|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| tav. syr |
| ano... |
|
33% |
[ 16 ] |
| sem tam... |
|
52% |
[ 25 ] |
| nikdy! |
|
14% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 48 |
|
| Autor |
Zpráva |
nonPLUSultra
|
Zaslal: st květen 12, 2004 5:37 pm Předmět: tavene syry ;] |
|
|
zdravim,
chtel jsem se zeptat, ja si u vas na jidelnicku stoji tavene syry??
thx
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
zacatecn1k

|
Zaslal: st květen 12, 2004 5:45 pm Předmět: |
|
|
sam si je nekoupim, ale rad je sezeru _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
Jose

|
Zaslal: st květen 12, 2004 5:51 pm Předmět: |
|
|
Někdy na ně mám chuť, jindy ne ... _________________ Jde farář a šlápne do hovna.
"Hergot, hovno! Sakra, řekl jsem hovno! Do prdele, řekl jsem sakra! Kurva, řekl jsem do prdele! A seru na to, stejně jsem nechtěl být farářem!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Beebop

|
Zaslal: st květen 12, 2004 10:03 pm Předmět: |
|
|
| zacatecn1k napsal: | sam si je nekoupim, ale rad je sezeru |
...ja tiez
|
|
| nahoru |
|
 |
IluvSunshine

|
Zaslal: st květen 12, 2004 10:16 pm Předmět: |
|
|
fuj, nesnasim, nechutnaj mi :x
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
Zaslal: st květen 12, 2004 11:04 pm Předmět: |
|
|
nekde sjem cetl nebo vidle tema na co maji lidi cht kdzy...a asi 60%lidi reklo na syr a 30% lidi na čoko......
|
|
| nahoru |
|
 |
Bucci

|
|
| nahoru |
|
 |
drobeek
|
|
| nahoru |
|
 |
KAKAč
|
Zaslal: čt květen 13, 2004 9:58 am Předmět: |
|
|
no neviem, ci ti z tukom neodide aj trochu bielkovin
|
|
| nahoru |
|
 |
Ben

|
Zaslal: čt květen 13, 2004 10:01 am Předmět: |
|
|
tavene syry muzu, je to dobra alternativa, pokud nechci zrovna jist suchej chleba, kdyz nechci mazat maslo. ale kupuju pouze nizkotucne.
(apetito linie, etc.)
|
|
| nahoru |
|
 |
Joe

|
Zaslal: čt květen 13, 2004 11:34 am Předmět: |
|
|
| KAKAč napsal: | | no neviem, ci ti z tukom neodide aj trochu bielkovin |
myslíš že bílkovina se dá vyvyřit v horké vodě. Podle mě je to blbost. Kuřecí maso taky vařím a nemám strach že hodnotu bilkovin ztratí vařením. To by jsme museli podle tebe všechno jíst asi jen v syrovém stavu aby jsme nepřišli o drahocené bílkoviny
|
|
| nahoru |
|
 |
Bucci

|
Zaslal: čt květen 13, 2004 11:37 am Předmět: |
|
|
| Joe napsal: | | KAKAč napsal: | | no neviem, ci ti z tukom neodide aj trochu bielkovin |
myslíš že bílkovina se dá vyvyřit v horké vodě. Podle mě je to blbost. Kuřecí maso taky vařím a nemám strach že hodnotu bilkovin ztratí vařením. To by jsme museli podle tebe všechno jíst asi jen v syrovém stavu aby jsme nepřišli o drahocené bílkoviny | každou úpravou ty hodnoty měníš, někdy víc a někdy míň, ale v tomhle případě fakt nevim
|
|
| nahoru |
|
 |
KAKAč
|
Zaslal: čt květen 13, 2004 11:46 am Předmět: |
|
|
pozri, urcite to trosku zmenis tym varenim.
Napr. ked varis hovädziu polievku, das do studenej vody maso, ked zacne zovierať, na 100 % ti zacne skypieť (neviem inač povedať), vznikne proste husta pena, ktora sa zacne vylievať z hrnca. Niekto tuto penu zozbiera a vyleje, a vari dalej, ale za nejake 2-3 min. ked voda zovrie, tak pena klesne dole, no a v tej pene je strasne moc bielkovin z toho masa... (preto sa odporuca nevylievať !) I ked sa mi to s kuracim masom nikdy nestalo...
|
|
| nahoru |
|
 |
Joe

|
Zaslal: čt květen 13, 2004 12:04 pm Předmět: |
|
|
| KAKAč napsal: | pozri, urcite to trosku zmenis tym varenim.
Napr. ked varis hovädziu polievku, das do studenej vody maso, ked zacne zovierať, na 100 % ti zacne skypieť (neviem inač povedať), vznikne proste husta pena, ktora sa zacne vylievať z hrnca. Niekto tuto penu zozbiera a vyleje, a vari dalej, ale za nejake 2-3 min. ked voda zovrie, tak pena klesne dole, no a v tej pene je strasne moc bielkovin z toho masa... (preto sa odporuca nevylievať !) I ked sa mi to s kuracim masom nikdy nestalo... |
bucci, kakač:: Jo máte pravdu že určité potraviny změní své hodnoty, ale v bílkovinách to nebude tak razantní změna. U vitamínů je to jasné. Ale s tím tvrdým sýrem si myslím že jde pryč jen tuk. chtělo by to nějaký pokus abychom věděli
|
|
| nahoru |
|
 |
drobeek
|
Zaslal: čt květen 13, 2004 1:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|