Kurzové sázení

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 211, 212, 213 ... 297, 298, 299  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Kurzové sázení  Úvodní stránka -> Ostatní -> Kurzové sázení
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2009 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tradewind napsal:
Tygr: V pohode, stacilo rict: nemam nic. :)

Mám podrobně zpracovaný performance report z TradeStationu. Ale klidně si žij dál ve svých bludech.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tradewind

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2009 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MalajskyTygr napsal:
Tradewind napsal:

Mám podrobně zpracovaný performance report z TradeStationu. Ale klidně si žij dál ve svých bludech.

A co tim jako dokazes, kdyz sem hodis obdelnicek, kde bude dole napsano 100000% "net profit"?

Jinak jak jsi psal, ze se mam zeptat do RSJ na strategii - konecne dobry napad! Uz jsem myslel, ze se tady ztrapnovat s temi tvymi prumery nechces, ale tak kdyz si nedas pokoj.

Koukni tady, tenhle borec tam pracuje:

http://artax.karlin.mff.cuni.cz/~petrj3am/skola.html

Stahni si jeho diplomku, uplne nakonci analyzuje akcie cezu s bootstrapem.

Zkus si udelat to same na te rade, co jsem ti tady daval a uvidis jak se to ma delat.
Phenomenom

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2009 10:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trade máš to vychytaný ten systém,ale příště trošku dříve zkus
Tradewind

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2009 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Phenomenom napsal:

Nemam zadny system, jenom do toho cumim a hledam, kde jsou chyby/value.
Phenomenom

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2009 11:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tradewind napsal:
Phenomenom napsal:

Nemam zadny system, jenom do toho cumim a hledam, kde jsou chyby/value.

To je taky systém..jo ono je vidět z těch vašich dohadů,že nejseš uplnej střelec
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2009 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tradewind napsal:
MalajskyTygr napsal:
Tradewind napsal:

A co tim jako dokazes, kdyz sem hodis obdelnicek, kde bude dole napsano 100000% "net profit"?

Jinak jak jsi psal, ze se mam zeptat do RSJ na strategii - konecne dobry napad! Uz jsem myslel, ze se tady ztrapnovat s temi tvymi prumery nechces, ale tak kdyz si nedas pokoj.

Koukni tady, tenhle borec tam pracuje:

http://artax.karlin.mff.cuni.cz/~petrj3am/skola.html

Stahni si jeho diplomku, uplne nakonci analyzuje akcie cezu s bootstrapem.

Zkus si udelat to same na te rade, co jsem ti tady daval a uvidis jak se to ma delat.

Milý Tradewinde
Sežen si tick by tick data na EUR/USD rok dozadu a já ti napíšu úplně primitivní srategii kterou jsem používal na začátku a která má poměr profitu k největšímu drawdownu 5:1 na 3500 obchodech. Proč to dělat jednoduše když to jde složitě, že. Vsadim se že ty máš vzoreček i na to jak si vytřít zadek
Ale nevadí. Jsem rád že jsi odhalil dalšího podvodníka. Hrdě se postavím vedle Williamse
Tradewind

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2009 11:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja te fakt nechapu, kdyz jsem ti hodil jednoduchy dukaz, ze neco nefunguje, tak ti to prislo moc jednoduche.

Kdyz ti hodim neco slozitejsiho, ale funkcniho, tak se ti to zase nezda.

A proc bych si ty data mel shanet ja? Ja ti tady nahazel X moznych odkazu na vsechno mozne, ale od tebe jsem nevidel krome reci a trochy emoci :) vubec nic.

Myslel jsem, ze se treba i neco dozvim, kdyz uz te tak pekne obohacuju a zasobuju dobrymi a obcas i zakulisnimi informacemi. :) Ale argumentujes porad stylem "ja, ja, ja". To se pak nepohneme a bude tu diskuze o nicem.

Bud sem zacni hazet nejake dukazy, co mi vyvrati, co tvrdim ja - ze technicka analyza z financnika je uplna kravina - nebo se na to vykasli.

Chtel jsem ti tu hodit pro zajimavost i report z Rka, ohledne te rade, co jsem psal vyse, ale proste nezaslouzis si.

Naposledy upravil Tradewind dne po březen 02, 2009 11:39 pm, celkově upraveno 1 krát
MalajskyTygr

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2009 11:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No nic

Naposledy upravil MalajskyTygr dne út březen 03, 2009 6:42 pm, celkově upraveno 2 krát
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2009 11:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kluci rozsoudil bych vas ...
Trade je tady dyl registrovanej cili +1
ale zas Tygr ma vic prispevku cili +1

Zatim 1:1

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
squater

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2009 12:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Protoze se dnes hraje jen jeden zapas, tak jsem natipoval neco v predstihu. Napada mne jestli ma cenu tu statistiku kazit tipovanim nejasnych zapasu nebo si vybirat pecliveji. Dosud jsem tipoval vse co bylo v nabidce a nektere zapasy jsou fakt tezko odhadnutelne... ale asi budu pokracovat v nastrelu vsech i kdyz je jasne, ze se to negativne odrazi v uspesnosti. Alespon driv dosahnu na tech tisic tipu a neco ze mne bude:) Jinak s basketbalem nevim, ale kdyz uz tak jedine na pocty bodu, protoze mi to prijde nejlepe odhadnutelne. Uvidime:)
Boston - Philadelphia - over a 1
1.88 3.80 3.16
Washington - Carolina - 1 a over
1.73 3.90 3.61
Atlanta - Florida - over a 2
2.50 3.70 2.25
Columbus - Los Angeles - under a 0
1.93 3.70 3.11
Toronto - New Jersey - risknu under a 2 (pocitovy tip ale 4:2)
2.65 3.70 2.15
Ottawa - Calgary - risknu under 2
2.60 3.70 2.20
Tampa Bay - Pittsburgh - urcite over a risknu 0
2.75 3.70 2.10
Nashville - Edmonton - over a 1
2.10 3.70 2.75
Chicago - Anaheim - over a 1
1.91 3.70 3.17
St. Louis - Detroit - 1 (idealne rozpis 1 a 0) a under
2.90 3.87 1.97
Vancouver - Minnesota - statisticky under a 1
2.00 3.70 2.95
San Jose - Dallas - risknu over a 2
1.63 4.10 3.94
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2009 12:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ottawa - Calgary - risknu under 2

to bych videl na 1
Stan

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2009 1:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

squater:nechci ti do toho mluvit,ale asi by bylo rozumnejsi,davat tipy,ktere by jsi v realu i sazel,tudiz dal do nich $$$,takze by jich bylo urcite mene,protoze 10-15tipu denne je uz poradny zaber na penezenku,pokud samozrejme nemas unit 10kc a nechces cekat 5let,nez to trochu naroste..
..ale jen muj nazor,samozrejme to delej jak tobe vyhovuje..
squater

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2009 1:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stan napsal:
squater:nechci ti do toho mluvit,ale asi by bylo rozumnejsi,davat tipy,ktere by jsi v realu i sazel,tudiz dal do nich $$$,takze by jich bylo urcite mene,protoze 10-15tipu denne je uz poradny zaber na penezenku,pokud samozrejme nemas unit 10kc a nechces cekat 5let,nez to trochu naroste..

Mas pravdu, zamyslim se nad tim, tohle beru jako trenink a zkousku jestli to ma vubec cenu:) Ja to chci zacit davat i v realu, takze samozrejme dojdu k tomu, ze budu davat tak 2-3 "tutovky" jako solo sazky.
Nordir

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2009 1:43 am    Předmět: Odpovědět s citátem

squater napsal:
Stan napsal:

Mas pravdu, zamyslim se nad tim, tohle beru jako trenink a zkousku jestli to ma vubec cenu:) Ja to chci zacit davat i v realu, takze samozrejme dojdu k tomu, ze budu davat tak 2-3 "tutovky" jako solo sazky.

kdyz uz vydelavat tak jedine solovky a ako jednou za cas .... tutovky nema cenu sazet, clovek musi umet najit vycist kurz kterej ma hodnotu "value bet".
squater

PříspěvekZaslal: út březen 03, 2009 1:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Spatne jsem se vyjadril - tutovky jsem myslel jako prilezitosti, ktere si vyberu a budu je mit nejakym zpusobem podchycene nebo pro mne budou jinak zajimave. Rozhodne nepujdu po tutovkach s kurzem 1,2 atd. Proste neco jako jsem psal s tou prvni tretinou v New Jersey s kurzem tusim 2,1 nebo uvidim jak se vyvine ta moje statistika under/over.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Kurzové sázení Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 211, 212, 213 ... 297, 298, 299  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: