PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2009 6:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
honda20 napsal:
mám teď v plánu koupit nějaký protein (ne nějakou sračku) a zrovna dymatize se dá sehnat 4,5 kg za 1598Kč......což neni zrovna moc , takže kdo měl ať písne své postřehy o této značce

Dymatizáku jsem zkonzumoval snad 30kg. Je to levný protein ač zde na stránkách ne dobře v testu co se týče deklarovaných nutričních hodnot hodnocený. Otázka je, jaký protein skutečně obsahuje. Nechci se opakovat, ale poslední dobou preferuji české značky. Sice nejsou tak instantní a chuťově srovnatelné se zahraniční konkurencí, ale co se týče složení, věřím prostě staré dobré klasice.

s timto se naprosto shodnu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Michoo

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2009 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ironpumping: Dik za nazor, pudu do toho laktofitu, doted jsem zral asi 2 roky jen Vitalmaxy, jediny co mi u nich vadilo ze hrozne penej, jinak jsem byl spokojenej, ale uz bych chtel vyzkouset neco jinyho.
Douglas

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

BOSSHUGO napsal:
Přesně tak, vono to možná nebude tak horké. Hodnoty udávány od výrobce jsou sice nefér, což by se stávat nemělo a ikdyž má podle testů Elite Whey Protein místo deklarovaných 74g jen 67g, tak je zase levnější a při jednoduchém přepočtu vyjde o něco málo levněji i tak jen se 67g. Takže mi to nepříjde zase jako "Tenhle ano a tenhle ne". Kouknul jsem na ten Pure Whey od Champion Nutrition a dokonce jsem našel, že někde dávají ke třem balením tréninkovou kabelu zdarma

No jo, ale kde mas jistotu, ze tech 67 gramu je opravdu syrovatkovych? Kdyz jim je putna ze sidi na gramazich kterezto zjisteni je oproti zjisteni skutecneho obsahu zdroje proteinu levnejsi = dostupnejsi, jak si muzes byt jisty ze misto whey nekupujes soju a praseci nozicky? Na Dymatize je tech negativnich ohlasu opravdu hodne na to aby to byla nahoda a kdyz uz i lidi ktere zivi prodavani (i Dymatize) suplementu shazuji celou firmu asi to taky nebude z flancu.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Michoo napsal:
Ironpumping: Dik za nazor, pudu do toho laktofitu, doted jsem zral asi 2 roky jen Vitalmaxy, jediny co mi u nich vadilo ze hrozne penej, jinak jsem byl spokojenej, ale uz bych chtel vyzkouset neco jinyho.

pokud ti vyhovuje Vitalmax,tak u nej zustan nebo zkus Smartlabs..to je taky kvalita
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Iron.Pumping napsal:
Michoo napsal:

pokud ti vyhovuje Vitalmax,tak u nej zustan nebo zkus Smartlabs..to je taky kvalita

že ty děláš pro Smartlabs
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 7:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ja to vedel...sam pan generalni
Draper

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2009 7:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
Iron.Pumping napsal:
Michoo napsal:

že ty děláš pro Smartlabs

Č174

PříspěvekZaslal: út duben 21, 2009 7:26 am    Předmět: . Odpovědět s citátem

Máte někdo zkušenosti s 100% whey protei nod Ultimate Nutrition a s proteinem od P.L Nutrition ... ?

Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
bukaj

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2009 1:17 am    Předmět: Smartlabs proteiny Odpovědět s citátem

Nech sa aj ja podelim o nejake info, momentalne mam doma dva proteiny:
Smartlabs CFM Whey 3kg banan a Smartlabs Chow cokolada

to CFM ma (aspon podla mojho nazoru) vybornu chut, necitit v tom nic umele, rozpustnost je dobra, lyzickou som ho ale miesat neskusal - miesam ho vo flaske s vodou a maltou a vzdy sa mi rozpusti komplet, po sejkovani je tam mozno za 2 cm peny, ale nie je to nic strasne

Chow mi chuti menej ako CFM banan, pride mi prilis sladky, na druhej strane mne velmi nechuti cokolada kebyze mam prirovnat k niecomu, na co sa mi to podoba, tak na silnu cokoladu z automatu, to kakao je tam celkom citit.. inak po sejkovani vo flaske ci s mliekom alebo vodou vobec nepeni, a rozpustnost je vyborna, staci aj lyzicka/vydlicka a v pohari zamiesat

Dufam, ze toto bude aspon niekomu uzitocne, aj ked toho neni vela

EDIT: nie Tasty ale Chow..

Naposledy upravil bukaj dne so duben 25, 2009 4:41 pm, celkově upraveno 1 krát
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2009 9:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Smartlabs je velice dobra volba
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: so duben 25, 2009 9:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja mam objednany Smartlabs Tasty s kuskami malin. A Scitec jahoda s bielou cokoladou. Dietujem, ale nedokazem sa vzdat niecoho sladkeho proste...som slaba sracka.
ygg

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2009 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnes po tréninku ve fitku Scitec Whey Delite, čokoláda s kousky čokolády .... slov neřeba ....

Pokud má někdo mlsnou hubu a nemusí šetřit, stává se Scitec obecně dle mého soudu volbou No.1.
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2009 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ygg napsal:
Dnes po tréninku ve fitku Scitec Whey Delite, čokoláda s kousky čokolády .... slov neřeba ....

Pokud má někdo mlsnou hubu a nemusí šetřit, stává se Scitec obecně dle mého soudu volbou No.1.

někteří volí podle hodnot, ne podle chuti, když budu chtít chlastat co nejlepší proťák, dám nějakou 65 do plnotučnýho mlíka
ygg

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2009 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

supporter napsal:
ygg napsal:

někteří volí podle hodnot, ne podle chuti, když budu chtít chlastat co nejlepší proťák, dám nějakou 65 do plnotučnýho mlíka

Ty jsi taky hovno gurmán:-))))) ... a ty hodnoty ti jsou beztak na p..u . Navíc přes den lepší do vody, v mlíku mi chutnal i Aminostar
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: so květen 02, 2009 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

protein je lepsi michat v mlece a to i po treninku..aspon co na to delali recenzi vyslo mleko lepe

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: