|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dakien
|
Zaslal: čt duben 30, 2009 10:44 am Předmět: |
|
|
| AzzY napsal: | | dakien napsal: | | daymoon napsal: | dakien: tohle je snad nějaký syndrom nováčka na fóru. Každý kdo sem nově přijde má snad potřebu všem do světa vykřičet, že tento sport je prolezlý chemií a otevřít všem oči. |
Jak si poznal, že jsem nováčkem na těchto stránkách? tyhle stránky navštěvuji asi 2 rokem, takže se za nováčka nepovažuju. To, že jsem neůčastnil diskuzí, je věc druhá. Zakladatel týhle diskuze o Rockovi, chce vypadat jako on , ale měl by mu někdo říct, že bez jeho genetiky a steroidů, toho těžko dosáhne. Další věc je jeho výška 195 cm. |
Je mi od začátku jasné, že nikdy nebudu jako on, ale aspoň bych se mu chtěl částečně přiblížit, ať už jde o trénink, nebo vzhled. Mě se prostě vždy líbila jeho postava, nejvíc ty jeho ruce... prostě jen má představa toho, jak bych chtěl vypadat. A jak moc blízko té představy budu, to se uvidí.. |
to daymoon - promiň neveděl jsem, že ty jsi tady od toho, abys určoval kvality reakcí na dané téma.
to AzzY: jo v pohodě, jenom jsem si nebyl jistej, že víš, že to nemá jenom díky tomu tréninku a suplementům, který chceč podle něj aplikovat. Dwayne je sympaťák a je dobře, že máš nějakej idol, kterej tě bude motivovat dál. A přeju ti, aby ses svý vysněný postavě, co nejbliže přiblížil
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
AzzY

|
Zaslal: čt duben 30, 2009 10:44 am Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | SCHWACA napsal: | To sou kecy zase tady
To mi připomíná časy, když jsme se jako 10ti letí klucí hádali jestli by rozbil Bruklí hubu Rambovi |
Vole, Rambo by ho zastřelil ....
A jistě že je to topic na houno ... protože z nikoho se Rock cvičením ani ničím jiným nestane . Jako Šváca je taky jen jeden |
aj, tento topic přece není jen o tom hej... Je prostě o Rockovi, jeho tréninku, atd.
|
|
| nahoru |
|
 |
kerber
|
Zaslal: čt duben 30, 2009 10:45 am Předmět: |
|
|
Přikláním se k názoru, že říct o něm, že vypadá nic moc, je trochu ujeté. I v téhle formě je na ulici nepřehlédnutelný. V dobách své sportovní slávy to samozřejmě bylo ještě mnohem lepší, ale i teď, kdy je jeho priorita určitě hraní ve filmech a cvičení moc nedá, je to pořád supr. Geny jsou geny.
|
|
| nahoru |
|
 |
AzzY

|
|
| nahoru |
|
 |
Daniel-James

|
Zaslal: čt duben 30, 2009 10:46 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | ...súčasná wellnes politika vo wwe je velmi prísna (čo i len za menší drogový exces býva podmienka a 2 mesiace a vuac stop) |
bejvavalo. Presna citace Vince McMahona z jednoho rozhovoru: "Uz netestujeme." _________________ Muscle athletics
|
|
| nahoru |
|
 |
dakien
|
Zaslal: čt duben 30, 2009 10:47 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Inak o Cenovi a steroidoch fakt pochybujem, súčasná wellnes politika vo wwe je velmi prísna (čo i len za menší drogový exces býva podmienka a 2 mesiace a vuac stop) a Cena ešte aj pred vyhlásením tejto tvrdej antidrogovej kampane, vždy vyhlasoval, že je čistý, dokonca zvažoval žalobu na CNN, ked v interview niečo správne nepochopili. Má genetickú výbavu od boha, vždy trénoval tvrdo, keby si videl jeho fotky aj skor (futbalova kariera na univerzite, kulturistika), vždy bol riadna bedna a striktne proti dopingu, Jeho wrestlingovy gimmick, či jeho schopnosti v ringu nemusím, ale jedno je isté je to jeden z najváčších dríčov v wwe, čo v zákulisí potvrdzuje každý, skutočne žije týmto športom na 100percent a snaží sa ísť vzorom mladým bez drog. |
Já jsem právě o Cenovi viděl nějaký video na youtube, že je Cena na steroidech.. nevim teď jestli to byla ukázka z amerických zpráv, nebo Cenovo doznání, to bych lhal. A jeho postava je toho myslím, řádným příkladem, že to neni naturální cestou.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
frogg

|
Zaslal: čt duben 30, 2009 11:58 am Předmět: |
|
|
| dakien napsal: | | Turakam napsal: | | Inak o Cenovi a steroidoch fakt pochybujem, súčasná wellnes politika vo wwe je velmi prísna (čo i len za menší drogový exces býva podmienka a 2 mesiace a vuac stop) a Cena ešte aj pred vyhlásením tejto tvrdej antidrogovej kampane, vždy vyhlasoval, že je čistý, dokonca zvažoval žalobu na CNN, ked v interview niečo správne nepochopili. Má genetickú výbavu od boha, vždy trénoval tvrdo, keby si videl jeho fotky aj skor (futbalova kariera na univerzite, kulturistika), vždy bol riadna bedna a striktne proti dopingu, Jeho wrestlingovy gimmick, či jeho schopnosti v ringu nemusím, ale jedno je isté je to jeden z najváčších dríčov v wwe, čo v zákulisí potvrdzuje každý, skutočne žije týmto športom na 100percent a snaží sa ísť vzorom mladým bez drog. |
Já jsem právě o Cenovi viděl nějaký video na youtube, že je Cena na steroidech.. nevim teď jestli to byla ukázka z amerických zpráv, nebo Cenovo doznání, to bych lhal. A jeho postava je toho myslím, řádným příkladem, že to neni naturální cestou. |
Je to obracene. Nekde udelali vyrez rozhovoru a tvrdili, ze se doznal k AS, pak po nich pozadoval omluvu a snad dosahl jen odvysilani nesestrihane verze rozhovoru, kde naopak v celkovem kontextu AS popira a odsuzuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt duben 30, 2009 12:17 pm Předmět: |
|
|
presne, skomolili to. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
AzzY

|
|
| nahoru |
|
 |
dakien
|
Zaslal: čt duben 30, 2009 12:44 pm Předmět: |
|
|
| frogg napsal: | | dakien napsal: | | Turakam napsal: | | Inak o Cenovi a steroidoch fakt pochybujem, súčasná wellnes politika vo wwe je velmi prísna (čo i len za menší drogový exces býva podmienka a 2 mesiace a vuac stop) a Cena ešte aj pred vyhlásením tejto tvrdej antidrogovej kampane, vždy vyhlasoval, že je čistý, dokonca zvažoval žalobu na CNN, ked v interview niečo správne nepochopili. Má genetickú výbavu od boha, vždy trénoval tvrdo, keby si videl jeho fotky aj skor (futbalova kariera na univerzite, kulturistika), vždy bol riadna bedna a striktne proti dopingu, Jeho wrestlingovy gimmick, či jeho schopnosti v ringu nemusím, ale jedno je isté je to jeden z najváčších dríčov v wwe, čo v zákulisí potvrdzuje každý, skutočne žije týmto športom na 100percent a snaží sa ísť vzorom mladým bez drog. |
Já jsem právě o Cenovi viděl nějaký video na youtube, že je Cena na steroidech.. nevim teď jestli to byla ukázka z amerických zpráv, nebo Cenovo doznání, to bych lhal. A jeho postava je toho myslím, řádným příkladem, že to neni naturální cestou. |
Je to obracene. Nekde udelali vyrez rozhovoru a tvrdili, ze se doznal k AS, pak po nich pozadoval omluvu a snad dosahl jen odvysilani nesestrihane verze rozhovoru, kde naopak v celkovem kontextu AS popira a odsuzuje. |
Jo jak říkám, moc sem tu kauzu s nim nesledoval a je pravda, že je lehčí ho díky jeho rozměrům šoupnout do kategorie sypačů. Já osobně si myslim, že v WWE v tom jedou skoro všichni, pokud chtěj bejt veliký a házet tam se 120 kilovýma chlápkama. Ale je to možná jenom můj názor a je to špatnej názor.
|
|
| nahoru |
|
 |
dakien
|
|
| nahoru |
|
 |
c87

|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|