|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tom.K.

|
Zaslal: út duben 21, 2009 10:32 pm Předmět: |
|
|
moc pěkný!!! taky gratuluju! _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út duben 21, 2009 11:12 pm Předmět: |
|
|
parada _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: st duben 22, 2009 7:25 pm Předmět: |
|
|
ST 22.4.2009 VOLNO _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
|
| nahoru |
|
 |
redcell

|
Zaslal: čt duben 23, 2009 9:46 am Předmět: |
|
|
Tak to je na nic cekat dalsi rok..kdyz uz ted jsi namakanej a zvedas super vahy,ktere se tahaj na CSpoharu.
na amaterech se budes akorad placat..
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt duben 23, 2009 9:53 am Předmět: |
|
|
no byt tebou tak jsem asi taky trochu otravenej... budes v amaterech vyhravat ale s tvymi vykony pro tebe tlaky s 80kg kladou nebo 130kg atlas stones nejsou žádná zajímavá výzva, která by tě posunula dál
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: čt duben 23, 2009 10:00 am Předmět: |
|
|
Je taky možný že tě chtěj v ČPA jako tahouna něco na co budou chodit lidi s otevřenou pusou a ne na náš nitěnky  Tak či tak tvoje místo by mělo být v ČS poháru už jen kvůli tomu že máš super formu a nikdo neví co bude za rok. _________________ Venca.v : Netusim, ale tusim ze sacharidy jsou cukry a cukr moc nezeru, jenom v cokoladovejch susenkach a tak, nebo s tim tvarohem
|
|
| nahoru |
|
 |
mysH

|
Zaslal: čt duben 23, 2009 10:53 am Předmět: |
|
|
snad tim nikoho neurazim, ale nezda se mi, ze by uroven CZ profiku byla na takovy urovni, ze by tam Lukas nemel mit misto. Postup z amateru do profiku chapu, ale po tech x zavodech co Lukas vloni dal musi byt jasny kazdymu, ze Lukasovo misto mezi amatery je blbej vtipek.
Pokud tam nebudou vyslovene silovy discipliny, tak je dost mozny, ze to vyhrajou Jirkove :)) Lukasi mezi amatery se budes nudit .. coz podle tvyho prispevku vidis taky. Nejak nechapu proc te na dalsi rok chtej odriznout, forma neni vecna .. a absence zraneni taky ne .. : (
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: čt duben 23, 2009 12:14 pm Předmět: |
|
|
Pravda nadšený z toho vůbec nejsem. Způsob kvalifikace mi nepřijde moc štastný, podle mě tady moc přímá úměra neplatí. Vítěz amaterů nemusí být nejvhodnější adept na závody profíků. Ale asi nebude jiná možnost, kdybych věděl, že dostanu divokou kartu na všechny závody, tak není co řešit, ale taky se můžu dostat jen na jeden. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: čt duben 23, 2009 5:00 pm Předmět: |
|
|
| s.sman napsal: | | Pravda nadšený z toho vůbec nejsem. Způsob kvalifikace mi nepřijde moc štastný, podle mě tady moc přímá úměra neplatí. Vítěz amaterů nemusí být nejvhodnější adept na závody profíků . Ale asi nebude jiná možnost, kdybych věděl, že dostanu divokou kartu na všechny závody, tak není co řešit, ale taky se můžu dostat jen na jeden. |
Tohle je problém tohoto způsobu kvalifikace, o tom žádná. Na druhou stranu pokud jsou karty ložené takto, tak máš beztak jen dvě možnosti. Jít na amatéry, nebo se na strongmany vykašlat. Osobně si myslím, že pro někoho, kdo těch závodů neabsolvoval již desítky, je každý závod přínosem, a pokud tě to baví, tak z dlouhodobého hlediska ti tato "klikatější" cesta může v budoucnu i ledacos dát, i když se ti teď zdá, že to je jen průda.
EDIT .... koukám, že taky můžeš doufat v ty divoké karty, ale to je asi dost na pytel. Připravovat se a ladit formu i disciplíny na něco, a nevědět, jestli je vůbec na co, to je na psychiku hnus. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: čt duben 23, 2009 6:47 pm Předmět: |
|
|
V podstatě já s tím problém nemám, ale byl bych rád, aby to bylo pevně dané, buď tak nebo tak. Nechci jít jeden závod amater a druhý profi. Jen pak nechápu, proč mě cpali v Brně do profi a předseda taky říkal, že jdu do profi, kam výkoností patřím. _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: čt duben 23, 2009 7:02 pm Předmět: |
|
|
ČT 23.4.2009
Bench press hlavou nahoru
20x50kg
20x60kg
15x90kg
12x120kg
8x150kg
5x170kg
2x190kg
Zákopy vleže
20x30kg
15x45kg
15x45kg
Mrtvý tah
10x100kg
10x140kg
8x170kg
6x200kg
4x260kg
2x290kg
Zdvíhání ramen
15x100kg
15x140kg
12x170kg
10x200kg
10x240kg _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
Paty
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: pá duben 24, 2009 6:33 pm Předmět: |
|
|
PÁ 24.4.2009
Přemístění a výraz
15x50kg (3 serie)
10x80kg
8x100kg
6x110kg
4x120kg
2x130kg
1x140kg
1x150kg
Bicepsový zdvih
12x50kg
10x70kg
8x80kg
6x100kg _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
s.sman

|
Zaslal: so duben 25, 2009 6:28 pm Předmět: |
|
|
SO 25.4.2009 STRONGMAN TRÉNINK
Pneu - 350kg
8 ot.
10 ot.
12 ot.
14 ot.
Tahání auta - cca 1,9 t
20 metrů
25 metrů - 18s _________________ Fide, sed cui fidas, vide.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|