|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wygh
|
Zaslal: út březen 10, 2009 10:24 pm Předmět: |
|
|
Nevíte o nějaké posilovně, se solidní podlahou, kde nevadí že padaj kotouče na zem, blízko FAST ve Veveří ? _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
idoktor

|
Zaslal: út březen 10, 2009 10:27 pm Předmět: |
|
|
Víme. Fitness 2000 u kounicových kolejí je slušnej a beton je tam pod činkama slušně vylágrovanej. V bluegybu s tim taky dost lidí tříská o zem. Ale s velkou činkou jsem nikoho mlátit neviděl :-) _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: út březen 10, 2009 10:32 pm Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: | | Nevíte na kolik vyjdou permice v big1? Na webu to nemaj. Byl jsem tam 2x, cvičí se tam slušně, ale 135 kaček vlez + 30 za vodu...za to si zacvičim skoro i ve Vídni... |
Na reklamách bylo od 400 což se mi ale zdá dost málo... _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
oakus

|
Zaslal: út březen 10, 2009 10:36 pm Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: | | Víme. Fitness 2000 u kounicových kolejí je slušnej a beton je tam pod činkama slušně vylágrovanej. V bluegybu s tim taky dost lidí tříská o zem. Ale s velkou činkou jsem nikoho mlátit neviděl :-) |
Hele ve Fitness 2000 mi činky na zem neházejte sakra! bydlím v pokojí přímo pod stojanama s jednoručkama a furt tam někdo mrská činky na zem, jakoby nešly spouštět pomalejc...
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út březen 10, 2009 10:40 pm Předmět: |
|
|
| oakus napsal: | | idoktor napsal: | | Víme. Fitness 2000 u kounicových kolejí je slušnej a beton je tam pod činkama slušně vylágrovanej. V bluegybu s tim taky dost lidí tříská o zem. Ale s velkou činkou jsem nikoho mlátit neviděl :-) |
Hele ve Fitness 2000 mi činky na zem neházejte sakra! bydlím v pokojí přímo pod stojanama s jednoručkama a furt tam někdo mrská činky na zem, jakoby nešly spouštět pomalejc... |
Njn, to je od té doby, co jsem svoji lepší polovičku z Družby přivedl k tréninku v posilovně, já ji domluvím
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: út březen 10, 2009 10:45 pm Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: | | Víme. Fitness 2000 u kounicových kolejí je slušnej a beton je tam pod činkama slušně vylágrovanej. V bluegybu s tim taky dost lidí tříská o zem. Ale s velkou činkou jsem nikoho mlátit neviděl :-) |
Díky :). Nemaj nějaký web ? repektive kolik stojí měsíční permice nevíš ? _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
MalajskyTygr
|
Zaslal: út březen 10, 2009 10:47 pm Předmět: |
|
|
| idoktor napsal: | | Nevíte na kolik vyjdou permice v big1? Na webu to nemaj. Byl jsem tam 2x, cvičí se tam slušně, ale 135 kaček vlez + 30 za vodu...za to si zacvičim skoro i ve Vídni... |
1350,-
|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
|
| nahoru |
|
 |
idoktor

|
Zaslal: út březen 10, 2009 10:49 pm Předmět: |
|
|
| Wygh napsal: | | idoktor napsal: | | Víme. Fitness 2000 u kounicových kolejí je slušnej a beton je tam pod činkama slušně vylágrovanej. V bluegybu s tim taky dost lidí tříská o zem. Ale s velkou činkou jsem nikoho mlátit neviděl :-) |
Díky :). Nemaj nějaký web ? repektive kolik stojí měsíční permice nevíš ? |
To nevim :- ( už je to pár let, co jsem tam byl naposled. _________________ ---------
|
|
| nahoru |
|
 |
MuMy
|
Zaslal: út duben 28, 2009 6:27 pm Předmět: |
|
|
Chodím už zhruba rok do posilky na Purkyních (taky už jste tu o ní psali), ale jak jste sami říkali, moc velká spokojenost nepanuje. Buzerace ohledně pití kdy si nesmím donést svoje aby vydělal majitel který je taky dobrý zmetek, za 70 kaček je posilka jakž takž.. Mám sice permanentku na 3 měsíce, chodím 3x týdně a při rozpočítání mě posilka vyjde na 40 kč na vstup. ALE, chtěl bych vás poprosit o radu kam v Brně do posilky chodit, někde jakž takž kolem Purkyní kde jsem na kolejích, at nejezdím hodinu do posilky pres cele brno, za slušnou cenu, kde nebuzerujou s pitim a podobne, bohužel na netu toho moc nenajdu ptz je i hodne dobrych nezaregistrovanych posiloven ktere tu nenajdu, tak snad neco budete vedet, popripade napsat stranky atd. Byl bych moc vdecny, diky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
Nasser

|
Zaslal: út duben 28, 2009 7:38 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že 1200 výjde měsíční permice. Já mám teda studentskou a ta je za 1080. Jinak mezi 10-14h jsou "happy hours" - vstup za 80kč. A co se týče permice za těch 400, tak pokud se nemýlím, je to jen pro studenty ale vztahuje se jen na ty happy hours - musíš přijít cvičit v tom časovém rozmezí, klidně tedy dojdeš ve 13:55 a můžeš trénovat. Ale když dojdeš po 14h, tak to už neplatí _________________ IMPOSSIBLE IS NOTHING
|
|
| nahoru |
|
 |
giff
|
Zaslal: so červen 06, 2009 9:57 pm Předmět: |
|
|
tak s tim pitim to máš to same jako by sis do hospody přinesl svoje pivo... _________________ kdyby jste měli zájem o nějaký výrobek tak napište na icq nebo e-mail a domluvime se na konečné ceně
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: so červen 06, 2009 10:12 pm Předmět: |
|
|
| MuMy napsal: | | Chodím už zhruba rok do posilky na Purkyních (taky už jste tu o ní psali), ale jak jste sami říkali, moc velká spokojenost nepanuje. Buzerace ohledně pití kdy si nesmím donést svoje aby vydělal majitel který je taky dobrý zmetek, za 70 kaček je posilka jakž takž.. Mám sice permanentku na 3 měsíce, chodím 3x týdně a při rozpočítání mě posilka vyjde na 40 kč na vstup. ALE, chtěl bych vás poprosit o radu kam v Brně do posilky chodit, někde jakž takž kolem Purkyní kde jsem na kolejích, at nejezdím hodinu do posilky pres cele brno, za slušnou cenu, kde nebuzerujou s pitim a podobne, bohužel na netu toho moc nenajdu ptz je i hodne dobrych nezaregistrovanych posiloven ktere tu nenajdu, tak snad neco budete vedet, popripade napsat stranky atd. Byl bych moc vdecny, diky moc |
Tak ten zmetek majitel chce na svým podnikání vydělat??? No to je ale hajzl! Jak si to vůbec představuje?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|