|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pí*ušiškyn
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st březen 25, 2009 5:56 pm Předmět: |
|
|
| Pí*ušiškyn napsal: | | Sacharidacek napsal: | taky uz me serou ty kecy,jaktoze necvicis mrtvolu, drepy a ja nevim co jeste, kazdej si cvici jak chce a kdyz tim nikoho neotravuje , tak nevidim duvod proc se furt smat lidem co cvicijou jenom bicak a bench , protoze je to bavi |
Kdyby si ho viděl tak řikáš něco jinýho. Furt si o hodinu napínal bicák a nejednou si ho políbil . Byl mu vidět jenom proto, že neměl tricák a byl vychrtlej, takže se mu tam udělala 5cm boulička. A ještě dělal strašnýho frajera. Neřikám aby cvičil dřepy nebo mrtvolu. Ale když všude prohlašuju, že na sobě makám jak bejk a chodim furt do posilky a přitom drtim bicák, tak je to k smíchu | ja sem mluvil tak vseobecne...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st březen 25, 2009 5:57 pm Předmět: |
|
|
| Pí*ušiškyn napsal: | | riker napsal: | | Pí*ušiškyn napsal: | | Copak může někdo tvrdit, že bicák a semtam bench je správně? |
spravne je relativni pojem. Nejdriv musis vedet ceho se snazi dosahnout a pokud mu ten trenink k tomu pomuze tak je spravne !
A k tomu zbytku se nebudu ani vyjadrovat... misto argumentu jenom sprosty slova... Kolik ti je? 13? |
Cíl frajeřit s bicákem a hrát si na kulturistu. Je to správně? At si na to odpoví každý sám. Samá sprostá slova? trotl a vocas? Děvčata v 1. třídě používaj horší výrazy. |
Takže on necvičí? takže mu vlastně svaly rostou samovolně. No ale to je výborné, to já bych taky chtěl.
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: st březen 25, 2009 5:59 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Pí*ušiškyn napsal: | | riker napsal: | | Pí*ušiškyn napsal: | | Copak může někdo tvrdit, že bicák a semtam bench je správně? |
spravne je relativni pojem. Nejdriv musis vedet ceho se snazi dosahnout a pokud mu ten trenink k tomu pomuze tak je spravne !
A k tomu zbytku se nebudu ani vyjadrovat... misto argumentu jenom sprosty slova... Kolik ti je? 13? |
Cíl frajeřit s bicákem a hrát si na kulturistu. Je to správně? At si na to odpoví každý sám. Samá sprostá slova? trotl a vocas? Děvčata v 1. třídě používaj horší výrazy. |
Takže on necvičí? takže mu vlastně svaly rostou samovolně. No ale to je výborné, to já bych taky chtěl. |
Jak se zde psalo, musíš se dívat na cvičící a představovat sebe mezi nimi. _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: st březen 25, 2009 6:00 pm Předmět: |
|
|
| Pí*ušiškyn napsal: | | Cíl frajeřit s bicákem a hrát si na kulturistu. Je to správně? At si na to odpoví každý sám. |
Pokud je tohle jeho cil tak je ten trenink spravne a ty mu do toho nemas co kecat...
| Pí*ušiškyn napsal: | | Samá sprostá slova? trotl a vocas? Děvčata v 1. třídě používaj horší výrazy. |
no to je zase argument... ze se s tebou vubec bavim...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pí*ušiškyn
|
Zaslal: st březen 25, 2009 6:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pí*ušiškyn
|
Zaslal: st březen 25, 2009 6:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st březen 25, 2009 6:04 pm Předmět: |
|
|
| Pí*ušiškyn napsal: | | Gohan napsal: | | Pí*ušiškyn napsal: | | riker napsal: | | Pí*ušiškyn napsal: | | Copak může někdo tvrdit, že bicák a semtam bench je správně? |
Takže on necvičí? takže mu vlastně svaly rostou samovolně. No ale to je výborné, to já bych taky chtěl. |
A tebe by to nevytáčelo? Ty by si ho snad ještě obdivoval? Myslím, že by si mu za to frajeření a tvrzení, že má větší bicák za chvilku jednu natách . Takže dejme tomu, že bych posiloval jen předloktí. Mohu potom tvrdit, že trenuju jak bejk a že jednou pujdu na prkna? |
Mě by to nevytáčelo, ukázal bych mu že si na ten bicák dám víc než on a byl bych nad věcí.
Jasně, tvrdit to můžeš. Ale na prkna te tak pustí možná na veřejném záchodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pí*ušiškyn
|
Zaslal: st březen 25, 2009 6:05 pm Předmět: |
|
|
Gohan:Mě by to nevytáčelo, ukázal bych mu že si na ten bicák dám víc než on a byl bych nad věcí.
Jo tohle sem si první půl rok taky řikal. Ale ten druhej akor když s tebou sedí v lavici se to už fakt nedalo  . Ještě k tomu když si ho furt musel líbat a mluvit na něj _________________ Paxi: chcem mať velké bicáky tak musím jesť vajíčka!
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st březen 25, 2009 6:07 pm Předmět: |
|
|
| Pí*ušiškyn napsal: | Gohan:Mě by to nevytáčelo, ukázal bych mu že si na ten bicák dám víc než on a byl bych nad věcí.
Jo tohle sem si první půl rok taky řikal. Ale ten druhej akor když s tebou sedí v lavici se to už fakt nedalo . Ještě k tomu když si ho furt musel líbat a mluvit na něj |
Tak si odsednu a je pokoj.
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
|
| nahoru |
|
 |
poldi

|
Zaslal: st březen 25, 2009 6:19 pm Předmět: |
|
|
picuskin:
uz sa na to kurva vyser..keby mal aj tri ciciny na ramene tak tebe to moze byt jedno..ked mas s nim problem tak to preber s nim a nezadrbavaj tu cele forum _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: st březen 25, 2009 6:46 pm Předmět: |
|
|
| poldi napsal: | picuskin:
uz sa na to kurva vyser..keby mal aj tri ciciny na ramene tak tebe to moze byt jedno..ked mas s nim problem tak to preber s nim a nezadrbavaj tu cele forum |
souhlas, tohle je topic o hláškách a VTIPNÝCH historkách, pár krát sem se tu dost zasmál, tohle mě a asi ani drtivé většině zde vtipné nepřišlo, tak už to prosím neokecávej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pí*ušiškyn
|
Zaslal: st březen 25, 2009 7:12 pm Předmět: |
|
|
Chtěl bych se ospravedlnit. Já jsem neměl v plánu se tomu takhle věnovat. Ale tohle mě nemohlo nechat chladným. To někteří do mého příspěvku furt rejpali _________________ Paxi: chcem mať velké bicáky tak musím jesť vajíčka!
|
|
| nahoru |
|
 |
neis
|
Zaslal: st březen 25, 2009 7:19 pm Předmět: |
|
|
Nemá smysl někomu kecat do toho jak má cvičit. Vykašli se na něj, poradit si nenechá a stejně jednou skončí jako hrbáč nebo se zraní . A na to holky nabalovat nebude i když... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|