|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
setny
|
Zaslal: so březen 07, 2009 10:57 am Předmět: |
|
|
| MalajskyTygr napsal: | | Bazzy mrtvoly dělám už skoro 20 roků bez jakéhokoli doplnkového posilování hamstringů (protože mrtvola je mimo jiné cvik na hamstringy). Nikdy se mi nic nestalo a to proto (mimo dobré techniky a rozcvičení), že nedělám maximálky. Při těch je riziko zranění největší a když nesoutěžíš tak je to zbytečné. Jinak dej tomu měsíc klid a přejde to. Hamstring jsem si natrhl když jsem dělal ožralý rozštěp tak, že noha byla celá modrá i s lýtkem. Následky žádné nemám, mrtvoly dělám dál. |
ano mrtvy tah je i cvikem na Hamstringy, ale vedlejsim posilovanim hamstringu a jejich dalsim zpravnym zapojenim se na tahu zlepsis... _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bazzy

|
Zaslal: ne březen 08, 2009 7:24 pm Předmět: |
|
|
uz to tak neboli uz muzu aji natahnout nohu nejhorsi je vystupavani z auta, verim ze to za par dnu bude dobry a budu si v klidu moct urvat neco jinyho
rameni rotatory 10x10 kotouce asi 2kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po březen 09, 2009 6:18 pm Předmět: |
|
|
shyby
5x5
pritahy jc ( stal jsem na te zdrave noze a rukou jsem byl oprenej o stojan na jednorucky proste nigga
4x6-12 - prihazoval jsem vahu a s vetsi vahou jsem dal vzdycky vic opakovani divny :D
up to
12x 60
horni kladka
3x10
EZ
4x8
scott
4x8
JC
3x10
dnes jsem v posilce spatril neco neuveritelneho opravdu sem nevedel ani jak se menuju to muze jit i Šmoulinka z blue gymu do prdele
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po březen 09, 2009 7:16 pm Předmět: |
|
|
Která to je ta Šmoulinka do háje? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po březen 09, 2009 10:59 pm Předmět: |
|
|
Daymoon : nekdy ti ji ukazu az tam bude
vecerni workout: rotatory 10x10
par fotek z vikendu
Naposledy upravil Bazzy dne po září 21, 2009 9:18 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: út březen 10, 2009 7:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 10, 2009 8:06 am Předmět: |
|
|
| citace: | | kurva to vypada ze mas aj velky nohy, mozna jen zadek.. zeby tim chozenim?? |
To mu nerikej, ja ho porad lamu do toho, aby je konecne zacal cvicit a ted si bude myslet, ze je ma veliky :D
I kdyz kdyz jsem videl tu fotku, tak me napadlo to same... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: út březen 10, 2009 8:10 am Předmět: |
|
|
Mě zase napadlo, že v posilovně vypadal větší, než na tadytěch fotkách. Asi se mi to jen zdálo v porovnání se mnou, ale jinak je bazzy docela malej boy _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út březen 10, 2009 8:14 am Předmět: |
|
|
Jak moc na severu, Bazzy? Žermanická přehrada?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: út březen 10, 2009 9:16 am Předmět: |
|
|
doufam ze to malej myslite jako vyskou  haksny mam malinky to sem mel napumpovany nebo co ja vim tak daleko sem pesky jeste nikdy nesel,
Mirio byl jsem nekde kolem Opavy, dival sem se do mapy Kružberk je to mozny?
Naposledy upravil Bazzy dne út březen 10, 2009 9:18 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
Zaslal: út březen 10, 2009 9:18 am Předmět: |
|
|
jo je to možný  ještě tu je slezská harta ale tam to vypadá jinak a je malinko větší _________________ Co nejde silou, jde ještě větší silou!
Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: út březen 10, 2009 10:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út březen 10, 2009 10:47 am Předmět: |
|
|
| Bazzy napsal: | | Mirio byl jsem nekde kolem Opavy, dival sem se do mapy Kružberk je to mozny? | Tak to jsi byl ještě o dost výš, než bydlím já. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|