|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st březen 04, 2009 10:24 am Předmět: Re: . |
|
|
Já po čemkoli, kde je soja, takže pokud kupuju, vybírám pečlivě. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Č174

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st březen 04, 2009 10:45 am Předmět: Re: . |
|
|
Mě neber jako bernou minci, já nejsem žádný ambiciozní závodník, ale...
za poslední asi 2 roky jsem zkusil Matrix, Syntha6, Laktofit 65 Whey Protein, Night Protein 70, Whey Supreme, CFM Protein 82 (sáčky). Všechno bez nejmenších problémů. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: st březen 04, 2009 10:50 am Předmět: Re: . |
|
|
| daymoon napsal: | Mě neber jako bernou minci, já nejsem žádný ambiciozní závodník, ale...
za poslední asi 2 roky jsem zkusil Matrix, Syntha6, Laktofit 65 Whey Protein, Night Protein 70, Whey Supreme, CFM Protein 82 (sáčky). Všechno bez nejmenších problémů. |
j dík.. já sem mněl Champion Nutrition - Pure whey a ten sóju obsahuje.. tedka mám Clutch whey protein a ten myslim soju neobsahuje, teda aspoň to na obchod.ronnie u něj nepíšou.. ale dříve jsem mněl Synthu i Matrix a problémy jsem s plynatostí neměl no.. já sem si taky jednu chvíli myslel, že by to mohlo mít něco společnýho s tim, že sem týden zkoušel Monohydrát, po kterém jsem mněl žaludeční problémy a nějak v té době u mně ta plynatost začala.. ale to bude asi nesmyl no.. _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: st březen 04, 2009 11:11 am Předmět: Re: Laktoza |
|
|
| Bosorka napsal: | | Mam asi problem s travenim laktozy. Kdyz snim 150 g bileho netucneho jogurtu citim se nejak plna a nafoukla. Nevite cim bych mohla jogurtove svaciny nahradit? S cim smichat rano vlocky misto jogurtu? Je vhodny treba cottage. Sojove jogurty mi prijdou tucne. Nemate nejakou prehlednou tabulku o mnozstvi laktozy v potravinach? |
A změnit značku jogurtu jsi zkoušela?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosorka

|
Zaslal: st březen 04, 2009 11:15 am Předmět: Re: Laktoza |
|
|
| kid napsal: |
A změnit značku jogurtu jsi zkoušela? |
Stridam to podle toho co je dostupne v obchode. Zkusim to nejak vysledovat. Kazdopadne na tyden mlecny vyrobky vyradim a uvidim zda dojde k nejake zmene. _________________ Porušíš, prohraješ!
petraurbankova.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st březen 04, 2009 11:19 am Předmět: Re: . |
|
|
| Č174 napsal: | | j dík.. já sem mněl Champion Nutrition - Pure whey a ten sóju obsahuje.. | Jo vidíš, na ten jsem zapomněl. Ten jsem měl taky tenkrát v akci a problémy byly dost značné. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: st březen 04, 2009 11:20 am Předmět: Re: . |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st březen 04, 2009 12:45 pm Předmět: Re: . |
|
|
| daymoon napsal: | | Č174 napsal: | | j dík.. já sem mněl Champion Nutrition - Pure whey a ten sóju obsahuje.. | Jo vidíš, na ten jsem zapomněl. Ten jsem měl taky tenkrát v akci a problémy byly dost značné. |
Championa likviduju nejakou dobu a naprosto bez problemu a to mam na soju dokonce i alergii ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st březen 04, 2009 4:00 pm Předmět: Re: . |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st březen 04, 2009 4:35 pm Předmět: Re: . |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st březen 04, 2009 5:09 pm Předmět: Re: . |
|
|
| daymoon napsal: | | Č174 napsal: | | j dík.. já sem mněl Champion Nutrition - Pure whey a ten sóju obsahuje.. | Jo vidíš, na ten jsem zapomněl. Ten jsem měl taky tenkrát v akci a problémy byly dost značné. |
Ty jo tak zrovna já mám dost náchylnej žaludek a s Championem pohoda. Ale zase na druhou stranu nepiju protein 3 krát denně jak někteří... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: st březen 04, 2009 7:10 pm Předmět: Re: . |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|