní nevkus, trapnost a amorálnost, které se vydávají za humor a pozitivní pohled na svět. _______________ Líbáš jako Bůh se tváří jako romantická komedie pro starší zkušenější lidi, ale není v ní nic romantického (jakékoli náznaky se tu zavile sabotují), nic komického, nic dospělého, nebo snad pravdivého. Je to vylhaná slátanina a úplně umělá fikce, která jen předstírá, že má něco společného se životem. Právě v této snaze manipulativně nás přesvědčit, že film vypovídá cosi o každodennosti, spatřuju cosi obzvlášť arogantního a nesoudného ze strany autorky, která zřejme od normalizace žije v alternativním vesmíru. __________________Postavy se do jedné chovají jako zlí a sobečtí idioti, kteří navíc nejsou schopni na chvíli udržet rovnováhu, takže pořád "komicky" padají. Tvrdit o nich, že zastupují pestrost lidských typů a že v jejich soužití se ukazuje tolerance, je zvrácené. Děj nedrží pohromadě žádnou vnitřní logikou (ani nevím, kolikrát jsem si řekl WTF), jen se tu za sebe zoufale lepí scénky. ____________ Jistěže tu od předchozího paskvilu Jak se krotí krododýli víceméně zmizela "estrádní čísla" a ubylo nechutného "vizuálního šišlání" na děti (kýčovité detaily rozesmátých tvářiček), ale kvůli tomu není Líbáš jako Bůh lepší film, jen je o trochu snesitelnější. Je to rozdíl asi jako mezi bércovým vředem a pásovým oparem. Ani jednoho nám není zapotřebí.
|
Nejdřív sem smál, pak brečel smíchy, pak mi bylo líto paní Poledňákové a teď si jen říkám, kdyby tohle četla, kolik filmů by ještě natočila.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
abecedarian

|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá únor 20, 2009 7:27 pm Předmět: |
|
|
tak už jsem to dokoukal a nevim co si o tom mám myslet _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
abecedarian

|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: so únor 21, 2009 1:07 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | Hledal jsem nějaký info k "Líbáš jako bůh" (neptejte se proč ) , tak si skočim na csfd a musim říct, že takhle zdrcující kritiku jsem dlouho nečetl, viz.:
| citace: | Nemá cenu rozplývat se nad tím, že si Poledňáková pořídila dobré mladé filmové řemeslníky a že její poslední snímek nevypadá úplně jako český televizní seriál, ale už skoro západní televizní seriál. Základem jejích filmů byl, je a zůstává absolutní nevkus, trapnost a amorálnost, které se vydávají za humor a pozitivní pohled na svět. _______________ Líbáš jako Bůh se tváří jako romantická komedie pro starší zkušenější lidi, ale není v ní nic romantického (jakékoli náznaky se tu zavile sabotují), nic komického, nic dospělého, nebo snad pravdivého. Je to vylhaná slátanina a úplně umělá fikce, která jen předstírá, že má něco společného se životem. Právě v této snaze manipulativně nás přesvědčit, že film vypovídá cosi o každodennosti, spatřuju cosi obzvlášť arogantního a nesoudného ze strany autorky, která zřejme od normalizace žije v alternativním vesmíru. __________________Postavy se do jedné chovají jako zlí a sobečtí idioti, kteří navíc nejsou schopni na chvíli udržet rovnováhu, takže pořád "komicky" padají. Tvrdit o nich, že zastupují pestrost lidských typů a že v jejich soužití se ukazuje tolerance, je zvrácené. Děj nedrží pohromadě žádnou vnitřní logikou (ani nevím, kolikrát jsem si řekl WTF), jen se tu za sebe zoufale lepí scénky. ____________ Jistěže tu od předchozího paskvilu Jak se krotí krododýli víceméně zmizela "estrádní čísla" a ubylo nechutného "vizuálního šišlání" na děti (kýčovité detaily rozesmátých tvářiček), ale kvůli tomu není Líbáš jako Bůh lepší film, jen je o trochu snesitelnější. Je to rozdíl asi jako mezi bércovým vředem a pásovým oparem. Ani jednoho nám není zapotřebí.
|
Nejdřív sem smál, pak brečel smíchy, pak mi bylo líto paní Poledňákové a teď si jen říkám, kdyby tohle četla, kolik filmů by ještě natočila. | Tak teď, člověče, nevím, jestli s tím souhlasíš nebo ne. :-) Já se už od premiéry tohoto filmu bráním ženě, která mě chce donutit na film jít. Zatím odolávám, ale za poslední 2 týdny mě to stálo ples (které nesnáším), večeři, byl jsem nakupovat, Valentýna jsem strávil doma (a ne v hospodě s kamarádama ) a dnes vařím.
Ale do kina za žádnou cenu na tohle nejdu, budu bojovat do posledních sil. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: so únor 21, 2009 1:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: so únor 21, 2009 7:42 pm Předmět: |
|
|
Underworld - Rise of Lycans - vcelku OK, sice nic prevratne ale aj tak celkom dobry film 6,5/10
Friday the 13th - pozeratelne ale prilis obycajne, 5/10
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: so únor 21, 2009 7:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: so únor 21, 2009 10:24 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: |
taky doporucuju, hlavne kvuli Rosario Dawson, nejkrasnejsi zena pod sluncem |
Mela peknou hubu plnou zubu Me se libila ta herecka ze "Slumdog Millionaire" celej ten film se mi libil a ten konec taky.Stal se ze me posranej romantik a idealista.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: so únor 21, 2009 10:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
abecedarian

|
Zaslal: so únor 21, 2009 10:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: so únor 21, 2009 10:37 pm Předmět: |
|
|
Alexandra jsem nevidel, popis mi tu scenu dik:D _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|