|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Máte radi olivy? |
| Ano |
|
63% |
[ 67 ] |
| Ne |
|
36% |
[ 39 ] |
|
| Celkem hlasů : 106 |
|
| Autor |
Zpráva |
CrazyLom

|
Zaslal: st březen 18, 2009 9:36 am Předmět: |
|
|
Petr: já to nejedl naráz, to byl dva roky trvající proces _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petr Weisser

|
Zaslal: st březen 18, 2009 9:38 am Předmět: |
|
|
2 Crazy...: No proto. Bych z toho blil ještě tejden  . _________________ Lidi jsou svině. Nevyplácí se nikomu věřit. Jen sobě. A i to je někdy pořádná zrada.
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st březen 18, 2009 1:52 pm Předmět: |
|
|
Snad to sem mohu dát, není to konkurence. Pražáci a návštěvníci Prahy! Jistě oceníte tuto prodejnu :
www.recky-obchod.cz
Krom jiného tam mají výborné olivy a jedinečný olivový olej Sitia ( podle oblasti na Krétě, kde se produkuje )
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: st březen 18, 2009 2:52 pm Předmět: |
|
|
olivy plneny cesnekem, paprikoua kdovi co jeste maji v kazdym hypaci, videl jsem je i v kauflandu :-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st březen 18, 2009 3:56 pm Předmět: |
|
|
| Mik.cz napsal: | | Diana napsal: | Snad to sem mohu dát, není to konkurence. Pražáci a návštěvníci Prahy! Jistě oceníte tuto prodejnu :
www.recky-obchod.cz
Krom jiného tam mají výborné olivy a jedinečný olivový olej Sitia ( podle oblasti na Krétě, kde se produkuje ) |
kam ty chodis na ty odkazy.. davej dalsi.. ale jen na jidlo.. zadnej sexshop prosim.. |
Tak zrovna tenhle obchod je můj oblíbený. Navíc okolo něj často chodím do banky a to víš, že se zastavím a nějakou tu olivku si koupím. Třeba olivy plněné ovčím sýrem!!!
Už dávno jsem sexuální požitky vyměnila za chuťové, takže spíš než po sexshopech šmejdím po obchodech s jídlem V poslední době si pohrávám myšlenkou, že tyhle dva koníčky nějak propojím ( musím to doma navrhnout )
Jinak další odkaz, který jsme už myslím posílala ( tenkrát jim myslím ještě nefungovaly stránky ). Samé dobroty a krásné dárky.. i když je to dražší. http://vomfass.cz/produkty.html
|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
Zaslal: st březen 18, 2009 4:19 pm Předmět: |
|
|
olivy miluju  všude se píše o prospěšnosti extra virgin olivovýho oleje ale olivy jsou podle mě ještě lepší ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
Hami88

|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: st březen 18, 2009 5:35 pm Předmět: |
|
|
zkousel sem se propracovat cca 5x (ne s umyslem se propracovat  ) a nikdy me nechutnali _________________ Život začíná při 230 km/h
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
ptaak

|
Zaslal: st březen 18, 2009 5:54 pm Předmět: |
|
|
myslim ze v nich neni nic uzasnyho.....takze to nebudu hrotit _________________ Život začíná při 230 km/h
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt březen 19, 2009 8:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: čt březen 19, 2009 8:57 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá březen 20, 2009 10:00 pm Předmět: |
|
|
olivy by mely mit 11g tuku Hynku _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|