S cim jete tvaroh?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 44, 45, 46  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - S cim jete tvaroh?  Úvodní stránka -> Kuchařka -> S cim jete tvaroh?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Scary_movie

PříspěvekZaslal: st prosinec 17, 2008 6:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já 25og vaničku dám do misky a buď do toho dám nakrájený banán a podrtím to, a nebo s pomerančem, ale ten se v tom hůř drtí, tak ho krájím na kostičky a pěkně to promíchám . . . A super :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
KATRISONE

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2009 12:09 am    Předmět: .. Odpovědět s citátem

já teda nijak speciálně, ale chutná mi to hodně...vaničku 250g tvarohu, do toho sklenku mlíka a sypnu do toho odměrku vanilkovýho proteiňáku... (jako ta chuť toho proteiňáku není nijak zásadní, ale teď mám vanilkovej a je to dobrý..ale umím si to představit i třeba s čokoládou nebo tak něco..taky může bejt dobrý...)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Morpheus

PříspěvekZaslal: út únor 03, 2009 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nevím jestli znáte pesto (pozor, obsahuje hodně tuku) ale já si to dávám s tvarohem a mám to ve stylu cottage cheese. chutná to skvěle a obsahuje to kvalitní tuky. k tomu špetku soli...

není to sladké, to je fakt ale zkuste to, nebojte se...
No_pain

PříspěvekZaslal: út únor 03, 2009 11:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak teď už jen tvaroh rozmixovanej ve vode, oraganismus to tilik nezatíží
Murayy

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2009 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tvaroh + mléko + pulka banánu. Pecka :-)
ptaak

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2009 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ruzne....jedna moznost tvaroh + mleko rozmixovat, nebo tvaroh d otoho sem hodil tu malou konzervu s mandarinkama a zamichat. s tim mlikem to je dobry, ma to i dost bilkovin a vypity to je hned
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2009 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ptaak napsal:
ruzne....jedna moznost tvaroh + mleko rozmixovat, nebo tvaroh d otoho sem hodil tu malou konzervu s mandarinkama a zamichat. s tim mlikem to je dobry, ma to i dost bilkovin a vypity to je hned

Tak teraz si mi urobil nekonecnu chut na nieco take, ale odkial kua vziat konzervu mandariniek...a do Tesca na opacnu stranu mesta sa mi nechce. Kua...
ptaak

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2009 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja mam trochui zasobu ruznych konzerv...chutove to je dobry jinak je spousta jinych zpusobu ja kto uchutit (nutella, dzem,...)
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2009 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dejte mu ban, to se neda cist ja si obcas do tvarohu pridam trochu proteinu a bananu, ty mandarinky zejtra zkusim :)

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
Johny HaRd

PříspěvekZaslal: čt únor 26, 2009 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sakra, dal bych si ty mandarinky, no kde to tedka vzit:)

Eric Cartman
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Plazer

PříspěvekZaslal: pá únor 27, 2009 3:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já sem začal do trohu sypat čokoládový musli nebo nějaký... příjde mi to lepší než to chutit kakaem nebo tak... nebo občas do toho nahážu ovoce a sním to. Tvaroh je taky klasika,ale hrší je,když se toho člověk přejí a pak to nemůže cítít ani na dva metry. To se mi taky stalo, že si mi jen při pohledu na něj zvedal kufr, ale už to přešlo
Rostislaw

PříspěvekZaslal: pá únor 27, 2009 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Půl odměrky čoko proteinu, vaničku tvarohu, umělý cukr, trocha mlíka a termix ja ne světě.
Draper

PříspěvekZaslal: pá únor 27, 2009 3:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Plazer napsal:
Já sem začal do trohu sypat čokoládový musli nebo nějaký... příjde mi to lepší než to chutit kakaem nebo tak... nebo občas do toho nahážu ovoce a sním to. Tvaroh je taky klasika,ale hrší je,když se toho člověk přejí a pak to nemůže cítít ani na dva metry. To se mi taky stalo, že si mi jen při pohledu na něj zvedal kufr, ale už to přešlo

Na tvarohu je nejlepsi, ze je to univerzalni potravina, kterou muzes upravit na 1000000000000000000000000000000000 zpusobu Takze pokud mas v sobe kucharskeho ducha nebo trochu kreativity, tak by nejake prejezeni hrozit nemelo
orome

PříspěvekZaslal: pá únor 27, 2009 4:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tvaroh,skoricovy cukor,vajcia,piskoty
Feek

PříspěvekZaslal: pá únor 27, 2009 8:51 pm    Předmět: Re: S cim jete tvaroh? Odpovědět s citátem

Jano02 napsal:
Zdravim,

tak som dnes skusal jest tvaroh ale moc to neslo, chuti to jak malta a dost tazko sa to prehlta (je to uplne suche). Brat mi radi to jest s hrozienkami, vanilkovym cukrom a mliekom. Ako to jete vy?

Ja to hodim do mixeru s mlikem a je to docela mnamka. Mozna by bylo good tam dat i malo proteinu na dochutceni:?? no nwm ja myslite??

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - S cim jete tvaroh? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 44, 45, 46  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: