|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pavelcb

|
Zaslal: čt březen 12, 2009 8:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelcb

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 1:01 pm Předmět: |
|
|
13.3.09
HYBRID
Kladka před hl. 15 (13) 6x8 (17c.)
Bench 20 (40)10 (60) 3 (130) 4x2 (130)
Militari press 5x15-10 (40)
superserie
Uzký bench 4x10 (70)
Kladiva 4x10 (20)
NA hovno na hovno na hovno. Asi jsem ta nejslapší a nejlínější pi*a na foru !!!!! Bench jsem chtěl ject 5x3 (130) ale prostě ne!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 1:23 pm Předmět: |
|
|
nééé.. ja sem největší troska, chtěl sem dát bench 1x50 ale nakonec sem nešel cvičit:-) _________________ pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale o to horší cesta
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 2:03 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | tenhle syndrom ,,jsem nejvetsi troska a davam hovno vykony,, se rozsiril uz i na inteligentnejsi cast fora se divam... Za chvilu tady nebude uz nic jinyho, nez ze se lidi budou hadat, kdo je vetsi troska |
Sranda musi byt ne? :) A Pavla v tom, ze je nejvetsi troska fora, klidne podporim
Pavel: Ty se v tom po navratu ke cviceni porad placas. Podle me se snazis zvedat takove vahy, jako jsi zvedal predtim, coz ocividne nejde, takze bych byt tebou na par tydnu najel na nejaky rozumny sytem - nejlepe trenink celeho tela (neco ve stylu HST ovsem nemusi to byt primo HST, staci jen pouzit jeho principy), udelal strategicke zhorseni (poradne posekl vahy) a tim se silove dostanez zpet velmi rychle + jeste neco navic.
A nebo druha moznost zacni sypat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 7:53 pm Předmět: |
|
|
Ne suppe,to byla prostě momentální nálada. Od rána v práci,všechno na pi*u, trenál se nepovedl.
Vím,že nejsem nejslabší na foru (ale nejlínější asi jo),páč ty seš slabší
Draper má asi pravdu (jako skoro vždy  ) jdu na to moc rychle.
Ale nejde o sílu,spíš o přístup.. Prostě se nemůžu dostat do toho správného rozpoložení, nabuzení,jako minulej rok!
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 7:55 pm Předmět: |
|
|
ten bench je nahodou dobrej Pavle..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 8:41 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Ale nejde o sílu,spíš o přístup.. Prostě se nemůžu dostat do toho správného rozpoložení, nabuzení,jako minulej rok! |
Je fakt, ze tohle je taky velmi dulezite. Tak zkus zmenit sparinga, fitko, kup si kreatin nebo nejakou z tech novodobych "ultra super anabolickych formuli" co meni jidlo rovnou na svaly :) Proste zkus najit neco, co te motivuje a nabudi. Nebo treba usporadej v CB dalsi sraz RW fora ( i to, ze poznas mistni lidi, muze byt pekny stimul)
A nebo prijed nekdy na vikend do Brna, udelame nejaky mensi sraz s Brnakam z fora,kdo bude chtit, ja ti zajistim ubytovani na 1-2 noci (jeste ti to dluzim) a bude to _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: so březen 14, 2009 4:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: so březen 14, 2009 5:09 pm Předmět: |
|
|
pavle zkousel si behat? staci si treba 20 30 minut lehce obcas vyklusat, me behani dokaze nabudit docela pekne _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: so březen 14, 2009 5:18 pm Předmět: |
|
|
minulej rok jsem běhal jako zajíc...letos se ne a ne dokopat. A to jsem dostal k vánocům boty na běh,testr na měření tepovky...a měl jsem to dvakrát.
Dneska jsem si koupil nové kalhoty..jsou trochu na těsno,tak snad se dokopu.. (nebo povolí)
Jinak chcu naplánovat návštěvu v Brně a nějaký ten trenál  ,tak musím se sebou něco udělat,aby se mi borci z Brna nesmáli.
Jinak bych klidně domluvil trenál tady v ČB,ale záleželo by na tom,kdo by dorazil. Kdyby měl někdo zájem a urazil by taovej ranec,tak to zařídím. Tak napište,kdo by byl ochotnej. Musím letět..zatím pic klucká
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: ne březen 15, 2009 3:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po březen 16, 2009 8:05 pm Předmět: |
|
|
16.3.09
Přítahy JR k pasu 5x10-7 (40)
Bench 15 (40)10 (70)7 (110)2 (130)4x6 (110)
Přemístění VČ 5x6 (45)
Biceps VČ 4x8 (40)
Uzký bench 4x15-10 (70)
Dneska bomba trenál..přítahy s JR zabijárna,leta jsem to necvičil,krátký pauzy,sotva jsem to udýchal. Benč pohoda,přemístění,nebo co jsem to cvičil byla super změna a budu to cvičit dál. Dneska super nálada,život je krásný
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: po březen 16, 2009 8:11 pm Předmět: |
|
|
ty pritahy jsou pro nas tlusty strasnej nezvyk pro me to je horsi jak 2 hodiny na kole
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|