|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kupujete BIOMASO??? |
| Ano |
|
13% |
[ 10 ] |
| Ne |
|
76% |
[ 58 ] |
| Co je??? |
|
10% |
[ 8 ] |
|
| Celkem hlasů : 76 |
|
| Autor |
Zpráva |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: čt duben 02, 2009 9:11 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | Iron.Pumping napsal: | ale prdlacku mel si videt,co sme pili na vojne |
jen se pochlub :D |
vodu z kaluže vole
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt duben 02, 2009 9:48 pm Předmět: |
|
|
takze ryba bude asi lepsi zdroj proteinu nez kureci prsa vyhnana praskama co?
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: čt duben 02, 2009 9:50 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | takze ryba bude asi lepsi zdroj proteinu nez kureci prsa vyhnana praskama co? |
morsky ryby v sobe maji hdne rtuti, kadmium apod ... dneska si nevyberes _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: čt duben 02, 2009 10:07 pm Předmět: |
|
|
| yazi napsal: | | Sacharidacek napsal: | | takze ryba bude asi lepsi zdroj proteinu nez kureci prsa vyhnana praskama co? |
morsky ryby v sobe maji hdne rtuti, kadmium apod ... dneska si nevyberes | a pangasius je z vietnamu to tam lovijou neke v rece ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: čt duben 02, 2009 10:10 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | yazi napsal: | | Sacharidacek napsal: | | takze ryba bude asi lepsi zdroj proteinu nez kureci prsa vyhnana praskama co? |
morsky ryby v sobe maji hdne rtuti, kadmium apod ... dneska si nevyberes | a pangasius je z vietnamu to tam lovijou neke v rece ne ? |
ale ve vietnamský řece...to už vodu připomíná jen vzdáleně
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá duben 03, 2009 6:54 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | yazi napsal: | | Sacharidacek napsal: | | takze ryba bude asi lepsi zdroj proteinu nez kureci prsa vyhnana praskama co? |
morsky ryby v sobe maji hdne rtuti, kadmium apod ... dneska si nevyberes | a pangasius je z vietnamu to tam lovijou neke v rece ne ? |
jsou z velkochovu
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá duben 03, 2009 6:57 pm Předmět: |
|
|
| TheLeague napsal: | | yazi napsal: | | Iron.Pumping napsal: | ale prdlacku mel si videt,co sme pili na vojne |
jen se pochlub :D |
vodu z kaluže vole |
treba caj z jehlici kdyz nebylo nic jineho po ruce ale je to takove bez chuti...to jinaci gurmani si varili caj z mravencu,ale do toho sem nesel ikdyz masitej vyvar by se hodil
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: pá duben 03, 2009 6:59 pm Předmět: |
|
|
ty kravo caj z mravencu _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá duben 24, 2009 7:07 pm Předmět: |
|
|
| Abina napsal: | | v současné době kdy je o biopotravinách hodně napsáno a řečeno jsem dosti zkusila...je to rozdíl o tom není řeč ale cena mě poněkud pořád odrazuje...pří mé spotřebě masa by se mi to opravdu nevyplatilo....jednou za čas jako zpestření nebo chuťovka je to fajn... |
normalni chemicky vyhnane kure jde na porazku za 36 dni od narozeni..kdezto bio kure,jestli se to tak da nazvat za 86 dni
a to jeste s tim,ze si muze behat venku a hrat s kamosema na schovku
|
|
| nahoru |
|
 |
Mar
|
Zaslal: pá květen 21, 2010 9:35 am Předmět: |
|
|
Nějakou dobu už jím bio maso, prakticky vše, co je na trhu: biokuřata, biohovězí a občas i biovepřové. Včera jsem neměl nic v zásobě, tak jsem si udělal obyčejné kuřecí prasa vypěstované chemicky na hormonech a antibiotikách a skoro se mi zvedal žaludek; asi už jsem tomu umělému masu odvyknul. Najednou jsem si uvědomil, že ten chuťový rozdíl, zvlášť u kuřete, je propastný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá květen 21, 2010 9:58 am Předmět: |
|
|
| Mar napsal: | | Nějakou dobu už jím bio maso, prakticky vše, co je na trhu: biokuřata, biohovězí a občas i biovepřové. Včera jsem neměl nic v zásobě, tak jsem si udělal obyčejné kuřecí prasa vypěstované chemicky na hormonech a antibiotikách a skoro se mi zvedal žaludek; asi už jsem tomu umělému masu odvyknul. Najednou jsem si uvědomil, že ten chuťový rozdíl, zvlášť u kuřete, je propastný. |
Propastný rozdíl v chuti biomasa a běžného masa?
Jednou jsem si omylem koupila biokuře a rozdíl v chuti jsem nezaznamenala.
Pochopotelně rozeznám rajče, které si vypěstuji na zahrádce a rajče běžně kupované v O-Z, ale u masa jsem rozdíl necítila. _________________ Já jsem Zelenková, Hujerova sestra. – Já jsem Hujerová. – Manželka? – Ne, manželka jsem já. – Já jsem švagrová. – Já jsem bratranec. – Hujerová, manželka. – Ale manželka… – Já jsem z prvního manželství.
|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: pá květen 21, 2010 10:31 am Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | Mar napsal: | | Nějakou dobu už jím bio maso, prakticky vše, co je na trhu: biokuřata, biohovězí a občas i biovepřové. Včera jsem neměl nic v zásobě, tak jsem si udělal obyčejné kuřecí prasa vypěstované chemicky na hormonech a antibiotikách a skoro se mi zvedal žaludek; asi už jsem tomu umělému masu odvyknul. Najednou jsem si uvědomil, že ten chuťový rozdíl, zvlášť u kuřete, je propastný. |
Pochopotelně rozeznám rajče, které si vypěstuji na zahrádce a rajče běžně kupované v O-Z, ale u masa jsem rozdíl necítila. |
Lituju tvoje pošramocené chuťové buňky. Já poznal rozdíl i u blbého "selského" kuřete vykrmeného kukuřicí - oproti kuřeti z běžné produkce výrazně chutnější maso. O rozdílu mezi doma připraveným bio jehněčím a tím, co mi jako jehněčí párkrát naservírovali v restauracích, ani nemluvě. Biohovězí - krásně jemné maso, které se samo rozpadá, plná chuť, příjemná vůně. Já tam prostě rozdíl cítím, není to žádný pitomý marketing.
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: pá květen 21, 2010 11:29 am Předmět: |
|
|
Já osobně Biopotraviny rád mlsam:P
Hlavně tvarohy a jogurty, je to nehorázný rozdíl oproti běžným potravinám. _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
Diesel Vin
|
Zaslal: pá květen 21, 2010 11:38 am Předmět: |
|
|
| I.N.G. napsal: | | Diana napsal: | | Mar napsal: | | Nějakou dobu už jím bio maso, prakticky vše, co je na trhu: biokuřata, biohovězí a občas i biovepřové. Včera jsem neměl nic v zásobě, tak jsem si udělal obyčejné kuřecí prasa vypěstované chemicky na hormonech a antibiotikách a skoro se mi zvedal žaludek; asi už jsem tomu umělému masu odvyknul. Najednou jsem si uvědomil, že ten chuťový rozdíl, zvlášť u kuřete, je propastný. |
Pochopotelně rozeznám rajče, které si vypěstuji na zahrádce a rajče běžně kupované v O-Z, ale u masa jsem rozdíl necítila. |
Lituju tvoje pošramocené chuťové buňky. Já poznal rozdíl i u blbého "selského" kuřete vykrmeného kukuřicí - oproti kuřeti z běžné produkce výrazně chutnější maso. O rozdílu mezi doma připraveným bio jehněčím a tím, co mi jako jehněčí párkrát naservírovali v restauracích, ani nemluvě. Biohovězí - krásně jemné maso, které se samo rozpadá, plná chuť, příjemná vůně. Já tam prostě rozdíl cítím, není to žádný pitomý marketing. |
rozdíl je velmi znatelný. Kdo koupí "omylem" biokuře, které stojí 4x tolik a nepozná rozdíl ani u pokladny, ani chuťový, je kandidátem např. na to, aby večer přišel z práce úplně jiný partner a on mu nejdřív nabídl večeři a potom místo v loži
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|