Dnes ráno jsem se probudil s oteklým levým kotníkem a bolavým levým zápěstím a vůbec netuším jaká je příčina. Kotník se naštěstí během dne dal do kupy, zápěstí ovšem nikoliv, tak podle toho vypadal i trénink. Jen doufám, že do sobotního strongman tréninku v Praze se toho zbavím.
Kotník už je celkem v pohodě. Zápěstí už se taky lepší, ale nevím nevím, jak snese zatížení u strongman disciplín. A ještě mi oteklo pravé koleno, opravdu by mě zajímalo z čeho. Nicméně na zítrejší trénink jsem natěšený a doufám, že si poprvé v roce pořádně strongmansky máknu.
Vymluvu mas dobre pripravenou, ale to ti stejne nepomuze
_________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
V sobotu jsme se klukama sešli na společném tréninku před začátkem závodní sezony. V mém případě šlo o první strongman trénink v roce. Ze začátku to vypadalo na fiasko, kdy mě limitovalo oteklé koleno a s 450kg pneumatikou, se kterou jsem se chtěl rozcvičit, jsem ani nepohnul. Po té se to trochu rozjelo a s tréninkem jsem spokojený. Děkuji klukům za pozvání a těším se na další setkání.
Schody síly
4x190kg / 4x240kg / 1x270kg
Pneu 450kg
1x450kg
Tahání saní 230+110 Jirka
Viking press
15x80kg
7x110kg
10x130kg
Atlas stone
1x125kg
1x155kg
1x165kg
Xx175kg
S Tomem Podlipným jdeme na nákup
S Jirkou na odpočinkových schodech
Část tréninkové skupiny na potréninkovém doplňování energie, samozřejmě až po vydatném jídle.
pekny! ten viking press je sada, ty ramena mas silene silny
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
_________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru