|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho jste (byste) volili prezidentem SR? |
| Jsem z ČR, volil(a) bych Ivana Gašparoviče |
|
14% |
[ 6 ] |
| Jsem z ČR, volil(a) bych Ivetu Radičovou |
|
30% |
[ 13 ] |
| Jsem ze SR, volil(a) bych Ivana Gašparoviče |
|
28% |
[ 12 ] |
| Jsem ze SR, volil(a) bych Ivetu Radičovou |
|
26% |
[ 11 ] |
|
| Celkem hlasů : 42 |
|
| Autor |
Zpráva |
bodybuilder4

|
Zaslal: po duben 06, 2009 12:25 pm Předmět: |
|
|
TO je jedno aj tak je Prezident len určitá forma Bábky _________________ ,,To be the best, you´ve got to train to beat the best,,
Johnie Jackson
..Never by Afraid to say what you feel,,
Hläška roka 2009: ,, vodu ohrievajú ľadom,, - kamoš Feri
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Dome-V

|
Zaslal: po duben 06, 2009 12:36 pm Předmět: |
|
|
Volil som Gašparoviča,dle mojho nazoru je mensim zlom oproti Radočovej.V statistikach bol Gašparovič lidrom v TN kraji,... a Radočova v DS a BA kraji.Radočova bola za autonomiu Madarov na Slovensku.Kto to kedy videl, aby sa Slovak ucil Madarcinu  !UZ teraz si dovoliju viac ako je normalne.. . _________________ ::::: (have muscles of steel) :::::
.......vypada to velike a ve skutecnosti ej to mnohem mensi !
__ Som Cukrár __
|
|
| nahoru |
|
 |
konny
|
Zaslal: po duben 06, 2009 12:53 pm Předmět: |
|
|
Někde jsem četl, že přímá volba prezidenta byla na Slovensku zavedena účelově kvůli Gašparovičovi (nebylo pravděpodobné, že by byl zvolen v tajné nepřímé volbě). Je to pravda? Jinak slovenskou politickou scénu opravdu nechápu Mečiar, Fico, Gašparovič, člověk si pomalu začíná "vážit" Grosse a Paroubka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
headlong23

|
Zaslal: po duben 06, 2009 1:37 pm Předmět: |
|
|
| bodybuilder4 napsal: | | TO je jedno aj tak je Prezident len určitá forma Bábky |
presne tak, kym sa nerozbehli volebne kampane o Gasparovicovi, ako prezidentovi SR, nebolo ani pocut _________________ Fuck, shit, cock, ass, titties, boner, bitch, muff, pussy, cock, butthole, Barbra Streisand!
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: po duben 06, 2009 2:04 pm Předmět: |
|
|
| bodybuilder4 napsal: | | Radičova je sprostá Krava , dúfam že ju nezvolia! |
teraz to skusme naopak:
"a ty si sprosty Bulo, dufam ze nevyhras zavody"
ako sa ti to paci? _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron Lung Power

|
Zaslal: po duben 06, 2009 2:06 pm Předmět: |
|
|
| bodybuilder4 napsal: | Aj tak si stojim za svojim, Radičová je .... a trepe hovadiny, ktoré sú nesplnitelné, a je falošná a mne uplne nesympatická. Iron Lung POwer , však povedz , že je to tvoja mama . |
Toto si myslel ako ty primitív?
|
|
| nahoru |
|
 |
samorost
|
Zaslal: po duben 06, 2009 2:08 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | člověk si pomalu začíná "vážit" Grosse a Paroubka |
já si myslim že tenhle pán si s nima může podat klepeto
|
|
| nahoru |
|
 |
headlong23

|
Zaslal: po duben 06, 2009 2:10 pm Předmět: |
|
|
chlapi hlavne klud, volby uz skoncili (nech je vysledok akykolvek) takze nema zmysel sa kvoli tomu urazat _________________ Fuck, shit, cock, ass, titties, boner, bitch, muff, pussy, cock, butthole, Barbra Streisand!
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po duben 06, 2009 4:51 pm Předmět: |
|
|
| konny napsal: | | Někde jsem četl, že přímá volba prezidenta byla na Slovensku zavedena účelově kvůli Gašparovičovi (nebylo pravděpodobné, že by byl zvolen v tajné nepřímé volbě). |
Blbost, kde si to cital?
My mame priamu volbu prezidenta dlhsie ako vy, prvym priamo zvolenym prezidentom bol Schuster (vtedy nekandidoval, Meciar ano). _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Geroj
Moderátor

|
Zaslal: po duben 06, 2009 5:25 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | konny napsal: | | Někde jsem četl, že přímá volba prezidenta byla na Slovensku zavedena účelově kvůli Gašparovičovi (nebylo pravděpodobné, že by byl zvolen v tajné nepřímé volbě). |
Blbost, kde si to cital?
My mame priamu volbu prezidenta dlhsie ako vy, prvym priamo zvolenym prezidentom bol Schuster (vtedy nekandidoval, Meciar ano). |
To bude tím, že my přímou volbu prezidenta nemáme. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: po duben 06, 2009 6:49 pm Předmět: |
|
|
| Geroj napsal: | | AHOLA napsal: | | konny napsal: | | Někde jsem četl, že přímá volba prezidenta byla na Slovensku zavedena účelově kvůli Gašparovičovi (nebylo pravděpodobné, že by byl zvolen v tajné nepřímé volbě). |
Blbost, kde si to cital?
My mame priamu volbu prezidenta dlhsie ako vy, prvym priamo zvolenym prezidentom bol Schuster (vtedy nekandidoval, Meciar ano). |
To bude tím, že my přímou volbu prezidenta nemáme. :-) |
Tak potom pardon, neviem preco som mal pocit, ze Klausa zvolili priamo obcania CR...asi kvoli jeho oblube v obdobi po volbach (aspon v mediach sa to tak prezentovalo)...tazko povedat ktora volba prezidenta je v nsich koncinach horsia... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
konny
|
Zaslal: po duben 06, 2009 7:04 pm Předmět: |
|
|
Jsem trotl, spletl jsem si Schustera s Gašparovičem:
Ústavní většina rovněž teoreticky umožňovala, aby koalice zvolila svého kandidáta v parlamentní volbě. Tato varianta ale padla, protože nebylo 100% zaručeno, že všech 93 koaličních poslanců bude v tajné volbě hlasovat pro společného kandidáta Rudolfa Schustera (SOP).
Citát je ze skript pro komparativní politologii.
|
|
| nahoru |
|
 |
KAKAč
|
Zaslal: st duben 22, 2009 9:16 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|