|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Mik.cz

|
Zaslal: pá březen 20, 2009 1:41 pm Předmět: |
|
|
co to delas ty debile??  mam krec ty vole tak necum a neco delej nebo tady chcipnu.. _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DeSade

|
Zaslal: pá březen 20, 2009 2:52 pm Předmět: |
|
|
Sparing: na další sérii už kašlu - unavilo mě jak jsem ti chtěl hrozně pomáhat..
O půl hodiny později, když mě pozoroval, jak z posledních sil tlačím na benchi činku nahoru mi povídá: no s tímhle ksichtem to teda daleko nedotáhneš
(no, musím uznat, že v posilovně mi to přišlo vtipnější  )
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: pá březen 20, 2009 9:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: pá březen 20, 2009 9:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá březen 20, 2009 9:15 pm Předmět: |
|
|
treba to byla skryta nabidka:-) _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
|
| nahoru |
|
 |
PapradIsMyName
|
Zaslal: so březen 21, 2009 1:26 am Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | treba to byla skryta nabidka:-) |
banned
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: st březen 25, 2009 2:31 pm Předmět: |
|
|
Já jsem zatím nic velikého nevykonal, což je malér, protože moji životosprávu bych spíš nazval smrťospráva. Mám proto dvě možnosti, buď okamžitě učiním vědecký objev sex-appealu v pilulkách, nebo... A poněvadž vědec musí nosit sterilní rukavice (a mně se příčí natahovat si cokoliv gumového na cokoliv svého), rozhodl jsem se nakonec, že začnu cvičit.
Naštěstí jsem moc chytrý na to, abych chodil do fitness centra. Někde jsem totiž četl, jak člověk může přelstít svůj mozek bez toho, aby se fyzicky namáhal. Prý se stačí dívat na skupinu cvičících a soustředeně si představovat, že jedním z nich jsem já. Mozek nepozná rozdíl a svaly narostou i mně. Moc tomu nevěřím, ale vyzkoušet jsem to samozřejmě musel.
Po návratu domů padám únavou. Moje bicepsy se nenafoukly ani o centimetr! Asi musím navštěvovat častěji.
zdroj colinka prozeny.cz
jako nejvic co jsem kdy cetl.. _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
BIG Lebowski
|
Zaslal: st březen 25, 2009 3:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pí*ušiškyn
|
Zaslal: st březen 25, 2009 4:33 pm Předmět: |
|
|
Kámoš na těláku: Čum na ty bicáky!!
Já: A kde máš hrudník a záda?
Kámoš: Kurva naco záda? Na ty se ti frajerka nedívá _________________ Paxi: chcem mať velké bicáky tak musím jesť vajíčka!
|
|
| nahoru |
|
 |
xx76
(ban)
|
Zaslal: st březen 25, 2009 4:53 pm Předmět: |
|
|
| Pí*ušiškyn napsal: | Kámoš na těláku: Čum na ty bicáky!!
Já: A kde máš hrudník a záda?
Kámoš: Kurva naco záda? Na ty se ti frajerka nedívá |
taky pravda
|
|
| nahoru |
|
 |
kubba
|
Zaslal: st březen 25, 2009 5:00 pm Předmět: |
|
|
| Pí*ušiškyn napsal: | Kámoš: Kurva naco záda? Na ty se ti frajerka nedívá |
takovejch lidi je
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: st březen 25, 2009 5:05 pm Předmět: |
|
|
| kubba napsal: | | Pí*ušiškyn napsal: | Kámoš: Kurva naco záda? Na ty se ti frajerka nedívá |
takovejch lidi je |
nehodlam ted resit jestli se na ty zada diva nebo ne...
ale co by me zajimalo - kazdy ma nejaky duvod proc cvici a v cem je podle vas duvod "cvicim kvuli zenskejm" horsi nez jakejkoli jinej duvod ??
|
|
| nahoru |
|
 |
Pí*ušiškyn
|
Zaslal: st březen 25, 2009 5:08 pm Předmět: |
|
|
Ale on necvičil  chodil do posilky s kámošem, rval do sebe creáč, a jel akorát bicák a bench  . To neni cvičení  . Tady nidko neřeší cvičení kvuli ženskejm, ale tu blbost toho člověka kterýmu stačí tak málo jako bicák. To neni cvičenec, ale trotl _________________ Paxi: chcem mať velké bicáky tak musím jesť vajíčka!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|