|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: čt duben 16, 2009 6:57 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | | honda20 napsal: | | mám teď v plánu koupit nějaký protein (ne nějakou sračku) a zrovna dymatize se dá sehnat 4,5 kg za 1598Kč......což neni zrovna moc , takže kdo měl ať písne své postřehy o této značce |
Dymatizáku jsem zkonzumoval snad 30kg. Je to levný protein ač zde na stránkách ne dobře v testu co se týče deklarovaných nutričních hodnot hodnocený. Otázka je, jaký protein skutečně obsahuje. Nechci se opakovat, ale poslední dobou preferuji české značky. Sice nejsou tak instantní a chuťově srovnatelné se zahraniční konkurencí, ale co se týče složení, věřím prostě staré dobré klasice. |
s timto se naprosto shodnu
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: čt duben 16, 2009 8:31 pm Předmět: |
|
|
Ironpumping: Dik za nazor, pudu do toho laktofitu, doted jsem zral asi 2 roky jen Vitalmaxy, jediny co mi u nich vadilo ze hrozne penej, jinak jsem byl spokojenej, ale uz bych chtel vyzkouset neco jinyho.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá duben 17, 2009 11:25 am Předmět: |
|
|
| BOSSHUGO napsal: | Přesně tak, vono to možná nebude tak horké. Hodnoty udávány od výrobce jsou sice nefér, což by se stávat nemělo a ikdyž má podle testů Elite Whey Protein místo deklarovaných 74g jen 67g, tak je zase levnější a při jednoduchém přepočtu vyjde o něco málo levněji i tak jen se 67g. Takže mi to nepříjde zase jako "Tenhle ano a tenhle ne". Kouknul jsem na ten Pure Whey od Champion Nutrition a dokonce jsem našel, že někde dávají ke třem balením tréninkovou kabelu zdarma |
No jo, ale kde mas jistotu, ze tech 67 gramu je opravdu syrovatkovych? Kdyz jim je putna ze sidi na gramazich kterezto zjisteni je oproti zjisteni skutecneho obsahu zdroje proteinu levnejsi = dostupnejsi, jak si muzes byt jisty ze misto whey nekupujes soju a praseci nozicky? Na Dymatize je tech negativnich ohlasu opravdu hodne na to aby to byla nahoda a kdyz uz i lidi ktere zivi prodavani (i Dymatize) suplementu shazuji celou firmu asi to taky nebude z flancu. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá duben 17, 2009 7:01 pm Předmět: |
|
|
| Michoo napsal: | | Ironpumping: Dik za nazor, pudu do toho laktofitu, doted jsem zral asi 2 roky jen Vitalmaxy, jediny co mi u nich vadilo ze hrozne penej, jinak jsem byl spokojenej, ale uz bych chtel vyzkouset neco jinyho. |
pokud ti vyhovuje Vitalmax,tak u nej zustan nebo zkus Smartlabs..to je taky kvalita
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: pá duben 17, 2009 7:02 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Michoo napsal: | | Ironpumping: Dik za nazor, pudu do toho laktofitu, doted jsem zral asi 2 roky jen Vitalmaxy, jediny co mi u nich vadilo ze hrozne penej, jinak jsem byl spokojenej, ale uz bych chtel vyzkouset neco jinyho. |
pokud ti vyhovuje Vitalmax,tak u nej zustan nebo zkus Smartlabs..to je taky kvalita |
že ty děláš pro Smartlabs
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá duben 17, 2009 7:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá duben 17, 2009 7:10 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Michoo napsal: | | Ironpumping: Dik za nazor, pudu do toho laktofitu, doted jsem zral asi 2 roky jen Vitalmaxy, jediny co mi u nich vadilo ze hrozne penej, jinak jsem byl spokojenej, ale uz bych chtel vyzkouset neco jinyho. |
pokud ti vyhovuje Vitalmax,tak u nej zustan nebo zkus Smartlabs..to je taky kvalita |
že ty děláš pro Smartlabs |
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Č174

|
Zaslal: út duben 21, 2009 7:26 am Předmět: . |
|
|
Máte někdo zkušenosti s 100% whey protei nod Ultimate Nutrition a s proteinem od P.L Nutrition ... ? _________________ Moje MOTTO:
Fitness trénink nesmí být jako pomíjivá móda. Má to být celoživotní investice.
|
|
| nahoru |
|
 |
bukaj
|
Zaslal: so duben 25, 2009 1:17 am Předmět: Smartlabs proteiny |
|
|
Nech sa aj ja podelim o nejake info, momentalne mam doma dva proteiny:
Smartlabs CFM Whey 3kg banan a Smartlabs Chow cokolada
to CFM ma (aspon podla mojho nazoru) vybornu chut, necitit v tom nic umele, rozpustnost je dobra, lyzickou som ho ale miesat neskusal - miesam ho vo flaske s vodou a maltou a vzdy sa mi rozpusti komplet, po sejkovani je tam mozno za 2 cm peny, ale nie je to nic strasne
Chow mi chuti menej ako CFM banan, pride mi prilis sladky, na druhej strane mne velmi nechuti cokolada  kebyze mam prirovnat k niecomu, na co sa mi to podoba, tak na silnu cokoladu z automatu, to kakao je tam celkom citit.. inak po sejkovani vo flaske ci s mliekom alebo vodou vobec nepeni, a rozpustnost je vyborna, staci aj lyzicka/vydlicka a v pohari zamiesat
Dufam, ze toto bude aspon niekomu uzitocne, aj ked toho neni vela
EDIT: nie Tasty ale Chow.. _________________ [img:724eb08a1a]http://img216.imageshack.us/img216/5898/dogoj0.gif[/img:724eb08a1a]
Naposledy upravil bukaj dne so duben 25, 2009 4:41 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so duben 25, 2009 9:31 am Předmět: |
|
|
Smartlabs je velice dobra volba
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: so duben 25, 2009 9:37 am Předmět: |
|
|
Ja mam objednany Smartlabs Tasty s kuskami malin. A Scitec jahoda s bielou cokoladou. Dietujem, ale nedokazem sa vzdat niecoho sladkeho proste...som slaba sracka.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so květen 02, 2009 8:43 pm Předmět: |
|
|
Dnes po tréninku ve fitku Scitec Whey Delite, čokoláda s kousky čokolády .... slov neřeba ....
Pokud má někdo mlsnou hubu a nemusí šetřit, stává se Scitec obecně dle mého soudu volbou No.1. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: so květen 02, 2009 8:50 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Dnes po tréninku ve fitku Scitec Whey Delite, čokoláda s kousky čokolády .... slov neřeba ....
Pokud má někdo mlsnou hubu a nemusí šetřit, stává se Scitec obecně dle mého soudu volbou No.1. |
někteří volí podle hodnot, ne podle chuti, když budu chtít chlastat co nejlepší proťák, dám nějakou 65 do plnotučnýho mlíka
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: so květen 02, 2009 8:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so květen 02, 2009 9:04 pm Předmět: |
|
|
protein je lepsi michat v mlece a to i po treninku..aspon co na to delali recenzi vyslo mleko lepe
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|