|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: čt duben 16, 2009 8:01 pm Předmět: |
|
|
| s.sman napsal: | To si pořídili Kuba Smejkal a Tom Podlipný a začali tam pořádat společné tréninky. Jinak je to v Praze - Točná.
Určitě by neměl být problém si to tam jít zkusit a malé koule tam mají taky, říkají jim Cizovy. | jen si delej prdel, az priste pojedes atlas stone tak reknu klukum at ti je pred pokusem nenapadne napatlaji vazelinou
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tomas_P
|
Zaslal: čt duben 16, 2009 11:30 pm Předmět: |
|
|
Akorát Vás musím kluci trochu zklamat, ale budem za tréninky vybírat symbolických 60Kč. O penězích je neslušné mluvit, ale schody síly se sami neopraví - viděli jste sami, jak jsou rozbité a už se nám do toho nikomu nechce dávat peníze, protože jsme v tom za cca 400tis (i s činkárnou) a to nepočítám čas a fakt, že Honza musel oželet peníze, za které posilovnu dřív pronajímal jako dílnu a je potřeba z něčeho zaplatit uklízečku. Nechcem na Vás zbohatnout, ale taky chceme, aby si to vybavení vydělalo aspoň na provoz. Takže snad se neurazíte a pochopíte to a na další případné společné tréninky se určitě těšíme. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Paty
|
Zaslal: pá duben 17, 2009 12:18 am Předmět: |
|
|
No to je celkem pochopitelny.Ja jsem tam treba s tim jel,ze se bude neco platit.Proto me to dost prekvapilo,ze za to kluci nic nechteli...
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: pá duben 17, 2009 6:39 am Předmět: |
|
|
Tak tak, to není žádné zklamaní Tome. Za tu možnost si u vás zatrénovat bych klidně zaplatil i víc. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
redcell

|
Zaslal: pá duben 17, 2009 7:25 am Předmět: |
|
|
Zklamani neni zadne neblazni....
za vse se dnes plati...a zatrenovat si s paradnim nacinim a dobrou partou kluku to se vyplati...
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá duben 17, 2009 7:48 am Předmět: |
|
|
s tim nemam nejmensi problem
Tome, jestli chcete tak bych vam tam do cinkarny zapujcil par krasnych nakladacich jednorucek do 50kg, dve 20cm bedynky na dotahy, mam doma i boardy na dotlaky a podobne...
vim ze jednorucky tam mate ale ty co mam jsou preci jen pohodlnejsi, dotahy asi moc nejezdite a boardy taky ne ale kdyby byl zajem tak reknete, ja se totiz budu v dohledne dobe stehovat a moje garazove fitko musim nekde uskladnit :)
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: pá duben 17, 2009 10:15 am Předmět: |
|
|
tom: uff, tak to v tom mate vic nez jsem cekal. Poplatek samo nevadi
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: po duben 20, 2009 9:46 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po duben 20, 2009 9:51 am Předmět: |
|
|
Tak pište kdo jde, ať vím, jestli mám kvůli tomu vstávat _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jasme

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po duben 20, 2009 9:54 am Předmět: |
|
|
jdu
akorat teda ty atlas stone me zklamaly, doufal jsem ze daji tezsi, kdyz je to jedina vec co mi jde
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: po duben 20, 2009 9:59 am Předmět: |
|
|
Takže je to jasné Jiříku, ČS pohár čeká i tebe. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: po duben 20, 2009 10:01 am Předmět: |
|
|
No ono je to nejspis koncipovano stejne jako loni. Zkratka zahajujici zavod sezony, ktery slouzi predevsim pro nove zavodniky, kteri jeste nemaji zkusenosti a proto jsou ty vahy tak nizke. _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po duben 20, 2009 10:03 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|