Kurzové sázení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 208, 209, 210 ... 297, 298, 299  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kurzové sázení  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kurzové sázení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Stan

PříspěvekZaslal: po únor 23, 2009 12:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
Stan napsal:
supporter napsal:
Stan napsal:
supporter napsal:
Pánové, nechtěli by jste psát ty vaše elaboráty plný burzovních kravin, kterým stejně nikdo nerozumí někam jinam ?

No,pri pohledu jak tady sazite,je to jedine cteni,kde se neco rozumneho dovime..

Tak si založte topic o burze, to je tak těžký ?

No,tyhle kecy o burze maji se sazkami docela hodne spolecneho..az zacnu sazet,budu sem davat obcas odkazy i s grafem a verim,ze mi das za pravdu

pro beznyho sazkare ale absolutne na hovno reci chapes? Kdo tady jede na burze? Jeden clovek? Muzou to presunout do jinyho topicu a tam pocitat dolary a euráče...tady bych spíš uvítal dobrý tipy na fotbal, hokej a tenis, než strategii jak se stát velkým esem na Wall Street.

ok
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tonda

PříspěvekZaslal: po únor 23, 2009 12:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdar..tak já dneska tohle:

5655 Hull-Tottenham (23.02.2009 21:00)
1 D.BENT dá gól 3.60
2902 Mac.Netanya-Maccabi Haifa (23.02.2009 19:50)
1 Výhra domácích 2.71
95 Leixoes-Belenenses (23.02.2009 20:45)
1 Výhra domácích 1.85
6080 Rodovre-Frederikshav (1.z) (23.02.2009 19:30)
1 Výhra domácích 1.60
8956 H.Holon-Haifa (23.02.2009 18:15)
2 Výhra hostů

a tohle:

281 Odesnik-Dancevic (23.02.2009 17:00)
1 Výhra domácích 1.70
279 Ben.Becker-Sweeting (23.02.2009 18:20)
1 Výhra domácích 1.67
238 Gabashvili-Recouderc (23.02.2009 12:45)
1 Výhra domácích 1.54
246 Berrer-Pless (23.02.2009 13:30)
1 Výhra domácích 1.43
308 Smeets-Slanar (23.02.2009 18:20)
1 Výhra domácích 1.79
297 Crivoi-Flock (23.02.2009 13:30)
1 Výhra domácích 1.40
tonda

PříspěvekZaslal: po únor 23, 2009 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bohajeho co tam ten Odesnik předvádí po děšťový přeháňce to je na facku...Takže asi nic...Aspon aby ten Bent dal góla: (
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: po únor 23, 2009 11:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AC Mlán- Real Madrid 1:0 Tak a ted už můžu psát
Tradewind:
Pokud máš opravdový zájem tak mi dej mail a já ti pošlu Peformance report i equity curve třeba za poslední půlrok. Algoritmus ale teda rozhodně nečekej. Nechtěl bys poslat zrovna peníze na účet ?
Jinak těžko se s tebou diskutuje, protože jsi si bohužel vsugeroval nějaké představy jak bys byl rád aby to fungovalo. Jsi typický představitel početné skupiny hledačů "svatého grálu" který ovšem nikdy nenajdeš a budeš se navždy motat v bludném kruhu bez výsledku.
Já ti řeknu jak to funguje. Obchodování je tvrdý byznys kde je jenom jeden rozhodující údaj a to je zhodnocení účtu za rok. Všechno ostatní jsou nepodstatné bláboly o ničem. Existuje jenom profit a loss. Nic mezi tím. Zádný "skoroprofit" ani "skoroloss". Zádná smůla nebo štěstí, jenom výsledek. A je absolutně jedno jestli tohoto profitu dosáhne nositel nobelovy ceny nebo Franta Vomáčka z hostince Na Růžku. Je jedno jestli je profit dosažen pomocí kvantové teorie nebo pomocí horoskopu. Mým cílem není honit si ego jaký jsem génius, balit holky na to že jsem trader a mám v pracovně 3 monitory. Mojím jediným cílem je vydělat prachy. Cokoliv bude dlouhodobě fungovat, beru. Může to být klidně třeba tradeování na základě tvaru ranní stolice. Neodmítnu žádnou metodu protože není dost nobl. Sám mám nastudovánu matematickou podstatu asi 30ti hlavních indikátorů a hlavně je mám backtestem důkladně vyzkoušené v mém trhu. Takže přesně vím co funguje a co ne a nepletu si pojmy s dojmy.
Co se týče velkých hráčů, myslíš že jejich obchodování ve velkém na základě programu zůstane v grafu skryto? Naopak právě tyto algoritmy a obrovské částky vytvářejí v grafech více či méně pravidelné paterny, které můj software "snadno" odhalí. Naopak moje obchodování v malém je prakticky nezachytitelné a nikoho nezajímá.
Prakticky všechny velké hedgeové fondy zaznamenaly v minulém roce těžké ztráty, proto jsem chtěl vidět zhodnocení té slavné české skupiny. Skoro jistě nebudou vyjímkou.
Dále nevím jaké knihy teda čteš, ale to že je zvládání emocí a železná disciplína zásadní klíč k úspěchu píšou snad úplně všude. Snad jenom ve specializovaných knihách teoretiků o technické analýze se o tom nedočteš. Nevím co je na tom k nepochopení, potvrdí ti to i každý profesionální hráč pokru.
Psycho

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2009 1:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

bl...
citace:
Může to být klidně třeba tradeování na základě tvaru ranní stolice. Neodmítnu žádnou metodu protože není dost no
Mazec:-)
Phenomenom

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2009 1:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

FT Arsenal 1 - 0 AS Roma
FT Atletico Madrid 2 - 2 FC Porto
FT Inter Milan 0 - 0 Manchester U.
FT Lyon 1 - 1 Barcelona

Hmm chtěl sem naložit aspon na tu barcu,ale nakonec to dopadlo teda velmi bláznivě..vsadil ste někdo.?
squater

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2009 5:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Philadelphia - Los Angeles - over
Detroit - San Jose - over
Pittsburgh - NY Islanders - 1 a under
Toronto - NY Rangers - Mozna remiza a under.

Sam jsem zvedavy:)
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2009 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Phenomenom napsal:
FT Arsenal 1 - 0 AS Roma
FT Lyon 1 - 1 Barcelona

Hmm chtěl sem naložit aspon na tu barcu,ale nakonec to dopadlo teda velmi bláznivě..vsadil ste někdo.?

Jo vyšel mi Arsenal, Lyon a Inter...bohužel uteklo Atletico, dal sem čistá 1

edit - jak se dívám na výsledky NHL, tak to Atletico mi odstřelilo 5 litrů - Boston , Calgary 1 a Heatley dal gól
Phenomenom

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2009 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tohle mi zkurvilotiket naštěstí jen nějáký drobný,ale stejnak..prej antukový král a s nějákým sedláme vyhoří omg...
Nalbandian 1
Koellerer 2
Phenomenom

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2009 7:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
Phenomenom napsal:
FT Arsenal 1 - 0 AS Roma
FT Lyon 1 - 1 Barcelona

Jo vyšel mi Arsenal, Lyon a Inter...bohužel uteklo Atletico, dal sem čistá 1

edit - jak se dívám na výsledky NHL, tak to Atletico mi odstřelilo 5 litrů - Boston , Calgary 1 a Heatley dal gól

hehe nasere..ale tak dobře vám tak nemáte sázet plachty
Nordir

PříspěvekZaslal: st únor 25, 2009 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska to bude zajimave
CHelsea - Juve ... Nebude to peknej fotbal takticky svazanej, ale snad Chelsea vstreli gol a vyhraje cili za 1

Real - Liverpool ... dle poslednich vysledku a formy je to u me jasna 1, real v posledni dobe chytl fazonu a strili mu to o 106.

Sporting - Bayern ... tady bych dal i pro odvazne za 1 Bayernu to v posledni dobe vubec nejde ... prohra v Berline a ted doma s Kolinem je toho dukazem. Na druhou stranu se tym jako Bayern dokaze vyhecovat na dulezite zapasy - osobne bych volil asi X

Villareal - Panathinaikos Atény ... pro me necitelnej zapas takze bych jedine vsadil over 2,5 verim v prestrelku
squater

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2009 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

squater napsal:
Philadelphia - Los Angeles - over
Detroit - San Jose - over
Pittsburgh - NY Islanders - 1 a under
Toronto - NY Rangers - Mozna remiza a under.

Sam jsem zvedavy:)

Philadelphia - Los Angeles - over KO
Detroit - San Jose - over KO (o 1 gol: ()
Pittsburgh - NY Islanders - 1 a under OK OK
Toronto - NY Rangers - Mozna remiza a under. OK OK
Uz to zacinam trefovat... nebo nahoda? Uvidime casem:)
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2009 12:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nordir napsal:
dneska to bude zajimave
CHelsea - Juve ... Nebude to peknej fotbal takticky svazanej, ale snad Chelsea vstreli gol a vyhraje cili za 1

Real - Liverpool ... dle poslednich vysledku a formy je to u me jasna 1, real v posledni dobe chytl fazonu a strili mu to o 106.

Sporting - Bayern ... tady bych dal i pro odvazne za 1 Bayernu to v posledni dobe vubec nejde ... prohra v Berline a ted doma s Kolinem je toho dukazem. Na druhou stranu se tym jako Bayern dokaze vyhecovat na dulezite zapasy - osobne bych volil asi X

Villareal - Panathinaikos Atény ... pro me necitelnej zapas takze bych jedine vsadil over 2,5 verim v prestrelku

LM je tezko odhadnutelna, se divam, ze ti vysla jen Chelsea. Ja sem to nedaval vubec...stejne bych netrefil nic, ja tak pro sebe tipoval 0 - 1 -0 - 1
agnez

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2009 12:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já hraj uvětšinou under 2,5golu u těch velkých zápasu kde hrajou dost defens týmy jako Juve a Chelsea nebo Inter s Manchesterem.
Většinou se domácí snaží neinkasovat a italové v obou případech brání co nejdéle nulu,protože v oboou přípádech sou docela outsideři a výsledek 1:0 pro juve je dost dobrý.
Nordir

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2009 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

njn prvni zapasy .... zklamal me Real to byla bida.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kurzové sázení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 208, 209, 210 ... 297, 298, 299  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: