|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Vitaz Arnold Classic? |
| 1. Victor Martinez |
|
56% |
[ 43 ] |
| 2. Kai Green |
|
13% |
[ 10 ] |
| 3. Silvio Samuel |
|
11% |
[ 9 ] |
| 4. Toney Freeman |
|
17% |
[ 13 ] |
| 5. Branch Warren |
|
1% |
[ 1 ] |
|
| Celkem hlasů : 76 |
|
| Autor |
Zpráva |
Turakam

|
Zaslal: so březen 07, 2009 7:14 pm Předmět: |
|
|
Stream fachci skvele. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so březen 07, 2009 7:18 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Stream fachci skvele. |
jojo, pěkná kvalita
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: so březen 07, 2009 7:25 pm Předmět: |
|
|
| jari napsal: | pozor, teď to vypadá. že Branch si vymění místo s Tonym v první trojce |
jj, vypadá to tak...
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: so březen 07, 2009 7:25 pm Předmět: |
|
|
martinez je siroky jak skrina
ale zase kai-ov back double bic tak to som zase ja spadol zo zidle
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: so březen 07, 2009 7:27 pm Předmět: |
|
|
Tak ako to vidíte, bob síce stále ospevuje Victora ale tie jeho nohy tam proste nie sú, Branch má 1,5 krát lepšie. Uvidíme ako im forma vygraduje vo finale. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
MikeJ Mezomorf

|
Zaslal: so březen 07, 2009 7:27 pm Předmět: |
|
|
martinez n1!!!
vic mi absolutne vyrazil dych no a branch to je prekvapenie!!! branch v prvej trojke - moj typ!
|
|
| nahoru |
|
 |
R.i.g.o.s.

|
|
| nahoru |
|
 |
rumun deadlift
|
Zaslal: so březen 07, 2009 7:36 pm Předmět: |
|
|
| R.i.g.o.s. napsal: | Martinez vypada dobre ale ty nohy to proste neni ono tipuju top3 Freeman,Green,Martinez mozna tam pujde Warren uvidime ve finale |
Taky bych to tak videl......ale dle me je to jen zbozne prani.....ten predposledni callout ve me vyvolal obavy, ze toneyho nedaj ani do top3....
|
|
| nahoru |
|
 |
R.i.g.o.s.

|
Zaslal: so březen 07, 2009 7:39 pm Předmět: |
|
|
| rumun deadlift napsal: | | R.i.g.o.s. napsal: | Martinez vypada dobre ale ty nohy to proste neni ono tipuju top3 Freeman,Green,Martinez mozna tam pujde Warren uvidime ve finale |
Taky bych to tak videl......ale dle me je to jen zbozne prani.....ten predposledni callout ve me vyvolal obavy, ze toneyho nedaj ani do top3.... |
Jn taky se toho bojim ze tam nepujde no
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: so březen 07, 2009 7:44 pm Předmět: |
|
|
Z Victora jsem přeci jen trochu zklamaný....aby nám to nakonec nevyhrál rozporuplný Kai
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: so březen 07, 2009 7:48 pm Předmět: |
|
|
Přesně to mě taky napadlo. Sice fandím Vicovi, ale přece jen na mě Kai působil z trojice Freeman, Martinez, Green nejlépe. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
rumun deadlift
|
Zaslal: so březen 07, 2009 7:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
spt
|
Zaslal: so březen 07, 2009 7:57 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Přesně to mě taky napadlo. Sice fandím Vicovi, ale přece jen na mě Kai působil z trojice Freeman, Martinez, Green nejlépe. | a jeho chrbat .. a urcite pozy.. komentatori nieco hovorili s colemanom ..ked ho ukazovali mozno prirovnavali alebo porovnavali .. nestihal som prekladat,
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|