| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Ubívají tuky nebo svali? |
| Tuky a svali zůstavají |
|
17% |
[ 5 ] |
| svali a tuky zůstávají |
|
82% |
[ 23 ] |
|
| Celkem hlasů : 28 |
|
| Autor |
Zpráva |
lukec18
|
Zaslal: ne březen 15, 2009 11:04 am Předmět: ubívají tuky nebo svali ?? |
|
|
Dobrý den, chci zhodit tuk a proto jsem nasadil dost hrubej způsob, je to něco jak dieta ráno mamá snídaně rohlík nebo tak oběd mám o něco vetší než snídani a když jdu do posilovny vypiju 1 litr mlíka, ale jinak nic nejím zaznamenávám úbytky na hmotnosti ale teďka nevím jesi mi ubívají tuky nebo trpí svali protože nemají z čeho růst, vím že je mnoho článků o dietě ale nebaví mě číst kolik gramů čeho mám jíst. Buď mi ubívají tuky protože si z nich tělo odebírá energii anebo svali protože nemají z čeho růst a tím pádem tuky zůstávají. Prosím neznáte někdo na tuto otázku odpověď. A prosím administrátory aby tuto diskusi nezamikali.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
poldi

|
Zaslal: ne březen 15, 2009 11:08 am Předmět: |
|
|
svaly..
toto je asi najhorsi mozny sposob diety..ale dieta od "Bajecna zena" _________________ I LOVE MY LADY...AND IRON
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne březen 15, 2009 11:08 am Předmět: |
|
|
tohle uz je treti topic od tebe a je to porad to same...
zcela jasna a srozumitelna odpoved:
jedine ceho tim dosahnes je, ze ztratis vsechny svaly a nasledne priberes jeste jednou tolik tuku navic...
napsat ze jsi linej cist a pak se ptat na takovy nesmysl je docela drzost a skutecne nevim jakou odpoved cekas _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne březen 15, 2009 11:11 am Předmět: |
|
|
Ja bych spis doporucil vzit si slovnik spisovne cestiny a ucebnici mluvnice a naucit se cesky _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne březen 15, 2009 11:28 am Předmět: |
|
|
já bych silně pochyboval, že člověk, kterej klade takovej dotaz, má nějaký ty svali _________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
peacer
|
Zaslal: ne březen 15, 2009 11:30 am Předmět: |
|
|
Nejvíc mě zarazilo - je to něco jak dieta  . Živiny za celej den má jenom z mlíka, tj. 33g bílkovin. Nevím, kolik má rohlík nebo co má ještě na oběd.. _________________ "I do it because I can, I can because I want to, I want to because you said I couldn't. - Natural Bodybuilding - No need for steroids!"
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: ne březen 15, 2009 9:57 pm Předmět: |
|
|
Strácím svali? Ráno mi dá mamá rohlík a k objedu si dám dva?
Takže dieta typu že skoro nežereš a před tréninkem si dáš litr mlíka? To se z toho asi brzo po*****
Tohle už je dost přehnanej topic
Sorry
|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
Zaslal: ne březen 15, 2009 10:03 pm Předmět: |
|
|
Hej lidi jak si na gramatiku nepotrpim tak z toho je mi regulerne blbe  .
Jenom v nadpise 2 hrubky a nejlepsi na tom je ze polovina lidi za nim napise svaly taky s mekkym i. Jinak Sorry, ten co klik na to prvni sem byl ja. Poradne sem to nepochopil. Pak sem si to precet a uz bylo pozde _________________ ICQ:
A: hej jsem v prdeli:D
B: Co je
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: ne březen 15, 2009 10:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Roumec

|
Zaslal: ne březen 15, 2009 10:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
|
| nahoru |
|
 |
Silwerleaf
|
Zaslal: ne duben 05, 2009 12:56 am Předmět: |
|
|
mozna to zni divne,i ja driv zacinal,ale u diety je zaklad poradne jist :) jen jde o to co ...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |