Filmy

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 122, 123, 124 ... 614, 615, 616  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Filmy  Úvodní stránka -> Ostatní -> Filmy
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
BUFU

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2009 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Paragon napsal:
Ono je to v podstatě stejný ... ale tohle se mi líbí víc ...
A za chvilku začnou točit Nightmare on Elm street

Stejný jo, akorát tam přidali hezouna Deana aby na to šlo víc holčiček. Já nevím, podle mě zbytečnej film. A hlavně to vůbec nemá (nebude mít) atmosféru toho původního filmu.
S tím Elm Street si mě taky nepotěšil, bože to se všici zbláznili nebo co? Dyt Elm street má taky těch dílů asi 8. Omg.
Btw když už se bavím zrovna o těchhle dvou filmech... Znáš toto ? http://www.csfd.cz/film/72055-freddy-vs-jason-freddy-vs-jason/videa/ (mrkni na trailer) ... To je aspon film Na to jaká je to pičovina, tak se mi to celkem líbilo. Ale je fakt, že už sem to taky viděl dávno.
Paragon

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2009 8:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Právě, že Freddy je největší borec

Jo Freddy VS Jason sem viděl asi před 3 měsícema ... mě to ani nepřijde jako horror nejlepší je ta černoška .. jak se posmívá Freddymu a za ní stál Jason s mačetou

Akorát tam bylo trapný jak ta blondýna mluvila přímo do kamery .. jak jí zabil tu mámu ..

Jo s tím Deanem máš pravdu ještě tam měli dát tu tlusťošku s Gilmorovejch děvčat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
BOSSHUGO

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2009 8:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4l napsal:
Tak jsem videl Milionar z chatrce a muzu vsem doporucit super snimek

Zkouknul jsem ho asi pred mesicem a taky se mi libil. Predevcirem jsem si dal Gran Torino a Clint Eastwood v hlavni roli exceloval

http://www.csfd.cz/film/240479-gran-torino-gran-torino/

Čím hloupější sedlák, tím větší brambory!
Turakam

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2009 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Battle royale som videl oba diely, prvy s Takeshi Kitanom ako učiteľom je lepší, ale aj druhý sa dá. Si človek potom predstaví, ako by to asi dopadlo, keby tam vysadili práve jeho triedu z gympla, che che.
TheLeague
(ban)

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2009 8:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
Battle royale som videl oba diely, prvy s Takeshi Kitanom ako učiteľom je lepší, ale aj druhý sa dá. Si človek potom predstaví, ako by to asi dopadlo, keby tam vysadili práve jeho triedu z gympla, che che.

Dnes jsem koukal na jednicku, moc zajimavej film. Sem zvedavej na dvojku.

NIKDY NECHCI ZEMRIT!!!

In memoriam
http://www.youtube.com/watch?v=kNnW7GwI33Q
Pimpy

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2009 8:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co tohle? http://www.csfd.cz/film/239674-nas-vudce-welle-die/

Me se to mooc libilo, ani ta nemcina mi u tohodle nevadila....
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2009 11:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Filmy, které sem v poslední době viděl:

Milionář z Chatrče

Super film aneb jak zaujmout romantickým filem i naprosto neromantické duše. Oscary jsou ve správných rukou.

Valkýra

Tom Cruise, jsem jako herce nikdy nemusel. Seděl mi ve dvou filmech - Colateral (nebo jak se to píše, hraje tam se Samuelem Jacksonem. On -nájemný vrah, Samuel - taxikář) a teď ve Valkýře. Pokud máte rádi filmy z období druhé světové válkyneměl by vám tento film uniknout. Já na válečný/historické filmy moc nejsem, tenhle film mě zaujal dost.

Yes Man
Klasický Jim C. v komedii, kde se nedporučuje příliš hledat spojením s realitou, ani běžnou logiku. Přesto nebo právě proto se u toho můžete královsky bavit, pár hluchých míst a pasáže směřující k přeslazené romantické komedie, svkěle vynahradí pán všech komiků.
"Yes or No?"
uhm,...
"No Man!!!" No Man!!!! :-)))

Bolt - pes pro všechny případy
Skvělej animák pro celou rodinu, každej si v tom najde to svoje. Super hlášky, které ocení spíše dospělí, dobrej spád a neustálá akce, kterou zase ocení ti menší.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2009 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BOSSHUGO napsal:
m4l napsal:

Zkouknul jsem ho asi pred mesicem a taky se mi libil. Predevcirem jsem si dal Gran Torino a Clint Eastwood v hlavni roli exceloval

už mám staženo, podle referencí na csfd už se nemůžu dostat. Clint Eastwooda a jeho filmy patří mezi moje nejoblíbenější.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Drago

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2009 11:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:
BOSSHUGO napsal:
m4l napsal:

už mám staženo, podle referencí na csfd už se nemůžu dostat. Clint Eastwooda a jeho filmy patří mezi moje nejoblíbenější.

Tyhle dva filmy to je nebe a dudy pro me. Gran Torino nadherny, skvele zahrany, citlivy film. Slumdog millionaire preslazena, prvoplanova romantika.
Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2009 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tenhle komentář na gran torino mě neskutečně navnadil
citace:
Clint, jak stárne, vyslovuje se nějak přímočařeji. Jako by si uvědomoval, že už toho je víc za ním než před ním a neni na obkličky čas. V Gran Torino lze od chvíle, kdy se na plátně objeví starej a hodně divnej patron skřípající zuby, předvídat, jak to s cynismem, rasismem a hrdinstvím v tomhle filmu poběží, Clint už to takhle prostě má. Vysílá poselství a chce si být jist, že dorazí ke všem. U takovejch filmů se nedá nebrečet. Moc dobrý 4,5 *.

Kdo sleduje Eastwoodovu tvorbu mi dá za pravdu, že tohle platí nejen pro tenhle film, ale pro celýho jeho vývoj. Režisérsky a vlastně i herecky zraje jako víno. Už se nemůžu dočkat, až si to v klidu zkouknu.
m4l

PříspěvekZaslal: st březen 11, 2009 11:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
Geroj napsal:
BOSSHUGO napsal:
m4l napsal:

Tyhle dva filmy to je nebe a dudy pro me. Gran Torino nadherny, skvele zahrany, citlivy film. Slumdog millionaire preslazena, prvoplanova romantika.

romantika?
urcite

musi byt vzdy romantickej film spatnej?
nikoliv
(neveril bych ze toto nekdy napisu )
owar

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2009 12:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

na tohle jsem zvědav.."hraje" tam i Bob Chick a Lou Ferrigno

Geroj
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2009 6:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Už byl někdo v kině na Strážcích/Watchmen?
Black Dragon

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2009 7:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:

Podle hodnoceni na csfd to muze byt dobry ... s mladou se na to chystame od ty doby co sme videli trailery..zitra na to asi skocime
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: čt březen 12, 2009 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Geroj napsal:

cetl jsem recenzi a nic moc, uz to, ze to odrekli Aronofsky, Gilliam atd je znameni:) je nemozny obsahnout komiksovou predlohu do jednoho filmu, ale treba je to pekny, ja jsem to nevidel

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Filmy Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 122, 123, 124 ... 614, 615, 616  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: