chtel bych jet konecne kliky na bradlech ale to by me to rameno upadlo, v blue gymu me sere jeden typek kterej proste jede trenink jenom na kladkach furt tam neco smrdla a cumi na me kdyz jedu nejakou mrtvolu nebo neco a porad si smrdla ty kladky a pak kdyz poctivej clovek chce jet nejakou kladku tak nemuze protoze ten curak tam drti jeho tricalek stylem 100 serii po 300 opakovanich, dale tam byla particka chlapcu kolem 17 let krasnych hubenych jeli bical a bricho vsichni meli pantofle a jeden z nich jel tlaky s jc hlavou dolu s 30 jel to asi 10 cm rozsah a rval u toho jak ja u mrtvoly - HC, jo a jeste jsem se byl pred treninkem najist v tesku a sedela tam mala holcicka a porad na me ukazovala a pomlouvala me s jeji maminkou a to je tak vsechno
jedu si to s kamosem na pravnickou fakultu na kureci prsa s hranolkama za dvacku a jedem ulickou kde stoji auto nedalo se projet vedle jakejsi hnusnej travnik/blato, prisla do placu myslenka ze to auto odnesem ale kouba a ostatni kumpani nikde, ja zapomel jsem ze uz neni minus 3 ale plus 6 a ze to asi moc zmrzly neni a tak se odvazne s Ravkou rozjedu do toho blata - hrabacka jako prase blato muselo litat az na veveri a nakonec sem to projel - masakr parkuju v zadu upravnicke a jdem zrat
byla tam strasna tma skoda ze to neslo poradne vyfotit ale mel sem blato uplne vsude- proste strana legrace a psina
nejdriv sem nemohl zatocit protoze sem mel asi moc kola obaleny bahnem potom jsem jel po kounickove a potom doleva jako by k bluegymu a bahno ze me litalo az nekam k boby
jo a jeste sem se nasral kdyz sem si chtel koupit nakou kosily a svetr a vsude maji velikosti pro maly decka
tak sem se asi po 2 letech zasel podivat jak to tam vypada parkoviste dobry ne jak v blue gymu:), satny oldschool, sprchy tam sem si pripadal jak ve filmu SAW ale v pohode, cinkarna se mi libi je to uz takovy hodne stary obouchany smradlavy:) bench je bomba stejnej jako v blue gymu akorad sem se lekl kdyz sem na nem videl osu tlustou asi jako lesenarska trubka nastesti je tam dost os normalni tloustky, jednorucky myslim max 70 coz je do budoucna prima ostani jednorucky zvlast kolem 20 jsou spatne popsany ale to je celkem jedno zajimavy je ze jsou to takovy ty odlivany nebo jak to rict takovy ty v celku a jsou dost siroky takze kdyz jede clovek jednorucky na bical s vytacenim tak je to nezvyk, borec kterej mezi kazdou serii zacal tleskat luskat a bubnovat si na bricho toho asi zabiju jestli ho tam budu potkavat protoze to me opravdu sralo
dalsi zraneni tentokrat hamstring
hlavne ze sem se o tom vcera bavil se setnym a grimem jak curak, ono kdyz chcete zvedat velky vahy na mrtvole tak bez posilovani hamstringu to asi nebude ono ze? presne jak jsme o tom mluvili chybu si clovek uvedomi az si neco udela
takze mrtvola
10x60
5x80
6x100
6x130
6x140
4x170
1x190
1x200 do ted krasne jak hovno
0x220 mel sem na to silu ale v pocatecnim pohybu me pichlo v hamstrigu asi sem si ho natrh nebo co kurva sem kokot mam z toho aji video pak to sem treba hodim dojel sem nejaky kladky na zada a trical a sel do pice a ted jedu zase nekam na sever kde zije mirio zdar: (
_________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
Bazzy mrtvoly dělám už skoro 20 roků bez jakéhokoli doplnkového posilování hamstringů (protože mrtvola je mimo jiné cvik na hamstringy). Nikdy se mi nic nestalo a to proto (mimo dobré techniky a rozcvičení), že nedělám maximálky. Při těch je riziko zranění největší a když nesoutěžíš tak je to zbytečné. Jinak dej tomu měsíc klid a přejde to. Hamstring jsem si natrhl když jsem dělal ožralý rozštěp tak, že noha byla celá modrá i s lýtkem. Následky žádné nemám, mrtvoly dělám dál.
pred rokem jsem neudelal tah ani s tyckou aniz bych se posral bolesti (zada) a ted jsem odhadem na 12x180 bez pasku a to jen diky tomu ze celej rok delam adekvatni strecink, zahrejvam se a adekvatne uvolnuju zada... a samozrejme to neplati jen pro zada nebo pro hamstring ale jakejkoliv jinej komplexni cvik
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru