|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sloty

|
Zaslal: ne březen 29, 2009 7:10 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | Sloty napsal: | povedly se mi naprosto boží medium steaky objevil jsem nový koření který jsem mixnul s pepřovim a je to |
Tunaka s rejzi na tebe, ty snobe |
pche jednou za tejden mam jídlo který mi chutná a na který se těšim a ty mi ho nepřeješ
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mirus

|
Zaslal: ne březen 29, 2009 7:15 pm Předmět: |
|
|
Konečně jsem si mohl dovolit koupit protein. Neměl jsem ho už tři měsíce. Konečně se to začíná obracet k lepšímu. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: ne březen 29, 2009 7:16 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | | TheLeague napsal: | | Sloty napsal: | povedly se mi naprosto boží medium steaky objevil jsem nový koření který jsem mixnul s pepřovim a je to |
Tunaka s rejzi na tebe, ty snobe |
pche jednou za tejden mam jídlo který mi chutná a na který se těšim a ty mi ho nepřeješ |
Sloty made anabolic steak...gratuluju, že si konečně můžeš po letech dovolit kus pořádnýho žvance
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: ne březen 29, 2009 8:22 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | hura, dneska sem dosahl svyho cile a na vaze uvidel 100kg druha vec je, ze sem tlusta jitrnice, ale snad se do nejaky diety presvedcim..do leta casu habadej |
Piskote kdyz si nedavno mel jeste 93 a najednou je z tebe 100 kilovej krkovička.
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
Zaslal: po březen 30, 2009 9:48 am Předmět: |
|
|
radost mi udělal dárek k svátku... flashka ve formě pejska dělajícího sedy lehy:o)) _________________ "Cokoli nad 160cm je přerostlý a vyhnaný práškama" Roman Skamene
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po březen 30, 2009 10:03 am Předmět: |
|
|
| malá černá bestie napsal: | | radost mi udělal dárek k svátku... flashka ve formě pejska dělajícího sedy lehy:o)) |
Co??? Vyfoť a pošli to hned sem.
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po březen 30, 2009 10:32 am Předmět: |
|
|
To je hezká blbinka. A jaký má svaly
Kolik si pamatuje? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po březen 30, 2009 10:34 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | To je hezká blbinka. A jaký má svaly
Kolik si pamatuje? |
Ty ruce za hlavou a ty rozcapený nožky...neřekla bych, že chce dělat sedy-lehy, ale spíš čeká na ....
|
|
| nahoru |
|
 |
Kadd

|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: po březen 30, 2009 10:42 am Předmět: |
|
|
Ano, úpřesně to jsme myslela
Pro zasmání ....
Chci se objednat k Mudr. a sestra mi říká :
"Kdy máte čas? "
A já na to : " Navrhněte mi nějaký termín."
Sestra : " Já nemám čas nikdy"
Já : " Výborně, tak já k vám nepůjdu, stejně mi to nedělá žádné potěšení"
|
|
| nahoru |
|
 |
malá černá bestie

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|