|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
s.sman

|
Zaslal: po březen 09, 2009 8:32 pm Předmět: |
|
|
| KOTO napsal: | | No pokud si nehodláš měřit nové maximálky tak ten poslední lehký trénink je k ničemu ne? |
Možná ano, ale já si rád odpočinu. A nevidím rozdíl mezi tím, jestli to otestuji tento týden nebo příští. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
post-fipa

|
Zaslal: út březen 10, 2009 10:51 am Předmět: |
|
|
Jsi hovado! Těším se na videa nových maximálek!
(to hovado bylo myšleno obdivně k Tvým výkonům) pane s.sman
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: út březen 10, 2009 6:22 pm Předmět: |
|
|
ÚT 10.3.2009 VOLNO _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: čt březen 12, 2009 4:55 pm Předmět: |
|
|
ST 11.3.2009 VOLNO _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: čt březen 12, 2009 4:55 pm Předmět: |
|
|
ČT 12.3.2009 VOLNO _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 8:24 pm Předmět: |
|
|
PÁ 13.3.2009
Dnešní trénink měl být ve složení cviků na které jsem měl náladu, necítil jsem se na to, abych zkoušel maxima a tak jsem začal. Jen že si to pak do fitka pozdě přihasil Jirka_ a hned proč nezkouším maximum na mrtvolu. Nakonec jsem se na to dal a trénink vypadal asi takto :
Přítahy v předklonu
20x70kg
15x120kg
12x160kg
8x200kg
Mrtvý tah
10x120kg
6x200kg
350kg - no lift (video sem snad ani dávat nebudu)
350kg - no lift
330kg - no lift _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 8:34 pm Předmět: |
|
|
Lukáši, mezi těma 200 a 350 jsi už nic nešel? to je hroznej skok _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 9:06 pm Předmět: |
|
|
A take je podle me blbost zkouset maxka na mrtvolu po pritazich v predklonu (to je prvni co me zarazilo, protoze po pritazich v predklonu u me stala mrtvola vzdy za ho.... jinak bych si ti ale netroufal radit) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 9:40 pm Předmět: |
|
|
| Tom.K. napsal: | | Lukáši, mezi těma 200 a 350 jsi už nic nešel? to je hroznej skok |
Skok to je, už jsem se nechtěl vyčerpávat, tak jsem se jen protahoval. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 9:42 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | A take je podle me blbost zkouset maxka na mrtvolu po pritazich v predklonu (to je prvni co me zarazilo, protoze po pritazich v predklonu u me stala mrtvola vzdy za ho.... jinak bych si ti ale netroufal radit) |
To teda je, taky bych to normálně nedělal. Jen mě Jirka k té mrtvole vyhecoval. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: pá březen 13, 2009 11:41 pm Předmět: |
|
|
A jak ty pokusy vypadaly? Ze země jsi to zvednul? _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: so březen 14, 2009 12:32 am Předmět: |
|
|
no to sa ani nedivim, ze si to nedal
nic si z toho nerob, o tyzden to skus tak ako sa patri a napalis to tam v pohode, natrenovane urcite mas _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mira_kl
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|