|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
skmurphy
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 8:33 pm Předmět: |
|
|
| ptaak napsal: | no tak moje mala domaci posilka.v 16 aspon neco jeste jednorucky nejsou na fotce. a jinak vyuzivam skolni posilovnu jeste. a ty pneumatiky to bylo na zacatek cviceni, nic jinyho sem nesehnal a tohle se nam valelo doma |
rofl :D :D nedalo mi to sorry.. nesmejem sa natom..vsetko je v poriadku ale tie kotuce myslim tie strieborne.. tie ze odkial ze mas ? presne tieto iste mam aj ja a su z vyhybky na VLAKY !! :) tiez tam je taka diera na obvode..totiz mam pri dome dost staru zeleznicu s vyhybkami a uz sa po nej nejazdilo a tieto kotuca ma tak cca 15 kg takze dobra zbierka :))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ptaak

|
Zaslal: pá únor 13, 2009 8:42 pm Předmět: |
|
|
| skmurphy napsal: | | ptaak napsal: | no tak moje mala domaci posilka.v 16 aspon neco jeste jednorucky nejsou na fotce. a jinak vyuzivam skolni posilovnu jeste. a ty pneumatiky to bylo na zacatek cviceni, nic jinyho sem nesehnal a tohle se nam valelo doma |
rofl :D :D nedalo mi to sorry.. nesmejem sa natom..vsetko je v poriadku ale tie kotuce myslim tie strieborne.. tie ze odkial ze mas ? presne tieto iste mam aj ja a su z vyhybky na VLAKY !! :) tiez tam je taka diera na obvode..totiz mam pri dome dost staru zeleznicu s vyhybkami a uz sa po nej nejazdilo a tieto kotuca ma tak cca 15 kg takze dobra zbierka :)) |
ty dve to je z nejakyho obrabeciho stroje myslim,jen se vyvrtala dira. Ocelolitina a jedno ma 32kg
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá únor 13, 2009 8:42 pm Předmět: |
|
|
ja cvicim doma ve sklepe, mam vsechno potrebnae na zakladni cviky krome stojanu na drepy  ale to uz planuju ze svarim. kdyz delam drepy tak davam zavazi do krosny ( zatim to staci, narvu tam aji 100kg + zatez co zvednu nad hlavu na ramena na cince)
|
|
| nahoru |
|
 |
nerv
|
Zaslal: ne únor 15, 2009 7:37 pm Předmět: |
|
|
Ahoj lidi.Makam ve sklepe na stojanech a potrebuju rozmery hrazdy na shyby ktera ma sikme konce.Nenasel by se tady nekdo kdo ma doma hrazdu a byl by tak hodny ze by mi napsal jak je dlouha ? diky moc...na foru jsem to nenasel
\\ uz jsem to nasel
|
|
| nahoru |
|
 |
orome

|
Zaslal: út únor 24, 2009 4:54 pm Předmět: |
|
|
uz mozem pridavat obrazky, tak pripajam par foto z nasej garazovej posilky, da sa odcvicit skoro vsetko okrem lytok  .
Jednorucky mame len 2*12kg a jedna 24, ziadne stroje, cize skor len zakladne cviky
Kladka na triceps, suseda ,ktora ma rovno nad garazou obyvacku sa stazovala,ze jej stale nieco piska pod nohami, kedze kladka je zavesena na roxore, vibracie sa prenasaju do panela a z toho je ten piskot
"bradla"na triceps+ stojany na drepy
Hrazda , pracuje sa na pevnej verzii
Boxy na pozdvihy,trapezy,...
Lavicka,da sa dvihnut az skoro do kolmej polohy na celne tlaky
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út únor 24, 2009 4:57 pm Předmět: |
|
|
eleiko kotouce
jinak ta hrazda to bych si hodne rozmyslel nez bych se na ni povesil, nevypada to moc duveryhodne _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út únor 24, 2009 5:02 pm Předmět: |
|
|
ta hrazda je silenstvi  , ale jinak zavidim..dobrej prostor a vsechno co je potreba _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: út únor 24, 2009 5:05 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | ta hrazda je silenstvi , ale jinak zavidim..dobrej prostor a vsechno co je potreba |
Mi se libí i to, co stojí za tou hrazdou. _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
orome

|
|
| nahoru |
|
 |
Apolo

|
Zaslal: út únor 24, 2009 5:36 pm Předmět: |
|
|
Pěknej vercajk. _________________ John Spartan: Jednu věc bych ale chtěl vědět. Jak sakra fungujou ty tři mušle?
|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út únor 24, 2009 6:35 pm Předmět: |
|
|
Já dělám shyby na dřepovacím stojanu. Držáky si dám co nejvýš to jde, na ně dám činku. Když se chytnu rukama činky a prověsím se tak jsem zhruba kolenama na zemi, ale to ničemu nevadí, jen je to mín pohodlný _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|