Domácí a sklepní posilovny

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 53, 54, 55  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Domácí a sklepní posilovny  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Domácí a sklepní posilovny
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
skmurphy

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2009 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ptaak napsal:
no tak moje mala domaci posilka.v 16 aspon neco jeste jednorucky nejsou na fotce. a jinak vyuzivam skolni posilovnu jeste. a ty pneumatiky to bylo na zacatek cviceni, nic jinyho sem nesehnal a tohle se nam valelo doma

rofl :D :D nedalo mi to sorry.. nesmejem sa natom..vsetko je v poriadku ale tie kotuce myslim tie strieborne.. tie ze odkial ze mas ? presne tieto iste mam aj ja a su z vyhybky na VLAKY !! :) tiez tam je taka diera na obvode..totiz mam pri dome dost staru zeleznicu s vyhybkami a uz sa po nej nejazdilo a tieto kotuca ma tak cca 15 kg takze dobra zbierka :))
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ptaak

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2009 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skmurphy napsal:
ptaak napsal:
no tak moje mala domaci posilka.v 16 aspon neco jeste jednorucky nejsou na fotce. a jinak vyuzivam skolni posilovnu jeste. a ty pneumatiky to bylo na zacatek cviceni, nic jinyho sem nesehnal a tohle se nam valelo doma

rofl :D :D nedalo mi to sorry.. nesmejem sa natom..vsetko je v poriadku ale tie kotuce myslim tie strieborne.. tie ze odkial ze mas ? presne tieto iste mam aj ja a su z vyhybky na VLAKY !! :) tiez tam je taka diera na obvode..totiz mam pri dome dost staru zeleznicu s vyhybkami a uz sa po nej nejazdilo a tieto kotuca ma tak cca 15 kg takze dobra zbierka :))

ty dve to je z nejakyho obrabeciho stroje myslim,jen se vyvrtala dira. Ocelolitina a jedno ma 32kg
70mMyW!53

PříspěvekZaslal: pá únor 13, 2009 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja cvicim doma ve sklepe, mam vsechno potrebnae na zakladni cviky krome stojanu na drepy ale to uz planuju ze svarim. kdyz delam drepy tak davam zavazi do krosny ( zatim to staci, narvu tam aji 100kg + zatez co zvednu nad hlavu na ramena na cince)
nerv

PříspěvekZaslal: ne únor 15, 2009 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj lidi.Makam ve sklepe na stojanech a potrebuju rozmery hrazdy na shyby ktera ma sikme konce.Nenasel by se tady nekdo kdo ma doma hrazdu a byl by tak hodny ze by mi napsal jak je dlouha ? diky moc...na foru jsem to nenasel
\\ uz jsem to nasel
orome

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2009 4:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

uz mozem pridavat obrazky, tak pripajam par foto z nasej garazovej posilky, da sa odcvicit skoro vsetko okrem lytok .
Jednorucky mame len 2*12kg a jedna 24, ziadne stroje, cize skor len zakladne cviky

Kladka na triceps, suseda ,ktora ma rovno nad garazou obyvacku sa stazovala,ze jej stale nieco piska pod nohami, kedze kladka je zavesena na roxore, vibracie sa prenasaju do panela a z toho je ten piskot

"bradla"na triceps+ stojany na drepy

Hrazda , pracuje sa na pevnej verzii

Boxy na pozdvihy,trapezy,...

Lavicka,da sa dvihnut az skoro do kolmej polohy na celne tlaky

CIZO

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2009 4:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eleiko kotouce

jinak ta hrazda to bych si hodne rozmyslel nez bych se na ni povesil, nevypada to moc duveryhodne

Derek Poundstone
Luster

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2009 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ta hrazda je silenstvi , ale jinak zavidim..dobrej prostor a vsechno co je potreba
Qwake

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2009 5:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
ta hrazda je silenstvi , ale jinak zavidim..dobrej prostor a vsechno co je potreba

Mi se libí i to, co stojí za tou hrazdou.

Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
orome

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2009 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

s hrazdou mate pravdu, ked cvicim sam, je to o drzku, ale uz som si zvykol, pekny plynuly pohyb, bez hadzania a inych pohybov, ale urcite menej opakovani, ked dvaja drzia stojany, tak je to pohoda a mozem aj vymyk spravit
Apolo

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2009 5:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěknej vercajk.
TheLeague
(ban)

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2009 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Strasne vsem zavidim tyhle hardcore domaci posilky. jeste bych si sehnal nakladaci jednorucku a nejakou sikmou lavicku (na military press) a bylo by to idealni.

NIKDY NECHCI ZEMRIT!!!

In memoriam
http://www.youtube.com/watch?v=kNnW7GwI33Q
Bazzy

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2009 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ta hrazda je opravdu nigga, jeste horsi jak fotbalova branka (na shyby)
TheLeague
(ban)

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2009 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hrazda se da udelat krasne doma mezi futra od dveri. Kdyz se to tam poradne privrta tak je nesmrtelna. Mozna je akorat problem kdyz nekdo meri tri metry a ma dlouhy ruce tak se bude bouchat kolenama o zem

NIKDY NECHCI ZEMRIT!!!

In memoriam
http://www.youtube.com/watch?v=kNnW7GwI33Q
BUFU

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2009 6:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já dělám shyby na dřepovacím stojanu. Držáky si dám co nejvýš to jde, na ně dám činku. Když se chytnu rukama činky a prověsím se tak jsem zhruba kolenama na zemi, ale to ničemu nevadí, jen je to mín pohodlný
BIG Lebowski

PříspěvekZaslal: út únor 24, 2009 6:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hardcore nigga posilovna

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Domácí a sklepní posilovny Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 53, 54, 55  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: