|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: po duben 20, 2009 9:32 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem napsal p Maderovi, jak to vlastne je s tim prvnim zavodem. Treba se nenastve a treba se neco dozvime. _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: po duben 20, 2009 9:33 pm Předmět: |
|
|
| Jirka_ napsal: | Tak jsem napsal p Maderovi, jak to vlastne je s tim prvnim zavodem. Treba se nenastve a treba se neco dozvime. | ja mu budu volat, uz jsem s nim parkrat mluvil osobne, takze predpoklaam ze bude treba malicko sdilnejsi a dozvim se kde je problem
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: út duben 21, 2009 9:38 am Předmět: |
|
|
Dnes jsem dostal odpoved od p Madery.. Duvod byl opravdu proto ze se prihlasili jen tri lidi. (ja si teda myslim ze prihlasovaci formular na strankach jeste nebyl aktualni ale to je jedno)... Pry pokud bude, ale tak cca 12 lidi tak se muzu situace zmenit a zavody budou.. Takze se potrebujeme spocitat! Takze piste kdo by chtel urcite zavodit 9. kvetna v praze!!!!! (nebo kdy to bylo)
SEZNAM:
Jiri Svozil
Michal Sirucka
Jakub Smejkal
Honza Vojtechovsky
Zdenek Pilc
Michal Kavanek
Jirka Janda
Edward Vojtech
Petr Mrkvica
Vladimír Jeřábek
Michal Tichý
Josef Peška
Václav Vaishaitl
Vládislav Patera (nepotvrzeno)
Pavel Chama (nepotvrzeno)
Tomas Simek (nepotvrzeno) _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
Naposledy upravil Jirka_ dne út duben 21, 2009 11:07 am, celkově upraveno 10 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Holy

|
Zaslal: út duben 21, 2009 10:23 am Předmět: |
|
|
Napis tam wygha a asi jeste jednoho typka tady od nas z fitka...
A ja pojedu jako team support :-D _________________ Wer macht, der macht!
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: út duben 21, 2009 10:55 am Předmět: |
|
|
Vladimír Jeřábek
Michal Tichý
Josef Peška
Václav Vaishaitl
Edovi Vojtěchovi jsem před asi 1 minutou volal a řikal, že spíš nepůjde. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: út duben 21, 2009 11:20 am Předmět: |
|
|
Tak jsem panu Maderovi zaslal nas seznam aby videli ze zajem je opravdu veliky! Uvdime jak s tim nalozi. _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
Atari

|
Zaslal: út duben 21, 2009 11:32 am Předmět: |
|
|
Když to nakonec bude, pojedu taky. Jaroslav Vízner
|
|
| nahoru |
|
 |
Holy

|
Zaslal: út duben 21, 2009 11:43 am Předmět: |
|
|
No vida, tak už je tu :-) _________________ Wer macht, der macht!
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: út duben 21, 2009 11:54 am Předmět: |
|
|
| Jirka_ napsal: | | Tak jsem panu Maderovi zaslal nas seznam aby videli ze zajem je opravdu veliky! Uvdime jak s tim nalozi. |
ja tenhle topic sleduju jen tak ze zajimavosti ale nechapu jen z tohodle webu ste dali dohromady tolik lidi furt nejak neverim tomu ze se jim prihlasili jen 3lidi vzdyt to je divny.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka_
Božena

|
Zaslal: út duben 21, 2009 12:00 pm Předmět: |
|
|
tak jsem dostal odpoved
| citace: | Ok, to je škoda že nikdo nezavolal, ani nenapsal...no definitly jsem se dohodli, že toto kolo se přesune na 16. 6. do Čáslavi před úvodní kolo ČSP.
Závody v Praze toho 19. 7. samozřejmě zůstávají v platnosti. Dám info na web. S pozdravem
|
Ze ja se vubec o neco snazim _________________ Já ti řeknu co dál. Zavolam pár zfetovanejch negrů z kleštěma a letlampou pro pana domácího, aby si tady hoši trochu zablbli. Slyšíš mě co řikam ty vidláku, eště jsem s tebou hochu neskončil, tvá prdel pozná středověk.
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: út duben 21, 2009 12:02 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | Jirka_ napsal: | | Tak jsem panu Maderovi zaslal nas seznam aby videli ze zajem je opravdu veliky! Uvdime jak s tim nalozi. |
ja tenhle topic sleduju jen tak ze zajimavosti ale nechapu jen z tohodle webu ste dali dohromady tolik lidi furt nejak neverim tomu ze se jim prihlasili jen 3lidi vzdyt to je divny..... |
Víš ono to bylo tak, že 14 dní do soutěže a na webu nebyly propozice ani přihlášky takže se ani přihlásit nedalo...
Jirka: tak to je fakt o ničem takhle to pude se strongmanem do háje. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út duben 21, 2009 12:08 pm Předmět: |
|
|
jeste vcera nez se objevila ta zprava o zruseni zavodu jsem se koukal a prihlasovaci formulare tam nebyly, respektive byly tam stale ty pro minulou sezonu... no co se da delat
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: út duben 21, 2009 12:13 pm Předmět: |
|
|
Holt klasika .... někdo něco posral, a teď se tváří, že za to může každý, jen ne on. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: út duben 21, 2009 12:24 pm Předmět: |
|
|
mi prijde, ze dispozice zavodu jsou pomalu tajnejsi nez bylo kdysi datum a lokalita Czechtekku ..
prece neni tak slozity vypsat aspon mesic dopredu misto, discipliny a prihlasky .. nebo jo?
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: út duben 21, 2009 12:27 pm Předmět: |
|
|
| mysH napsal: | mi prijde, ze dispozice zavodu jsou pomalu tajnejsi nez bylo kdysi datum a lokalita Czechtekku ..
prece neni tak slozity vypsat aspon mesic dopredu misto, discipliny a prihlasky .. nebo jo? |
nekdo to musel nejak podelat proto tam napsali z nedostaku soutezaku.... kdyz by to tak bylo tak by kazdej hned skocil po tom seznamu co mu nekdo poslal , vzdyt nemeli ani prihlasky poradny atd. chujove to sou...... a stacilo napsat normalni duvod proc to nekdo odlozil nema rad tohle...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|