|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MalajskyTygr
|
Zaslal: po březen 02, 2009 10:45 pm Předmět: |
|
|
| Tradewind napsal: | | Tygr: V pohode, stacilo rict: nemam nic. :) |
Mám podrobně zpracovaný performance report z TradeStationu. Ale klidně si žij dál ve svých bludech.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tradewind

|
Zaslal: po březen 02, 2009 10:51 pm Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Tradewind napsal: | | Tygr: V pohode, stacilo rict: nemam nic. :) |
Mám podrobně zpracovaný performance report z TradeStationu. Ale klidně si žij dál ve svých bludech. |
A co tim jako dokazes, kdyz sem hodis obdelnicek, kde bude dole napsano 100000% "net profit"?
Jinak jak jsi psal, ze se mam zeptat do RSJ na strategii - konecne dobry napad! Uz jsem myslel, ze se tady ztrapnovat s temi tvymi prumery nechces, ale tak kdyz si nedas pokoj.
Koukni tady, tenhle borec tam pracuje:
http://artax.karlin.mff.cuni.cz/~petrj3am/skola.html
Stahni si jeho diplomku, uplne nakonci analyzuje akcie cezu s bootstrapem.
Zkus si udelat to same na te rade, co jsem ti tady daval a uvidis jak se to ma delat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: po březen 02, 2009 10:57 pm Předmět: |
|
|
| Phenomenom napsal: | Trade máš to vychytaný ten systém,ale příště trošku dříve zkus |
Nemam zadny system, jenom do toho cumim a hledam, kde jsou chyby/value.
|
|
| nahoru |
|
 |
Phenomenom
|
Zaslal: po březen 02, 2009 11:00 pm Předmět: |
|
|
| Tradewind napsal: | | Phenomenom napsal: | Trade máš to vychytaný ten systém,ale příště trošku dříve zkus |
Nemam zadny system, jenom do toho cumim a hledam, kde jsou chyby/value. |
To je taky systém..jo ono je vidět z těch vašich dohadů,že nejseš uplnej střelec
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: po březen 02, 2009 11:05 pm Předmět: |
|
|
| Tradewind napsal: | | MalajskyTygr napsal: | | Tradewind napsal: | | Tygr: V pohode, stacilo rict: nemam nic. :) |
Mám podrobně zpracovaný performance report z TradeStationu. Ale klidně si žij dál ve svých bludech. |
A co tim jako dokazes, kdyz sem hodis obdelnicek, kde bude dole napsano 100000% "net profit"?
Jinak jak jsi psal, ze se mam zeptat do RSJ na strategii - konecne dobry napad! Uz jsem myslel, ze se tady ztrapnovat s temi tvymi prumery nechces, ale tak kdyz si nedas pokoj.
Koukni tady, tenhle borec tam pracuje:
http://artax.karlin.mff.cuni.cz/~petrj3am/skola.html
Stahni si jeho diplomku, uplne nakonci analyzuje akcie cezu s bootstrapem.
Zkus si udelat to same na te rade, co jsem ti tady daval a uvidis jak se to ma delat. |
Milý Tradewinde
Sežen si tick by tick data na EUR/USD rok dozadu a já ti napíšu úplně primitivní srategii kterou jsem používal na začátku a která má poměr profitu k největšímu drawdownu 5:1 na 3500 obchodech. Proč to dělat jednoduše když to jde složitě, že. Vsadim se že ty máš vzoreček i na to jak si vytřít zadek
Ale nevadí. Jsem rád že jsi odhalil dalšího podvodníka. Hrdě se postavím vedle Williamse
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: po březen 02, 2009 11:31 pm Předmět: |
|
|
Ja te fakt nechapu, kdyz jsem ti hodil jednoduchy dukaz, ze neco nefunguje, tak ti to prislo moc jednoduche.
Kdyz ti hodim neco slozitejsiho, ale funkcniho, tak se ti to zase nezda.
A proc bych si ty data mel shanet ja? Ja ti tady nahazel X moznych odkazu na vsechno mozne, ale od tebe jsem nevidel krome reci a trochy emoci :) vubec nic.
Myslel jsem, ze se treba i neco dozvim, kdyz uz te tak pekne obohacuju a zasobuju dobrymi a obcas i zakulisnimi informacemi. :) Ale argumentujes porad stylem "ja, ja, ja". To se pak nepohneme a bude tu diskuze o nicem.
Bud sem zacni hazet nejake dukazy, co mi vyvrati, co tvrdim ja - ze technicka analyza z financnika je uplna kravina - nebo se na to vykasli.
Chtel jsem ti tu hodit pro zajimavost i report z Rka, ohledne te rade, co jsem psal vyse, ale proste nezaslouzis si.
Naposledy upravil Tradewind dne po březen 02, 2009 11:39 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: po březen 02, 2009 11:39 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil MalajskyTygr dne út březen 03, 2009 6:42 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: po březen 02, 2009 11:48 pm Předmět: |
|
|
kluci rozsoudil bych vas ...
Trade je tady dyl registrovanej cili +1
ale zas Tygr ma vic prispevku cili +1
Zatim 1:1 _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: út březen 03, 2009 12:29 am Předmět: |
|
|
Protoze se dnes hraje jen jeden zapas, tak jsem natipoval neco v predstihu. Napada mne jestli ma cenu tu statistiku kazit tipovanim nejasnych zapasu nebo si vybirat pecliveji. Dosud jsem tipoval vse co bylo v nabidce a nektere zapasy jsou fakt tezko odhadnutelne... ale asi budu pokracovat v nastrelu vsech i kdyz je jasne, ze se to negativne odrazi v uspesnosti. Alespon driv dosahnu na tech tisic tipu a neco ze mne bude:) Jinak s basketbalem nevim, ale kdyz uz tak jedine na pocty bodu, protoze mi to prijde nejlepe odhadnutelne. Uvidime:)
Boston - Philadelphia - over a 1
1.88 3.80 3.16
Washington - Carolina - 1 a over
1.73 3.90 3.61
Atlanta - Florida - over a 2
2.50 3.70 2.25
Columbus - Los Angeles - under a 0
1.93 3.70 3.11
Toronto - New Jersey - risknu under a 2 (pocitovy tip ale 4:2)
2.65 3.70 2.15
Ottawa - Calgary - risknu under 2
2.60 3.70 2.20
Tampa Bay - Pittsburgh - urcite over a risknu 0
2.75 3.70 2.10
Nashville - Edmonton - over a 1
2.10 3.70 2.75
Chicago - Anaheim - over a 1
1.91 3.70 3.17
St. Louis - Detroit - 1 (idealne rozpis 1 a 0) a under
2.90 3.87 1.97
Vancouver - Minnesota - statisticky under a 1
2.00 3.70 2.95
San Jose - Dallas - risknu over a 2
1.63 4.10 3.94
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út březen 03, 2009 12:35 am Předmět: |
|
|
Ottawa - Calgary - risknu under 2
to bych videl na 1
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: út březen 03, 2009 1:09 am Předmět: |
|
|
squater:nechci ti do toho mluvit,ale asi by bylo rozumnejsi,davat tipy,ktere by jsi v realu i sazel,tudiz dal do nich $$$,takze by jich bylo urcite mene,protoze 10-15tipu denne je uz poradny zaber na penezenku,pokud samozrejme nemas unit 10kc a nechces cekat 5let,nez to trochu naroste..
..ale jen muj nazor,samozrejme to delej jak tobe vyhovuje.. _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: út březen 03, 2009 1:23 am Předmět: |
|
|
| Stan napsal: | squater:nechci ti do toho mluvit,ale asi by bylo rozumnejsi,davat tipy,ktere by jsi v realu i sazel,tudiz dal do nich $$$,takze by jich bylo urcite mene,protoze 10-15tipu denne je uz poradny zaber na penezenku,pokud samozrejme nemas unit 10kc a nechces cekat 5let,nez to trochu naroste..
..ale jen muj nazor,samozrejme to delej jak tobe vyhovuje.. |
Mas pravdu, zamyslim se nad tim, tohle beru jako trenink a zkousku jestli to ma vubec cenu:) Ja to chci zacit davat i v realu, takze samozrejme dojdu k tomu, ze budu davat tak 2-3 "tutovky" jako solo sazky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Nordir
|
Zaslal: út březen 03, 2009 1:43 am Předmět: |
|
|
| squater napsal: | | Stan napsal: | squater:nechci ti do toho mluvit,ale asi by bylo rozumnejsi,davat tipy,ktere by jsi v realu i sazel,tudiz dal do nich $$$,takze by jich bylo urcite mene,protoze 10-15tipu denne je uz poradny zaber na penezenku,pokud samozrejme nemas unit 10kc a nechces cekat 5let,nez to trochu naroste..
..ale jen muj nazor,samozrejme to delej jak tobe vyhovuje.. |
Mas pravdu, zamyslim se nad tim, tohle beru jako trenink a zkousku jestli to ma vubec cenu:) Ja to chci zacit davat i v realu, takze samozrejme dojdu k tomu, ze budu davat tak 2-3 "tutovky" jako solo sazky. |
kdyz uz vydelavat tak jedine solovky a ako jednou za cas .... tutovky nema cenu sazet, clovek musi umet najit vycist kurz kterej ma hodnotu "value bet".
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: út březen 03, 2009 1:58 am Předmět: |
|
|
Spatne jsem se vyjadril - tutovky jsem myslel jako prilezitosti, ktere si vyberu a budu je mit nejakym zpusobem podchycene nebo pro mne budou jinak zajimave. Rozhodne nepujdu po tutovkach s kurzem 1,2 atd. Proste neco jako jsem psal s tou prvni tretinou v New Jersey s kurzem tusim 2,1 nebo uvidim jak se vyvine ta moje statistika under/over.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|