|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tyrael

|
Zaslal: čt únor 19, 2009 10:04 am Předmět: |
|
|
Pokud se nepletu tak ve vetsine zemi kde je poker ,,oficialne povolen,, je oznacen jako game of skill ne ? _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Stifler
|
Zaslal: čt únor 19, 2009 2:24 pm Předmět: |
|
|
| Stan napsal: | | Stifler napsal: | | nazývejme věci pravými jmény - hráč=gambler. Nejsměšnější jsou názory těch, kteří se snaží dělat z hazardu business. |
Muzu se zeptat,kde jsi na tohle,v tomhle topicu,narazil?Nebo to je jen z tve hlavy,proste te napadl blabol,tak jsi ho napsal?
..a samozrejme,ze se pokrem da velice solidne uzivit,pokud to umis a nemusis byt ani v prvni svetove desitce..ale to ty asi nepochopis,co,ty nas usmevavy nazyvaci pravych jmen.. |
hele Stane mysli si co chceš. Výraz "hráč" použil právě Jim a na něj jsem taky reagoval. Jestli si myslíš, že se pokerem dá živit, tak ti to neberu, já mam názor trochu jinej. Pokud je pravda že jsi hrával ve Vegas jak jsi sám psal, tak zrovna ty bys mohl vědět že hazard z dlouhodobýho hlediska může přinést jenom problémy. Jinak ať si dělá každý co chce, a pokud to někomu vyhovuje ať se živý třeba bednou, je mi to fuk.
|
|
| nahoru |
|
 |
Stan

|
Zaslal: čt únor 19, 2009 3:24 pm Předmět: |
|
|
Poker je hazard pro lidi jako jsem treba ja,kteri si to pletou obcas s obycejnym gamblingem..
Kamos delal ve Vegas taxikare,tak se samozrejme s lidmi daval do hovoru a neveril bys,kolik lidi se tim zivi..a vsichni se shodli na jednom,berou to opravdu jako praci,sedi tam denne 8-10hodin a samozrejme,je to trochu zivot v nejistote,neni to,jako kdyz si v kolbence odpichnes a vis,ze mas kacky doma..
..a prumerny vydelek techto polopro?200-300$/den..
Ja se jednu chvili ve Vegas objevoval docela casto a po chvili clovek pozna,kdo je mistni a kdo turista a kterym stolum se vyhybat _________________ " Lékaři předepisují léky, o nichž toho málo vědí , proti nemocím, o nichž vědí ještě míň, lidem, o kterých nevědí vůbec nic. "
Voltaire
Naposledy upravil Stan dne čt únor 19, 2009 3:40 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
jim1282
|
Zaslal: čt únor 19, 2009 3:35 pm Předmět: |
|
|
Co se týká pokeru tak gembl je spíš způsob hry. Hraju všechno za každé situace. je to řečeno velmi zjednodušeně.
Nevím jaké jiné slovo než hráč použit, hráči je běžně používané slovo.
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: čt únor 19, 2009 4:11 pm Předmět: |
|
|
| Stifler napsal: | | Jestli si myslíš, že se pokerem dá živit, tak ti to neberu, já mam názor trochu jinej.. |
jasne,že sa tým dá živiť a úplne krásne..ale nedokáže to každý.. je to ako všetko ostatné..sú milióny pokrových hráčov a živí sa tým možno menej ako percento..sú milióny futbalistov a tiež sa tým uživí iba malá časť..ale to neznamená,že to nejde.. _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
jim1282
|
Zaslal: čt únor 19, 2009 4:32 pm Předmět: |
|
|
| poldi napsal: | | Stifler napsal: | | Jestli si myslíš, že se pokerem dá živit, tak ti to neberu, já mam názor trochu jinej.. |
jasne,že sa tým dá živiť a úplne krásne..ale nedokáže to každý.. je to ako všetko ostatné..sú milióny pokrových hráčov a živí sa tým možno menej ako percento..sú milióny futbalistov a tiež sa tým uživí iba malá časť..ale to neznamená,že to nejde.. |
Absolutní souhlas
|
|
| nahoru |
|
 |
jim1282
|
Zaslal: pá únor 20, 2009 7:38 pm Předmět: |
|
|
Včera byl na Nova sport záznam z EPT Londýn, finálovej stůl. Na to že to byl finálák tak to byl pěknej gembl, 7-3 ALL IN před flopem a podobně. Hráč nebyl shortstack a takovej akcí tam bylo mnohem víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: pá únor 27, 2009 9:03 pm Předmět: |
|
|
no tak dneska prvy oficialny real money sit&go turnaj..
buy-in 1.25$ a prve miesto..vyhra 4.50$..su to smiesne peniaze ale nejak sa zacat musi _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
jim1282
|
Zaslal: pá únor 27, 2009 9:15 pm Předmět: |
|
|
Pěknej výsledek. Ono dá celkem šichtu vyhrát. kolik hráčů bylo u stolu?
Já raději cash game.
|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: pá únor 27, 2009 9:17 pm Předmět: |
|
|
| jim1282 napsal: | Pěknej výsledek. Ona dá celkem šichtu vyhrát. kolik hráčů bylo u stolu?
Já raději cash game. |
turnaje mi idú viac ako cash..sit&go 9hráčov..na fulltilte.. _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
jim1282
|
Zaslal: pá únor 27, 2009 9:24 pm Předmět: |
|
|
jak sem psal upřednostnuji CG a 6 hráčů na stole. Turnaje mě moc neba, je to dlouhé.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt březen 05, 2009 7:48 pm Předmět: |
|
|
Poker jsem drive obcas hrala,ted naposledy jen svlikaci na netu s nejakym chlapikem ze Slovače a zaverka byla naramna, mela jsem full house a on jen dva pary, trosku jsem zariskovala,ale vyplatilo se  a on to ocenil slovy:,,tak to bola fakt parada!!!  ..... poker a k tomu dobry doutnik, pohodicka
Naposledy upravil Anonymní dne čt březen 05, 2009 7:52 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
jim1282
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: čt březen 05, 2009 7:52 pm Předmět: |
|
|
| jim1282 napsal: | Ten doutník by doma asi neprošel,to by se muselo pořád větrat | jednou za cas se to prezit da
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: út březen 10, 2009 11:58 am Předmět: |
|
|
Nechci brecet (kazdej hrac pokeru to zna), ale od pulky unora dostavam jeden bad beat za druhym. Priklad : Na PPS v Praze. Blindy 500/1000. Poslednich 20 hracu muj stack 15k. Hrac z Cut-off raise 4k ja re-raise z buttonu all in s 99 typek instant-call s 10 7s bum runnig straight. Ten samy turnaj ja all in s buttonu s KJ (zbylo me jen 3xBB) typek z BB call K2s bum Flush na river.
a sel sem si dat chlebicek :-) _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|