Metálek, to já rád...

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 17, 18, 19  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Metálek, to já rád...  Úvodní stránka -> Ostatní -> Metálek, to já rád...
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Metal nebo Cokoli jiného
Metal(HC, grind)
48%
 48%  [ 41 ]
Něco jiného
51%
 51%  [ 43 ]
Celkem hlasů : 84

Autor Zpráva
headlong23

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2009 1:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

katzenka napsal:
pekne kousky jsou tu k videni
nicmene sepultura je vyborna zalezitost live:)))

kdyz jsme u toho, jezdite nekdo na MoR ci BA?:)

MoR je momentalne asi najlepsi festival svojho druhu v EU. (Ale este som neabsolvoval Wacken). A dlzka 4 dni je proste bomba.
Pimpy

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2009 1:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

headlong23 napsal:
katzenka napsal:
pekne kousky jsou tu k videni
nicmene sepultura je vyborna zalezitost live:)))

kdyz jsme u toho, jezdite nekdo na MoR ci BA?:)

MoR je momentalne asi najlepsi festival svojho druhu v EU. (Ale este som neabsolvoval Wacken). A dlzka 4 dni je proste bomba.

Jezdím pravidelně na BA. MoR chci taky už konečně dát. Ale oboje je pro mě už trochu finančně náročný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
headlong23

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2009 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No pravda je, ze usetrit sa tam prilis neda... ale na MOR ked si kupis vstupne tak pol roka dopredu, tak je to vcelku ok.
Druha vec je, ze priamo na mieste za zradlo (aspon ja) miniem mailand.
black.katy

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2009 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

headlong23 napsal:
No pravda je, ze usetrit sa tam prilis neda... ale na MOR ked si kupis vstupne tak pol roka dopredu, tak je to vcelku ok.

ja si listek kupuju pravidelne na Wmoru takze je to za pakatel a co se vseho okolo tyce, mam to cca pul hodinky autem az do kempu
nu jidlo....nevim, nejak tam nemivam hlad navic maso si vozime nase na grilovani
Pimpy

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2009 2:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

black.katy napsal:
headlong23 napsal:

ja si listek kupuju pravidelne na Wmoru takze je to za pakatel a co se vseho okolo tyce, mam to cca pul hodinky autem az do kempu
nu jidlo....nevim, nejak tam nemivam hlad navic maso si vozime nase na grilovani

Listek by nebyl az takovy problem, ale utratim strasny prachy za zradlo a pivo. A omezovat se tam moc nechci, je to jednou za rok tak si to chci poradne uzit. A s tim masem a grilem je dobry napad, letos to taky tak udelam
black.katy

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2009 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pimpy napsal:
black.katy napsal:
headlong23 napsal:

Listek by nebyl az takovy problem, ale utratim strasny prachy za zradlo a pivo. A omezovat se tam moc nechci, je to jednou za rok tak si to chci poradne uzit. A s tim masem a grilem je dobry napad, letos to taky tak udelam

nu, my jsme loni jeli do toho placeneho kempu u nadrazi a nemuzeme si stezovat, letos bychom chteli znovu:) pro grilovani jsou tam idealni podminky
presne tak, je to jednou za rok, tak proc se drzet zkratka:)
william888

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2009 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

EmbrYoYo

PříspěvekZaslal: po březen 09, 2009 11:11 pm    Předmět: Re: Metálek, to já rád... Odpovědět s citátem

mirio napsal:
:-)

hue , hele nevím jak ty jestli na naše narozky budeš dělat nějaký mecheche ale na moje jsi zvanej , takový "pianko" , máma otevřela novou hospodu , bejvalej permoník (sice budvar chmmm) tak si dáme do sosáčku , tak si prosím tě udělej čas páč oproti každotýdennímu nasávání máme za poslední rok co dohánět ( a ano , minimálně dvakrát si se na mě vysral, když jsme byli domluvený , tak doufám tentokrát nezklameš, předstih je veliký) ...

abych nebyl OT tak ...

... fantastický song , všimněte si té preciznosti s jakou je to zahraný , i když to satanský "strašidelný" klišé by si na stará kolena mohli odpustit ...

PS: nemáte někdo na upload desku "Tara" kapely Absu?? pokud by někdo našel budu rád
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 10, 2009 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdeno: Máš tam PM, panáčku.
Pimpy

PříspěvekZaslal: út březen 10, 2009 8:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vkladam to naslepo, v praci mame blokle streamy. Ale doufam ze to bude fachcit.
Taky moc dobra muzika
BUFU

PříspěvekZaslal: pá březen 13, 2009 4:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

william888 : nemáš (nebo kdokoliv jinej) nějakej odkaz na ty Bruthal-6 ? Nějak to nemůžu najít Popřípadě by to mohl někdo uploadnout EDIT2 : tak už sem něco našel, snad to nebude zaheslovaný ... EDIT3 : jede to

EDIT : jo a abych nezapomněl.... Vyšli nový DOPE . Album se jmenuje "No Regrets". Ke stáhnutí klasicky na torrentech. Musím tuto kapelu pochválit... ideálka na běhání, jízdu v autě, jen tak na poslech. Tady malá ukázka, kvalita jako na předchozích albech (i když pár písniček je pomalejších, ale vůbec neva) :

william888

PříspěvekZaslal: pá březen 13, 2009 5:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to BUFU: niesi sam ja mam tiez obrovsky problem to stiahnut..na ARESe niesu ziadny uzivatelia cize nemozem stiahnut aaa na nete takisto o nicim...tiez by som prijal nejaky odkaz
BUFU

PříspěvekZaslal: pá březen 13, 2009 5:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

william888 napsal:
to BUFU: niesi sam ja mam tiez obrovsky problem to stiahnut..na ARESe niesu ziadny uzivatelia cize nemozem stiahnut aaa na nete takisto o nicim...tiez by som prijal nejaky odkaz

Já stahoval tento... Jede v pohodě : http://rapidshare.com/files/188389769/B6_by_l.zero_teoriamusikaos.blogspot.com.rar.html

Jinak tady jsou i odkazy na jiný servry, pokud se ti nelíbí RS : http://teoriamusikaos.blogspot.com/2009/01/bruthal-6-bruthal-6.html
william888

PříspěvekZaslal: pá březen 13, 2009 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BUFU napsal:
william888 napsal:

Já stahoval tento... Jede v pohodě : http://rapidshare.com/files/188389769/B6_by_l.zero_teoriamusikaos.blogspot.com.rar.html

Jinak tady jsou i odkazy na jiný servry, pokud se ti nelíbí RS : http://teoriamusikaos.blogspot.com/2009/01/bruthal-6-bruthal-6.html

thx za linky uz ide aj mne RS.. lebo nesiel mi.. nemohol som nic stahovat problemy s compom atd..
katzenka

PříspěvekZaslal: pá březen 13, 2009 6:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Metálek, to já rád... Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 17, 18, 19  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: