| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Berete suplementy i když jste nemocní? |
| ano všechny |
|
17% |
[ 8 ] |
| ano jen některé |
|
36% |
[ 17 ] |
| ne |
|
46% |
[ 22 ] |
|
| Celkem hlasů : 47 |
|
| Autor |
Zpráva |
yazi
(ban)

|
Zaslal: so únor 28, 2009 8:12 pm Předmět: |
|
|
Ano ironie neni pripravek na myti oken :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
brc.majkl

|
Zaslal: so únor 28, 2009 8:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
peacer
|
Zaslal: so únor 28, 2009 10:16 pm Předmět: |
|
|
Vy si opravdu myslíte, že vždy podle chuti poznáte, jestli je jakákoliv potravina zkažená ? Nepřipadne vám to trochu nereálné ?
Je to jasné, že při prošlé záruční lhůtě dojde k určitým reakcím, které ovlivňí chuť toho jídla, ale vždy tomu tak být nemusí.. _________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: so únor 28, 2009 10:19 pm Předmět: |
|
|
| peacer napsal: | Vy si opravdu myslíte, že vždy podle chuti poznáte, jestli je jakákoliv potravina zkažená ? Nepřipadne vám to trochu nereálné ?
Je to jasné, že při prošlé záruční lhůtě dojde k určitým reakcím, které ovlivňí chuť toho jídla, ale vždy tomu tak být nemusí.. |
tak na 100% to neplati, ale neres to tak prosimte
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt červenec 14, 2011 12:41 pm Předmět: |
|
|
Našel jsem doma ve skříni 1 kg HMB, které je 10 měsíců prošlé. Otevřel jsem ho a ochutnal. Má takovou hnusnou silně hořkou chuť ale nevím, jestli tak chuná normálně nebo ne. Myslíte, že by se ještě dalo zkonzumovat?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt červenec 14, 2011 12:51 pm Předmět: |
|
|
Jestli tak chutná normálně tak je to v pohodě. No zkusím to a když se z toho neposeru nebo mi nebude španě tak ho dám. Je mi líto ho vyhodit bylo celkem dost drahé.
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: čt červenec 14, 2011 6:10 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | prochm napsal: | Našel jsem doma ve skříni 1 kg HMB, které je 10 měsíců prošlé. Otevřel jsem ho a ochutnal. Má takovou hnusnou silně hořkou chuť ale nevím, jestli tak chuná normálně nebo ne. Myslíte, že by se ještě dalo zkonzumovat? |
A bylo to už otevřené nebo ne? Nicméně 10 měsíců bych se osobně nebál. |
Ne otevřené to nebylo. Bylo to vakuově zabalené v igelitovém sáčku.
|
|
| nahoru |
|
 |
marzochi
|
Zaslal: čt červenec 14, 2011 8:14 pm Předmět: |
|
|
Řekněte mi co se na dobře uskladněnym prášku může zkazit. Na expiračky se vubec nedivam. moje PR je 10let prošlej kreatin a fungoval jak žadnej jinej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: čt červenec 14, 2011 8:17 pm Předmět: |
|
|
od nutrendu prošlé nebrat _________________ nevzdávám se
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt červenec 14, 2011 9:30 pm Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | Ne otevřené to nebylo. Bylo to vakuově zabalené v igelitovém sáčku. |
Bych to v klidu dal .... _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červenec 14, 2011 9:36 pm Předmět: |
|
|
| marzochi napsal: | | Řekněte mi co se na dobře uskladněnym prášku může zkazit. Na expiračky se vubec nedivam. moje PR je 10let prošlej kreatin a fungoval jak žadnej jinej. |
Presne tak. Ja se na ne nedivam ani u potravin s vyjmkou masa a salamu. Co se tyka mlecnych (syry, tvarohy, mleko atd...), tak pokud to neni spatne skladovano, tak to mnohdy vydrzi mnoho dni i tydnu po expiracce a vubec nic tomu neni. Prakticky nikdy se mne nestalo, ze bych neco prosleho vyhodil a pritom nekteri to vyhazuji uz den po expiracce, aniz by se na to vubec podivali. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |