Ono je to v podstatě stejný ... ale tohle se mi líbí víc ...
A za chvilku začnou točit Nightmare on Elm street
Stejný jo, akorát tam přidali hezouna Deana aby na to šlo víc holčiček. Já nevím, podle mě zbytečnej film. A hlavně to vůbec nemá (nebude mít) atmosféru toho původního filmu.
S tím Elm Street si mě taky nepotěšil, bože to se všici zbláznili nebo co? Dyt Elm street má taky těch dílů asi 8. Omg.
Btw když už se bavím zrovna o těchhle dvou filmech... Znáš toto ? http://www.csfd.cz/film/72055-freddy-vs-jason-freddy-vs-jason/videa/ (mrkni na trailer) ... To je aspon film Na to jaká je to pičovina, tak se mi to celkem líbilo. Ale je fakt, že už sem to taky viděl dávno.
Jo Freddy VS Jason sem viděl asi před 3 měsícema ... mě to ani nepřijde jako horror nejlepší je ta černoška .. jak se posmívá Freddymu a za ní stál Jason s mačetou
Akorát tam bylo trapný jak ta blondýna mluvila přímo do kamery .. jak jí zabil tu mámu ..
Jo s tím Deanem máš pravdu ještě tam měli dát tu tlusťošku s Gilmorovejch děvčat
Battle royale som videl oba diely, prvy s Takeshi Kitanom ako učiteľom je lepší, ale aj druhý sa dá. Si človek potom predstaví, ako by to asi dopadlo, keby tam vysadili práve jeho triedu z gympla, che che.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Battle royale som videl oba diely, prvy s Takeshi Kitanom ako učiteľom je lepší, ale aj druhý sa dá. Si človek potom predstaví, ako by to asi dopadlo, keby tam vysadili práve jeho triedu z gympla, che che.
Dnes jsem koukal na jednicku, moc zajimavej film. Sem zvedavej na dvojku.
_________________ Proud member of the Axis of evil
Super film aneb jak zaujmout romantickým filem i naprosto neromantické duše. Oscary jsou ve správných rukou.
Valkýra
Tom Cruise, jsem jako herce nikdy nemusel. Seděl mi ve dvou filmech - Colateral (nebo jak se to píše, hraje tam se Samuelem Jacksonem. On -nájemný vrah, Samuel - taxikář) a teď ve Valkýře. Pokud máte rádi filmy z období druhé světové válkyneměl by vám tento film uniknout. Já na válečný/historické filmy moc nejsem, tenhle film mě zaujal dost.
Yes Man
Klasický Jim C. v komedii, kde se nedporučuje příliš hledat spojením s realitou, ani běžnou logiku. Přesto nebo právě proto se u toho můžete královsky bavit, pár hluchých míst a pasáže směřující k přeslazené romantické komedie, svkěle vynahradí pán všech komiků.
"Yes or No?"
uhm,...
"No Man!!!" No Man!!!! :-)))
Bolt - pes pro všechny případy
Skvělej animák pro celou rodinu, každej si v tom najde to svoje. Super hlášky, které ocení spíše dospělí, dobrej spád a neustálá akce, kterou zase ocení ti menší.
Tenhle komentář na gran torino mě neskutečně navnadil
citace:
Clint, jak stárne, vyslovuje se nějak přímočařeji. Jako by si uvědomoval, že už toho je víc za ním než před ním a neni na obkličky čas. V Gran Torino lze od chvíle, kdy se na plátně objeví starej a hodně divnej patron skřípající zuby, předvídat, jak to s cynismem, rasismem a hrdinstvím v tomhle filmu poběží, Clint už to takhle prostě má. Vysílá poselství a chce si být jist, že dorazí ke všem. U takovejch filmů se nedá nebrečet. Moc dobrý 4,5 *.
Kdo sleduje Eastwoodovu tvorbu mi dá za pravdu, že tohle platí nejen pro tenhle film, ale pro celýho jeho vývoj. Režisérsky a vlastně i herecky zraje jako víno. Už se nemůžu dočkat, až si to v klidu zkouknu.
cetl jsem recenzi a nic moc, uz to, ze to odrekli Aronofsky, Gilliam atd je znameni:) je nemozny obsahnout komiksovou predlohu do jednoho filmu, ale treba je to pekny, ja jsem to nevidel
_________________ Proud member of the Axis of evil.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru