tavene syry ;]

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - tavene syry ;]  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> tavene syry ;]
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

tav. syr
ano...
33%
 33%  [ 16 ]
sem tam...
52%
 52%  [ 25 ]
nikdy!
14%
 14%  [ 7 ]
Celkem hlasů : 48

Autor Zpráva
nonPLUSultra

PříspěvekZaslal: st květen 12, 2004 5:37 pm    Předmět: tavene syry ;] Odpovědět s citátem

zdravim,

chtel jsem se zeptat, ja si u vas na jidelnicku stoji tavene syry??

thx
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zacatecn1k

PříspěvekZaslal: st květen 12, 2004 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sam si je nekoupim, ale rad je sezeru
Jose

PříspěvekZaslal: st květen 12, 2004 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Někdy na ně mám chuť, jindy ne ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Beebop

PříspěvekZaslal: st květen 12, 2004 10:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zacatecn1k napsal:
sam si je nekoupim, ale rad je sezeru

...ja tiez
IluvSunshine

PříspěvekZaslal: st květen 12, 2004 10:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fuj, nesnasim, nechutnaj mi :x
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mike Tyson

PříspěvekZaslal: st květen 12, 2004 11:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nekde sjem cetl nebo vidle tema na co maji lidi cht kdzy...a asi 60%lidi reklo na syr a 30% lidi na čoko......
Bucci

PříspěvekZaslal: čt květen 13, 2004 6:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sem tam si ho dám, ale spíš v podobě sýrový omáčky na těstoviny nebo tak podobně

jinak jád si dopřávám všechny možný sýry - hlavně zahraniční - Francie, Holandsko,..... ale i Slovensko

teď mam ňákej kozí francouzskej obalenej v popelu

Naposledy upravil Bucci dne čt květen 13, 2004 12:08 pm, celkově upraveno 1 krát
drobeek

PříspěvekZaslal: čt květen 13, 2004 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

NEEXISTUJE LEPSIE ZRADLO AKO SYYYYYR!!!!A AK SA NIEKTO BOJI TUKU TAK NECH SI HO ODTUCNI AKO JA:NASTRUHAT TVRDY SYR,DAT DO HRNCA S VODOU,DAT VARIT,MIESAT,ZA CHVILU SA SPOJI A VODA SA ZBELIE.TAKY TAHAVY SYR TREBA DAT DO HOOODNE SLANEJ STUDENEJ VODY A NECHAT ASI HODINU V CHLADNICKE.POTOM MNAMKY
LEN TAK PRE SRANDU SI NECHAJTE ODSTAT TU VODU V KTOREJ SA SYR VARI.BOHA,TAM JE TUKU!!!!
A AK CHCETE TAK KYM JE SYR TEPLY,DA SA TVAROVAT,JA SI ROBIM KORBACIKY.
KAKAč

PříspěvekZaslal: čt květen 13, 2004 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no neviem, ci ti z tukom neodide aj trochu bielkovin
Ben

PříspěvekZaslal: čt květen 13, 2004 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tavene syry muzu, je to dobra alternativa, pokud nechci zrovna jist suchej chleba, kdyz nechci mazat maslo. ale kupuju pouze nizkotucne.
(apetito linie, etc.)
Joe

PříspěvekZaslal: čt květen 13, 2004 11:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

KAKAč napsal:

myslíš že bílkovina se dá vyvyřit v horké vodě. Podle mě je to blbost. Kuřecí maso taky vařím a nemám strach že hodnotu bilkovin ztratí vařením. To by jsme museli podle tebe všechno jíst asi jen v syrovém stavu aby jsme nepřišli o drahocené bílkoviny
Bucci

PříspěvekZaslal: čt květen 13, 2004 11:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Joe napsal:
KAKAč napsal:

myslíš že bílkovina se dá vyvyřit v horké vodě. Podle mě je to blbost. Kuřecí maso taky vařím a nemám strach že hodnotu bilkovin ztratí vařením. To by jsme museli podle tebe všechno jíst asi jen v syrovém stavu aby jsme nepřišli o drahocené bílkoviny
každou úpravou ty hodnoty měníš, někdy víc a někdy míň, ale v tomhle případě fakt nevim
KAKAč

PříspěvekZaslal: čt květen 13, 2004 11:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

pozri, urcite to trosku zmenis tym varenim.

Napr. ked varis hovädziu polievku, das do studenej vody maso, ked zacne zovierať, na 100 % ti zacne skypieť (neviem inač povedať), vznikne proste husta pena, ktora sa zacne vylievať z hrnca. Niekto tuto penu zozbiera a vyleje, a vari dalej, ale za nejake 2-3 min. ked voda zovrie, tak pena klesne dole, no a v tej pene je strasne moc bielkovin z toho masa... (preto sa odporuca nevylievať !) I ked sa mi to s kuracim masom nikdy nestalo...
Joe

PříspěvekZaslal: čt květen 13, 2004 12:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

KAKAč napsal:
pozri, urcite to trosku zmenis tym varenim.

Napr. ked varis hovädziu polievku, das do studenej vody maso, ked zacne zovierať, na 100 % ti zacne skypieť (neviem inač povedať), vznikne proste husta pena, ktora sa zacne vylievať z hrnca. Niekto tuto penu zozbiera a vyleje, a vari dalej, ale za nejake 2-3 min. ked voda zovrie, tak pena klesne dole, no a v tej pene je strasne moc bielkovin z toho masa... (preto sa odporuca nevylievať !) I ked sa mi to s kuracim masom nikdy nestalo...

bucci, kakač:: Jo máte pravdu že určité potraviny změní své hodnoty, ale v bílkovinách to nebude tak razantní změna. U vitamínů je to jasné. Ale s tím tvrdým sýrem si myslím že jde pryč jen tuk. chtělo by to nějaký pokus abychom věděli
drobeek

PříspěvekZaslal: čt květen 13, 2004 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja ten syr odtucnujem uz pekne dlho a mam taku teoriu:ak je syr bielkoviny30g+tuky15g+nejake sach./100g,tak jeto vlastne zmes tuku a bielkovin.ale co mi zostane ked ten stuhnuty tuk v syre zahrejem a on vyplava?no asi bielkoviny ,kedze mi zostane hruda syra a voda.okrem toho,ten syr je tak tvrdy-husty,ze tam musi byt nieco pevneho (nemyslim,ze by to bola laktoza alebo tuk)ale ked neverite tak neverte a pridete o super zradlo

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - tavene syry ;] Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: