No pravda je, ze usetrit sa tam prilis neda... ale na MOR ked si kupis vstupne tak pol roka dopredu, tak je to vcelku ok.
Druha vec je, ze priamo na mieste za zradlo (aspon ja) miniem mailand.
No pravda je, ze usetrit sa tam prilis neda... ale na MOR ked si kupis vstupne tak pol roka dopredu, tak je to vcelku ok.
ja si listek kupuju pravidelne na Wmoru takze je to za pakatel a co se vseho okolo tyce, mam to cca pul hodinky autem az do kempu
nu jidlo....nevim, nejak tam nemivam hlad navic maso si vozime nase na grilovani
ja si listek kupuju pravidelne na Wmoru takze je to za pakatel a co se vseho okolo tyce, mam to cca pul hodinky autem az do kempu
nu jidlo....nevim, nejak tam nemivam hlad navic maso si vozime nase na grilovani
Listek by nebyl az takovy problem, ale utratim strasny prachy za zradlo a pivo. A omezovat se tam moc nechci, je to jednou za rok tak si to chci poradne uzit. A s tim masem a grilem je dobry napad, letos to taky tak udelam
Listek by nebyl az takovy problem, ale utratim strasny prachy za zradlo a pivo. A omezovat se tam moc nechci, je to jednou za rok tak si to chci poradne uzit. A s tim masem a grilem je dobry napad, letos to taky tak udelam
nu, my jsme loni jeli do toho placeneho kempu u nadrazi a nemuzeme si stezovat, letos bychom chteli znovu:) pro grilovani jsou tam idealni podminky
presne tak, je to jednou za rok, tak proc se drzet zkratka:)
Zaslal: po březen 09, 2009 11:11 pm Předmět: Re: Metálek, to já rád...
mirio napsal:
:-)
hue , hele nevím jak ty jestli na naše narozky budeš dělat nějaký mecheche ale na moje jsi zvanej , takový "pianko" , máma otevřela novou hospodu , bejvalej permoník (sice budvar chmmm) tak si dáme do sosáčku , tak si prosím tě udělej čas páč oproti každotýdennímu nasávání máme za poslední rok co dohánět ( a ano , minimálně dvakrát si se na mě vysral, když jsme byli domluvený , tak doufám tentokrát nezklameš, předstih je veliký) ...
abych nebyl OT tak ...
... fantastický song , všimněte si té preciznosti s jakou je to zahraný , i když to satanský "strašidelný" klišé by si na stará kolena mohli odpustit ...
PS: nemáte někdo na upload desku "Tara" kapely Absu?? pokud by někdo našel budu rád
william888 : nemáš (nebo kdokoliv jinej) nějakej odkaz na ty Bruthal-6 ? Nějak to nemůžu najít Popřípadě by to mohl někdo uploadnout EDIT2 : tak už sem něco našel, snad to nebude zaheslovaný ... EDIT3 : jede to
EDIT : jo a abych nezapomněl.... Vyšli nový DOPE . Album se jmenuje "No Regrets". Ke stáhnutí klasicky na torrentech. Musím tuto kapelu pochválit... ideálka na běhání, jízdu v autě, jen tak na poslech. Tady malá ukázka, kvalita jako na předchozích albech (i když pár písniček je pomalejších, ale vůbec neva) :
to BUFU: niesi sam ja mam tiez obrovsky problem to stiahnut..na ARESe niesu ziadny uzivatelia cize nemozem stiahnut aaa na nete takisto o nicim...tiez by som prijal nejaky odkaz
_________________ ZMENÍŠ SVOJE TELO, ZMENÍŠ SVOJ ŽIVOT.
to BUFU: niesi sam ja mam tiez obrovsky problem to stiahnut..na ARESe niesu ziadny uzivatelia cize nemozem stiahnut aaa na nete takisto o nicim...tiez by som prijal nejaky odkaz
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru