|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Scary_movie

|
Zaslal: st prosinec 17, 2008 6:48 am Předmět: |
|
|
Já 25og vaničku dám do misky a buď do toho dám nakrájený banán a podrtím to, a nebo s pomerančem, ale ten se v tom hůř drtí, tak ho krájím na kostičky a pěkně to promíchám . . . A super :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
KATRISONE

|
Zaslal: po únor 02, 2009 12:09 am Předmět: .. |
|
|
já teda nijak speciálně, ale chutná mi to hodně...vaničku 250g tvarohu, do toho sklenku mlíka a sypnu do toho odměrku vanilkovýho proteiňáku... (jako ta chuť toho proteiňáku není nijak zásadní, ale teď mám vanilkovej a je to dobrý..ale umím si to představit i třeba s čokoládou nebo tak něco..taky může bejt dobrý...)
|
|
| nahoru |
|
 |
Morpheus

|
Zaslal: út únor 03, 2009 9:58 am Předmět: |
|
|
nevím jestli znáte pesto (pozor, obsahuje hodně tuku) ale já si to dávám s tvarohem a mám to ve stylu cottage cheese. chutná to skvěle a obsahuje to kvalitní tuky. k tomu špetku soli...
není to sladké, to je fakt ale zkuste to, nebojte se... _________________ chci chcát
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
|
| nahoru |
|
 |
Murayy

|
Zaslal: čt únor 26, 2009 8:30 pm Předmět: |
|
|
Tvaroh + mléko + pulka banánu. Pecka :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: čt únor 26, 2009 9:51 pm Předmět: |
|
|
ruzne....jedna moznost tvaroh + mleko rozmixovat, nebo tvaroh d otoho sem hodil tu malou konzervu s mandarinkama a zamichat. s tim mlikem to je dobry, ma to i dost bilkovin a vypity to je hned _________________ Život začíná při 230 km/h
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: čt únor 26, 2009 9:56 pm Předmět: |
|
|
| ptaak napsal: | | ruzne....jedna moznost tvaroh + mleko rozmixovat, nebo tvaroh d otoho sem hodil tu malou konzervu s mandarinkama a zamichat. s tim mlikem to je dobry, ma to i dost bilkovin a vypity to je hned |
Tak teraz si mi urobil nekonecnu chut na nieco take, ale odkial kua vziat konzervu mandariniek...a do Tesca na opacnu stranu mesta sa mi nechce. Kua...
|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: čt únor 26, 2009 10:03 pm Předmět: |
|
|
 ja mam trochui zasobu ruznych konzerv...chutove to je dobry  jinak je spousta jinych zpusobu ja kto uchutit (nutella, dzem,...) _________________ Život začíná při 230 km/h
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt únor 26, 2009 10:04 pm Předmět: |
|
|
dejte mu ban, to se neda cist  ja si obcas do tvarohu pridam trochu proteinu a bananu, ty mandarinky zejtra zkusim :) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: čt únor 26, 2009 10:57 pm Předmět: |
|
|
Sakra, dal bych si ty mandarinky, no kde to tedka vzit:) _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
Plazer

|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: pá únor 27, 2009 3:30 pm Předmět: |
|
|
Půl odměrky čoko proteinu, vaničku tvarohu, umělý cukr, trocha mlíka a termix ja ne světě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá únor 27, 2009 3:40 pm Předmět: |
|
|
| Plazer napsal: | Já sem začal do trohu sypat čokoládový musli nebo nějaký... příjde mi to lepší než to chutit kakaem nebo tak... nebo občas do toho nahážu ovoce a sním to. Tvaroh je taky klasika,ale hrší je,když se toho člověk přejí a pak to nemůže cítít ani na dva metry. To se mi taky stalo, že si mi jen při pohledu na něj zvedal kufr, ale už to přešlo |
Na tvarohu je nejlepsi, ze je to univerzalni potravina, kterou muzes upravit na 1000000000000000000000000000000000 zpusobu Takze pokud mas v sobe kucharskeho ducha nebo trochu kreativity, tak by nejake prejezeni hrozit nemelo _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
orome

|
|
| nahoru |
|
 |
Feek
|
Zaslal: pá únor 27, 2009 8:51 pm Předmět: Re: S cim jete tvaroh? |
|
|
| Jano02 napsal: | Zdravim,
tak som dnes skusal jest tvaroh ale moc to neslo, chuti to jak malta a dost tazko sa to prehlta (je to uplne suche). Brat mi radi to jest s hrozienkami, vanilkovym cukrom a mliekom. Ako to jete vy? |
Ja to hodim do mixeru s mlikem a je to docela mnamka. Mozna by bylo good tam dat i malo proteinu na dochutceni:?? no nwm ja myslite??
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|