bezne se pouziva vetsi vaha..
u nas na amaterskej soutezi se pouziva 80kg a vice...
kluci co soutezi na cesko-slovenskem poharu maji treba valec s vahou 130kg.
to vim, ze se bezne pouziva vetsi vaha :) me slo spis o to, ze to premistoval vzperacskym zpusobem a tak nak si nejsem jistej, ze kdyby tam mel vic, ze ho to neshodi dozadu. . pac narozdil od cinky to tady leti po mirnym oblouku ..
jo ten zpusob co postoval cizo je OK
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
Petr Mrkvica je na strongmany talent. Podle mě je to navíc jeden z nejsilnějších raw trojbojařů tady v ČR. Má teď trochu problémy se zádama, ale i tak si myslím, že 18.4. předvede jeden z nejlepších výkonů.
ted uz jen technicka .. vzhledem k tomu kolik je amateru nebo s tim hodla letos zacit .. jak se budou vybirat zavodnici? System, kdo driv zasle prihlasku .. nebo ?
ted uz jen technicka .. vzhledem k tomu kolik je amateru nebo s tim hodla letos zacit .. jak se budou vybirat zavodnici? System, kdo driv zasle prihlasku .. nebo ?
Loni to bylo tak, že kdo se přihlásil, ten závodil , Nevim jak letos, ale asi se budou opět zasílat pozvánky. Takže by ses měl nejspíš přihlásit do Free Lance Category - s tím ti určitě pomůže Cizo . Ale neměl by být problém se přihlásit na jednotlivý závody i bez toho
_________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
no tak jsem zvedavej jestli mi pozvanka prijde letos se podle vseho chysta hode lidi, tak jsem zvedavy jaky udelaji system
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Tak třeba Jirka_ jde ČS poháru, tak bude jedno volné místo.
fakt? je to jiste? to jsem zvedavy jak mu to pujde a kam se chystas ty?
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru