|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SethX
|
Zaslal: st duben 22, 2009 1:17 pm Předmět: |
|
|
Já sem si u nás v posilce taky vždycky pochvaloval bench a pak sem zjistil, že jsou tam dvě 16kg osy a zrovna s těma sem nejvíc cvičil  Od té doby si beru jen Ligo nebo starou poctivou ruskou vzpěračskou. _________________ radši první v pekle než až druhej v nebi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sloty

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: st duben 22, 2009 7:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
kwaker

|
Zaslal: pá duben 24, 2009 7:30 am Předmět: |
|
|
daymoon: včera sem ji taky měl a pak ještě syrovy párečky s rohlíkama _________________ pojedeme zkratkou, je to sice dál, ale o to horší cesta
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 24, 2009 7:32 am Předmět: |
|
|
Můj případ je kuriózní tím, že jsem na ní dostal chuť, vytáhl peníze, že si ji půjdu koupit, našel jsem ten obrázek, představil si jak chutná, schoval peníze a mozek je spokojený :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 24, 2009 7:44 am Předmět: |
|
|
To nechtěj. Mě se to stalo poprvé a doufám, že neposled v životě. To je fatální chuťová impotence. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: pá duben 24, 2009 8:48 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Můj případ je kuriózní tím, že jsem na ní dostal chuť, vytáhl peníze, že si ji půjdu koupit, našel jsem ten obrázek, představil si jak chutná, schoval peníze a mozek je spokojený :-) |
Se ženami se ti to taky stává?
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá duben 24, 2009 9:30 am Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | | daymoon napsal: | | Můj případ je kuriózní tím, že jsem na ní dostal chuť, vytáhl peníze, že si ji půjdu koupit, našel jsem ten obrázek, představil si jak chutná, schoval peníze a mozek je spokojený :-) |
Se ženami se ti to taky stává? |
Akorát tam, mužům obvykle nesepne mozek. A pokud ano, tak je to nuda
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: pá duben 24, 2009 10:33 am Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | Můj případ je kuriózní tím, že jsem na ní dostal chuť, vytáhl peníze, že si ji půjdu koupit, našel jsem ten obrázek, představil si jak chutná, schoval peníze a mozek je spokojený :-) | taky to provozuju , rad se divam na Dzejmiho Olivera jak kuchti ty neuveritelny dobroty a pritom jim pangase na vode a sem najezenej a spokojenej
|
|
| nahoru |
|
 |
Paragon
|
Zaslal: pá duben 24, 2009 2:43 pm Předmět: |
|
|
našel sem pokračování Hvězdný brány  SG- Atlantis
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: pá duben 24, 2009 4:34 pm Předmět: |
|
|
Prvně jsem si sám aplikoval B12ku a nevypíchnul jsem si u toho oko ani nic podobnýho! Mám upřímnou radost (: _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|