|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Stan

|
Zaslal: út únor 17, 2009 6:14 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | TheLeague napsal: | Kdyz jsem hral po netu ruletu (bez penez pro zabavu) tak jsem si rikal ze mit velkej kapital a hrat Martingale tak jsem neporazitelnej
Petrzela nehral pro penize, to je pak trosku neco jinyho...
Ale ve vysledku je pro pravidelny vydevalani asi lepsi kurzovy sazeni. |
Martingale je fakt super strategie. Světový rekord je, že někde ve Vegas padla asi 35x za sebou stejná barva. Série deseti v řadě jsou v celku běžné, tak si to spočítej. |
A proto rikam ze je potreba kapital. |
No,ony ty kasina taky nejsou hloupe a proto tam mas omezene sazky,jak nahoru,tak dolu..kapisto? _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: út únor 17, 2009 6:16 pm Předmět: |
|
|
Je jenom jeden systém -
vsadit, prohrát, půjčit si, krást, prohrát, brát drogy... prohrát, vězení, smrt...
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: út únor 17, 2009 6:20 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | Sakra Stane vzal si mi moji predstavu o tom ze az budu milionar tak budu prachy mnozit v kasinech |
No jestli jsem ti pro srandu,v poho..jen jsem nechtel,aby tam dalsi nestastnik zahucel..
Nic,koncim s debatou na tema sazky..az se rozhejbu,dam vedet,jak to jde..
..zatim se mejte a vsem GOOD LUCK! _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: út únor 17, 2009 8:05 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | Tradewind:
No nebudu tě přesvědčovat . Emoce poznáš na vlastní kůži sám jestli budeš někdy hýbat s opravdu velkými penězi. Vyhnout se tomu nijak nejde jenom se to naučit mírnit a usměrnovat. Spočítat ani naprogramovat se to vážně nedá . Tady se právě dělí zrno od plev.
Jinak snažit se zbohatnout na sázkách na zápasy je trochu pošetilé. Neříkám že to nejde, ale od toho je tady úplně jiná liga - finanční trhy, kde se točí desítky bilionů dolarů denně. |
Vsechno ma svoje pro a proti.
Sazeni i financni trhy ( hlavne teda futures/forex ... ) jsou vsechno v podstate hry s 0 souctem, ze se o nic noveho nehraje a kazda koruna kterou nekdo vyhraje jde z kapsy nekoho jineho.
U sazeni jde proti tobe hladina, kterou nastavuji sazkovky, docela presne kurzy a dale docela velka omezeni - nemusis ty penize vybrat zpatky, nemusi ti dovolit hrat, nemuzes sazet jako PO ale jenom jako fyzicka osoba atd ...
Na druhou stranu, jak vidis treba i tady, je spousta lidi co si jen tak vsadi ze srandy, plno duchodcu/dedecku co si jdou dat plachtu za dvacku atd. :) Takove lehke soupere na treba komoditnich trzich tezko najdes.
Protoze tam proti tobe sedi uplne jini geniove a stroje. A ti s tebou vymetou raz dva. Muzes mit sice platformicku od zenfire :)) nebo jineho brokera a na ni si zobrazovat CCI a moving average (5) :)), ale hrat proti celym tymum matematicky velmi sikovnych lidi (napr na par prednaskach treba tohohle pana jsem byl, nezahral bych si s nim ani hru "z ktere ruky chces" , natoz neco s burzou) a to nemluvim o kapitalu, ktery maji k dispozici a jak si mohou hybat s cenou. Dale vselijaci insider podvodnici jako treba ten Larry Williams, lidi co maji zakulisni/fundamentalni info atd.
Na druhou stranu zadna hladina, omezeni obchodu nebo jine zakazy.
Kazdy at si vybere, co mu je sympatictejsi. V kazdem pripade GL!
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: út únor 17, 2009 9:03 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Konkrétně sem jsem napsal pár postřehů z hlediska profesionálního obchodníka který se poměrně úspěšně živi obchodováním na fin. trzích a spekulování je vlastně jistý druh sázek. |
A co konkretne obchodujes? A jestli se muzu zeptat - jaka je tva vyhoda oproti "velkym hracum"?
Musel jsem se zeptat :) pokud nechces psat, tak ok.
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: st únor 18, 2009 1:08 pm Předmět: |
|
|
Martinagle je cesta do pekel,pořád navyšovat atd,přijde San Jose syndrom a je to.
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: st únor 18, 2009 1:18 pm Předmět: |
|
|
Po poslednim debaklu jsem zacal tipovat jen tak zadarmo a spis sledovat statistiky a trenovat "do budoucna".
A co je to ten San Jose syndrom?
Naposledy upravil squater dne st březen 11, 2009 9:42 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Lukyn_
|
Zaslal: st únor 18, 2009 2:39 pm Předmět: |
|
|
DEJTE SI DNESKA NA PV PROTI BRECLAVY .... HOKEJ DRUHA LIGA
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: st únor 18, 2009 7:03 pm Předmět: |
|
|
| Tradewind napsal: | | citace: | | Konkrétně sem jsem napsal pár postřehů z hlediska profesionálního obchodníka který se poměrně úspěšně živi obchodováním na fin. trzích a spekulování je vlastně jistý druh sázek. |
A co konkretne obchodujes? A jestli se muzu zeptat - jaka je tva vyhoda oproti "velkym hracum"?
Musel jsem se zeptat :) pokud nechces psat, tak ok. |
Dělám jenom forex a specializuju se na eurodolar, obchoduju na Dukascopy. Má výhoda oproti velkým hráčům? Vůbec nemyslím na to, že proti mě někdo takový stojí. Ale když už to bereš takhle tak já se nesnažím je porazit ale jenom se s nimi svézt což je o něco jednodušší . To že rentuju nejlepší software - Tradestation a mám mašinu určenou jenom pro optimalizaci která jede nonstop beru jako samozřejmost. Takže s velkými hráči se nesrovnávám a výhoda oproti malým hráčům je ta, že umím hledat a řešit problémy tam kde opravdu jsou, tzn. u mě.
Jinak vidím že máš o různých fondech a obchodnících v nich dost zkreslené představy. Rozhodně to nejsou žádní polobohové a neomylní géniové. Viz. případ z minulého roku kdy v Societe Generale nějaký jejich trouba pootvíral pozice za 50 miliard euro a nikdo o tom ani nevěděl. Ztáta 5 miliard. Minulý rok byly všechny hedgové fondy v těžké ztrátě a vsadím se že i ten na který jsi dal odkaz. Největší banky Světa se svými týmy nejlepších analytiků, statistiků a ekonomů z Harvardu stojí před bankrotem. Krom toho hdo něco opravdu umí a je si svým uměním jistý nedělá kašpara v nějakém přiblblém fondu, ale jede na sebe. To dá rozum. O malých hráčích se ani nezminuju, to jsou z 90% vyložení troubové kteří systém krmí stejně jako automaty.
Larry Williams byl podvodník? O tom nic nevím. Naopak vyhrál opakovaně několik traderských soutěží s reálnými penězi a vymyslel několik vlastních, ještě dnes hojně používaných indikátorů např W%R.
Co máš proti Moving average? V jednoduchosti je síla a tohle je ta najlepší trigger line jakou jsem poznal. Jedním z problémú všech začátečníků je, že hledají stále nějaký Svatý grál - nějaký supersložitý indikátor nebo jejich kombinaci který bude mít úspěšnost 90%. Ujištuju tě že nic takového neexistuje. Harvard neharvard.
Naposledy upravil MalajskyTygr dne st únor 18, 2009 10:39 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: st únor 18, 2009 9:40 pm Předmět: |
|
|
Tak tondo škoda :). 4. anglickou jsem tam nakonec nedal, ale teď prohrál Monfils ve třetím setu 7 : 5. A to to vypadalo po prvním setu tak nadějně _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
tonda
|
Zaslal: st únor 18, 2009 9:53 pm Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | Tak tondo škoda :). 4. anglickou jsem tam nakonec nedal, ale teď prohrál Monfils ve třetím setu 7 : 5. A to to vypadalo po prvním setu tak nadějně |
Já vim wyghu sem na to koukal Je to škoda že tak znervózněl při svým podání..vedl už myslim 40:0 a nakonec prohrál 5:7..dmnce. Takže sorry
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: st únor 18, 2009 9:57 pm Předmět: |
|
|
Vžyť v pohodě, každopádně díky, že jsi se podělil o tip. Jestli bude něco na víkend tak postni. _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|