|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Vitaz Arnold Classic? |
| 1. Victor Martinez |
|
56% |
[ 43 ] |
| 2. Kai Green |
|
13% |
[ 10 ] |
| 3. Silvio Samuel |
|
11% |
[ 9 ] |
| 4. Toney Freeman |
|
17% |
[ 13 ] |
| 5. Branch Warren |
|
1% |
[ 1 ] |
|
| Celkem hlasů : 76 |
|
| Autor |
Zpráva |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: po březen 09, 2009 9:33 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: po březen 09, 2009 9:34 am Předmět: |
|
|
kde je ta sestava ke shlédnutí, nechce se mi to hledat, díky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: po březen 09, 2009 9:36 am Předmět: |
|
|
2 stránky dozadu. _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: po březen 09, 2009 9:43 am Předmět: |
|
|
fotky z Ironmanu 2009, kde měl podle mě nejlepší formu. Neříkám, že má nohy špatný ale vůči svému vyrýsovnání mají slabou separaci.
Ale dobrá, vzdávám se, zbytečně to tu zasíráme. Já jsem občas hádavej  .
Když se ti bude líbit např Renault Thalia, taky mi ho budeš furt vychvalovat a pro mě to prostě bude jedno z nejhnusnějších aut....
Silvio se mi nelíbí, je podle mě přeceňovaný a nelíbí se mi, když je považován za ideál a podobně. Mimocodem ta tvá druhá fotka základního postoje je opravdu dobrá a vypadá tam pěkně....hlavně ten pas....ale na videu už to tak dobrý není.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po březen 09, 2009 9:50 am Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | kde je ta sestava ke shlédnutí, nechce se mi to hledat, díky. | eastlabs.biz _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: po březen 09, 2009 10:02 am Předmět: |
|
|
taky jsem nekdy hadavej  hlavne ze jsem se domluvili,thalia je fakt hnus to uznavam a abych silvia porad nevychvaloval,ma obrovskou slabinu, kdyz se otoci zezadu a stoupne si velde nej treba wolf nebo cutler,tak je pravda,ze ztraci rozdilem nekolika trid.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
|
| nahoru |
|
 |
spt
|
Zaslal: po březen 09, 2009 1:18 pm Předmět: |
|
|
teraz ked sa divam na nohy silvia ma uplnu pravdu take zaliate, ked si porovnate fotky s kaiom ktory sutazi mozno kratsie ..  uplne ina trieda
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: po březen 09, 2009 1:21 pm Předmět: |
|
|
Já také:))
Uvidíme jak bude vypadat jeho břicho po operaci kýly a tak celkově.
Pořád mi vrtá hlavou ta jeho výška - kam kouknu, všude uvádějí maximálně 181 cm a to mi přijde málo.
Nenajdete tady někdo někde jeho porovnávačku s Freemenem, tam by se vidělo, když má Tony 188cm.
A hoďte to do topicu s DF, ať tady neodbočujeme od tématu!
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: po březen 09, 2009 3:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
maikelos

|
Zaslal: po březen 09, 2009 4:08 pm Předmět: |
|
|
| spt napsal: | teraz ked sa divam na nohy silvia ma uplnu pravdu take zaliate, ked si porovnate fotky s kaiom ktory sutazi mozno kratsie .. uplne ina trieda |
Green soutezi hodne dlouho, na eastlab bylo i video, kde soutezil na amaterskem mistrovstvi sveta, ktere bylo v Bratislave, nevyhral to,myslim, ze nebyla ani bedna. Vim ale urcite, ze bych nerekl, ze z nej bude az takovej borec, mam ho rad _________________ LEPSI ZEMRIT VE STOJE, NEZ ZIT NA KOLENOU!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
agnez
|
Zaslal: po březen 09, 2009 4:10 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | agnez napsal: | Nejlepší sestava jakou jsem kdy viděl Green |
Tedka sem to zhlidnul to video ... tak ta jeho sestava byla naprosto neskutecne brutalni ... originalita
Nechapu, jak muze byt tak ohebnej a pohyblivej s takovou hromadou svalu |
Ty vole taky to nechápu i u sebe Ale fakt bylo to umělecké dílo
|
|
| nahoru |
|
 |
squater

|
Zaslal: po březen 09, 2009 4:16 pm Předmět: |
|
|
| maikelos napsal: |
Green soutezi hodne dlouho, na eastlab bylo i video, kde soutezil na amaterskem mistrovstvi sveta, ktere bylo v Bratislave, nevyhral to,myslim, ze nebyla ani bedna. Vim ale urcite, ze bych nerekl, ze z nej bude az takovej borec, mam ho rad |
Je to tak, byl to ten rok co vyhral Bautista, Kus byl druhy a Pavol Ferenc treti. Kai Green byl tusim sesty. Bautistu pak jako pozitivniho na doping diskvalifikovali a poradi se posouvalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|