|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
eob
|
Zaslal: so leden 17, 2009 9:44 am Předmět: |
|
|
| bodybuilder4 napsal: | | a čo takto v Metre?? to je niečo asi ako MAKRO |
Jestli je to na stejnem principu, jak jsem psala - obchod pro podnikatele - tak to urcite zkus.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
MAST3R

|
Zaslal: so leden 17, 2009 9:44 am Předmět: |
|
|
| bodybuilder4 napsal: | | a čo takto v Metre?? to je niečo asi ako MAKRO |
to já nevim, to musíš skusit ty. Já na slovensku nežiju _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
bodybuilder4

|
Zaslal: so leden 17, 2009 9:51 am Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | bodybuilder4 napsal: | | a čo takto v Metre?? to je niečo asi ako MAKRO |
to já nevim, to musíš skusit ty. Já na slovensku nežiju |
Ja viem ok dakujem skusim sa popozerat _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
..Never by Afraid to say what you feel,,
Hläška roka 2009: ,, vodu ohrievajú ľadom,, - kamoš Feri
|
|
| nahoru |
|
 |
ivanna
|
Zaslal: so leden 17, 2009 9:54 am Předmět: |
|
|
| bodybuilder4 napsal: | | MAST3R napsal: | | bodybuilder4 napsal: | | a čo takto v Metre?? to je niečo asi ako MAKRO |
to já nevim, to musíš skusit ty. Já na slovensku nežiju |
Ja viem ok dakujem skusim sa popozerat |
daj potom vediet ci si to nasiel v metre dik
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: čt leden 22, 2009 12:29 pm Předmět: . |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so únor 21, 2009 7:57 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | Dneska jsem zkusil ty michany vajicka z mikrovlnky (podle receptu "ajronpajmpinga") A super, clovek nemusi umejvat tolik nadobi. Staci hlubokej talir, vajicka rozmichat a pak priblizne ob 45 sekund vypnout mikrovlnku a trosku promichat a znova opakovat |
jakej recept?
|
|
| nahoru |
|
 |
headlong23

|
Zaslal: čt únor 26, 2009 11:00 am Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | nejlepsi jsou volsky oka , aby ten zloutek byl trochu rosteklej, posolit a s cerstvim, krupavim pecivem hmm to je dobrutka |
to som si nemal precitat pred obedom kua...
inak ako vam chutia "stratene vajcia" t.j. vajcia rozklepnute priamo do vriacej vody? _________________ Fuck, shit, cock, ass, titties, boner, bitch, muff, pussy, cock, butthole, Barbra Streisand!
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt únor 26, 2009 12:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: čt únor 26, 2009 12:30 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | headlong23 napsal: | | Sacharidacek napsal: | nejlepsi jsou volsky oka , aby ten zloutek byl trochu rosteklej, posolit a s cerstvim, krupavim pecivem hmm to je dobrutka |
to som si nemal precitat pred obedom kua...
inak ako vam chutia "stratene vajcia" t.j. vajcia rozklepnute priamo do vriacej vody? |
to ma nejakou chut? |
Nedela se to do polivky? Vajicko v bramboracce a gulasovce je nejlepsi. Cely!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt únor 26, 2009 12:31 pm Předmět: |
|
|
TheLeague - ale to je markantni rozdil, samotny vajicko ve vode a v dobry bramboracce, to je jak sex s krasnou zenou a tvoji starou tchyni _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
headlong23

|
Zaslal: čt únor 26, 2009 12:31 pm Předmět: |
|
|
http://www.receptar.sk/index.php?ID=1&SubID=11&recID=19521568
Ale osobne nevyskusane, preto sa pytam. _________________ Fuck, shit, cock, ass, titties, boner, bitch, muff, pussy, cock, butthole, Barbra Streisand!
|
|
| nahoru |
|
 |
honda20

|
Zaslal: čt únor 26, 2009 6:49 pm Předmět: |
|
|
Jedna taková maličkost. Možná, že to tu už bylo, ale pro ty kteří to neznaj dobrý nápad. Koupíte si zavírací igelitové pytlíky-různé velikosti.Podle toho kolik toho sníte. Do toho pytlíku vyleji roklepnutá vajíčka.Uzavřu pytlík a hodím ho do horké vody a vařím. Žádný tuk a žádné připálení...
Samozřejmě, že do toho pytlíku můžete přidat i jiné ingredience.Já přidávám na jemno nakrájenou šunku a nastrouhaný sýr.... _________________ Áááá, pojď mi hop....
|
|
| nahoru |
|
 |
Jarack
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|