|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirio
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt březen 12, 2009 11:16 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: čt březen 12, 2009 1:40 pm Předmět: |
|
|
ja myslel ze ma supr genetiku
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 12, 2009 1:42 pm Předmět: |
|
|
Ale stejně - chytli ho až po tak dlouhé době a to ve státech kontrolujou jak diví. :-)) Asi to na stará kolena přepísk a neukočíroval.
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: čt březen 12, 2009 2:20 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Ale stejně - chytli ho až po tak dlouhé době a to ve státech kontrolujou jak diví. :-)) Asi to na stará kolena přepísk a neukočíroval. |
Prave ze ve statech nejspis kontroluji hodne laxne. Alespon tak usuzuju podle liftu. V liftu neudelali jediny mimosoutezni odber, testu bylo podle mne hodne malo.....
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 12, 2009 6:03 pm Předmět: |
|
|
Já nevím - třeba na posledním UFC testovali 12 fighterů ze 16-ti (nebo 20-ti), což se mi zdá dost. Shamrocka taky chytli při eventu, ne mimo.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 12, 2009 6:12 pm Předmět: |
|
|
UFC 100 už se začíná rýsovat...
Brock Lesnar vs Frank Mir
GSP vs Thiago Alves
Dan Henderson vs. Michael Bisping
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: čt březen 12, 2009 10:31 pm Předmět: |
|
|
| mirio napsal: | | Já nevím - třeba na posledním UFC testovali 12 fighterů ze 16-ti (nebo 20-ti), což se mi zdá dost. Shamrocka taky chytli při eventu, ne mimo. |
No jo, jenze chytit se na eventu muze nechat jen idiot. Lepsi je podle mne delat vic testu mimo soutez.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 12, 2009 11:03 pm Předmět: |
|
|
No vždyť jsem psal, že to na stará kolena nějak neukočíroval. :-))
Výňatek z rozhovoru s Crocopem...
| citace: | Mirko also stated something very interesting regarding his next fight, and who he will be fighting:
The desire of Japan is that in July avenge my fight with Alistair Overeem and by K-1 rules. I have nothing against continuing last year ended the fight. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá březen 13, 2009 11:05 am Předmět: |
|
|
Pokud se mu tohle splní, tak dostane pěkně přes držku ... potřebuje někoho lehčího na rozjezd po operaci a pauze, a ne AO, který, podle mého názoru, je v HW momentální absolutní špica, a osobně bych si na něj vsadil proti komukoli, s výjimkou Fedora.
Že je to zmrd se nepočítá _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin.L

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 2:13 pm Předmět: |
|
|
Asi chce vsechno vsadit na jednu kartu. Proste bud se vrati v plne parade s tim, ze sereze jednoho z nejlepsich. Nebo dostane na hubu tak, ze uz se z toho bude jen horkotezko vzpamatovavat.
Nic jako lehkeho soupere na rozjezd asi nechce.
Na jednu stranu mi je to velice sympaticke, na druhou mam o nej trosku strach. Risk je to veliky.
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 4:37 pm Předmět: |
|
|
nerad to rikam ale prijde mne crocop ze je uplne blbej..... leze do zapasu do kterejch by lezt nemel, kdyz uz zapasi tak Xkrat rika jakou ma slabinu (zraneni atd. ) nevim podle me ted dostanu a zapadne uplne bohuzel:/
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|