|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Gohan

|
Zaslal: st březen 25, 2009 7:57 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | Spis by se to hodilo do jineho topicu,ale vlastne to patri i trochu sem dnes si nastoupim na Mustku do metra a tak si rikam...dneska to cviceni budu stat za prd..jsem nejakej rozlamanej a tak si sednu a koukam..na proti me sedi (spis lezi) nejaka sfetovana troska...nejakej mix cikana a rakosnika..nebo tak neco.Znamej scenar..vsichni si odsedavaj..ja vsak zustavam sedet..jsem rad,ze si odpocinu.Po chvili se probral a zacal na celej vagon brutalne kricet dete vsichni do p.ci .atd...po chvilce vstal a zamiril si to rovnou ke mne ..jako ze sem klidnej a v tu chvili sem na neho zarval at vypadne a prestane otravovat slusne lidi ..vzal ho za tu jeho rozpadavajici bundu a vyrazil z vagonu.
btw:zas takove drama to nebylo,mel kolem nohy co ja pres ruce (takze paratka)... sem se pekne nabudil a odcvicil v pohode |
To bylo levné. Měl jsi s ním pocvičit trošku víc, nějaký MT nebo tak ať se rozehřeješ :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st březen 25, 2009 7:59 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Iron.Pumping napsal: | Spis by se to hodilo do jineho topicu,ale vlastne to patri i trochu sem dnes si nastoupim na Mustku do metra a tak si rikam...dneska to cviceni budu stat za prd..jsem nejakej rozlamanej a tak si sednu a koukam..na proti me sedi (spis lezi) nejaka sfetovana troska...nejakej mix cikana a rakosnika..nebo tak neco.Znamej scenar..vsichni si odsedavaj..ja vsak zustavam sedet..jsem rad,ze si odpocinu.Po chvili se probral a zacal na celej vagon brutalne kricet dete vsichni do p.ci .atd...po chvilce vstal a zamiril si to rovnou ke mne ..jako ze sem klidnej a v tu chvili sem na neho zarval at vypadne a prestane otravovat slusne lidi ..vzal ho za tu jeho rozpadavajici bundu a vyrazil z vagonu.
btw:zas takove drama to nebylo,mel kolem nohy co ja pres ruce (takze paratka)... sem se pekne nabudil a odcvicil v pohode |
To bylo levné. Měl jsi s ním pocvičit trošku víc, nějaký MT nebo tak ať se rozehřeješ :D |
pouze pres troje gumove rukavice clovek nikdy nevi
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st březen 25, 2009 8:03 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Gohan napsal: | | Iron.Pumping napsal: | Spis by se to hodilo do jineho topicu,ale vlastne to patri i trochu sem dnes si nastoupim na Mustku do metra a tak si rikam...dneska to cviceni budu stat za prd..jsem nejakej rozlamanej a tak si sednu a koukam..na proti me sedi (spis lezi) nejaka sfetovana troska...nejakej mix cikana a rakosnika..nebo tak neco.Znamej scenar..vsichni si odsedavaj..ja vsak zustavam sedet..jsem rad,ze si odpocinu.Po chvili se probral a zacal na celej vagon brutalne kricet dete vsichni do p.ci .atd...po chvilce vstal a zamiril si to rovnou ke mne ..jako ze sem klidnej a v tu chvili sem na neho zarval at vypadne a prestane otravovat slusne lidi ..vzal ho za tu jeho rozpadavajici bundu a vyrazil z vagonu.
To bylo levné. Měl jsi s ním pocvičit trošku víc, nějaký MT nebo tak ať se rozehřeješ :D |
pouze pres troje gumove rukavice clovek nikdy nevi |
To je pravda, ja bych se ho radsi ani nedotkl, nevíš do kterého hovna si mohl venku lehnout :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st březen 25, 2009 8:08 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | normalne bych si ho nevsimal,ale kdyz sem rovnou ke mne??co ja vim ono nekdy co clovek vidi v metru a nebo tramvaji za lidi |
Ještěže tramvaje a metra jsem v Třinci ušetřen :D
Ale tak když šel rovnou k tobě tak jasné no. Nikdy nevíš co takový blbec může udělat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá březen 27, 2009 5:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá březen 27, 2009 5:31 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | dneska jsem se naučil stahovat filmy
NO A? |
Přes Torrent? Jesli to netaháš přes torrent tak to neovládáš techniku mistrů :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá březen 27, 2009 5:32 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Pavelcb napsal: | dneska jsem se naučil stahovat filmy
NO A? |
Přes Torrent? Jesli to netaháš přes torrent tak to neovládáš techniku mistrů :D |
vole,co to je torrent (CZ share)
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá březen 27, 2009 5:38 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | | Gohan napsal: | | Pavelcb napsal: | dneska jsem se naučil stahovat filmy
NO A? |
Přes Torrent? Jesli to netaháš přes torrent tak to neovládáš techniku mistrů :D |
vole,co to je torrent (CZ share) |
To je na dýl :D CZshare je ale taky fajn :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: pá březen 27, 2009 7:19 pm Předmět: |
|
|
| Gohan napsal: | | Pavelcb napsal: | | Gohan napsal: | | Pavelcb napsal: | dneska jsem se naučil stahovat filmy
NO A? |
To je na dýl :D CZshare je ale taky fajn :D |
Nějak začít musím Už stahuju o 106
|
|
| nahoru |
|
 |
mobsman
|
Zaslal: pá březen 27, 2009 8:45 pm Předmět: |
|
|
dali sme s prinzem susit jerky... pak sem si odskocil a ted prijdu a objevil ho. uplynulo 9 měsíců:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá březen 27, 2009 8:50 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: pá březen 27, 2009 8:55 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | | Pavelcb napsal: | | Gohan napsal: | | Pavelcb napsal: | | Gohan napsal: | | Pavelcb napsal: | dneska jsem se naučil stahovat filmy
NO A? |
To je na dýl :D CZshare je ale taky fajn :D |
Nějak začít musím Už stahuju o 106 |
Czshare 4ever
Torrenty tak na hry a to max TL, jinak bych řek, že nic moc. Většinou jsou dead. |
No tak starší filmy byvaji dead no, ale neni problem stahnout novy film za pul hodky.
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá březen 27, 2009 8:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: pá březen 27, 2009 9:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|