|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Sloty

|
Zaslal: ne květen 03, 2009 7:43 pm Předmět: |
|
|
| maikelos napsal: | | Wygh napsal: | Drapere ty seš stejně divnej ... co ti proboha chutná na raciolkách ? |
ale tyhle jsou ochucene, syrove koukam. Jestli mu chutnaji i ty uplne normalni jen tak samotne, asi fakt neco neni v poradku ikdyz pro Bb zivot jedine dobre!!! |
mně chutnaj!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Wygh
|
Zaslal: ne květen 03, 2009 7:43 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: ne květen 03, 2009 7:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
maikelos

|
Zaslal: ne květen 03, 2009 7:46 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne květen 03, 2009 7:51 pm Předmět: |
|
|
| maikelos napsal: | | Draper napsal: | | maikelos napsal: | | Wygh napsal: | Drapere ty seš stejně divnej ... co ti proboha chutná na raciolkách ? |
ale tyhle jsou ochucene, syrove koukam. Jestli mu chutnaji i ty uplne normalni jen tak samotne, asi fakt neco neni v poradku ikdyz pro Bb zivot jedine dobre!!! |
v poradku u me neni spoust veci, to uznavam ale to ze mne chutnaji racia I TY NORMALNI A JEN TAK SAMOTNE si myslim ze v poradku je, kazdy mame jine chute.... |
ale to je fakt jedine dobre, ti to i zavidim trochu, fakt. Ja je znam opravdu pouze v diete |
ja nemam ve svem jidelnicku jedinou vec, kterou bych jedl jen proto, ze je dobra pro BB a nechutnala mi. Jim pouze takova jidla, na kterych si OPRAVDU pochutnam a shodou okolnosti jsou zaroven idealni pro ten BB...a navic ja si s jidlem umim celkem pohrat a mam spoustu vychytavek a napadu, jak si proste veci jako vlocky, ryzi, tvaroh atd tak vylepsit, ze se nemuzu dockat, az to zase budu jist znovu a pokazde u toho prozivam doslova slastne chvile _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: ne květen 03, 2009 7:58 pm Předmět: |
|
|
člověk si na to zvykne. Zezačátku mi vločky moc nechutnaly... prostě jakýsi hnusný piliny. Pozdějc sem je žral každej den ráno páč mi chutnaly.
Maso jsem do 7 třídy vubec nejedl. Ted ho jím každej den páč mi chutná + miluju grilovaný maso atd. Rýže mi taky prostě chutná. Tvaroh bylo kdysi taky takový ho.no, ale časem se z toho stalo oblíbený jídlo. Takhle je to se vším....
Což teda neznamená, že si rád nedám skvělou svíčkovou s knedlíkem, vepřo knedlo, palačinky, klobásku atd. atd. _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
|
| nahoru |
|
 |
katzenka

|
Zaslal: ne květen 03, 2009 9:19 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | | maikelos napsal: | | Wygh napsal: | Drapere ty seš stejně divnej ... co ti proboha chutná na raciolkách ? |
mně chutnaj! |
racio ted maji takove male life style se to jmenuje a ty syrove jsou tedy luxusni, to se musi nechat
|
|
| nahoru |
|
 |
Bosorka

|
Zaslal: ne květen 03, 2009 9:40 pm Předmět: |
|
|
Já mám ty raciolky taky ráda. Bud jablko skořicové nebo česnekové _________________ Porušíš, prohraješ!
petraurbankova.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
xjohnyx
|
Zaslal: ne květen 03, 2009 9:43 pm Předmět: |
|
|
| Bosorka napsal: | Já mám ty raciolky taky ráda. Bud jablko skořicové nebo česnekové |
česnekové
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: ne květen 03, 2009 9:47 pm Předmět: |
|
|
na svacinu zobat balik rejzovejch racii a zapijet proteinem , docela dobrutka
|
|
| nahoru |
|
 |
xjohnyx
|
Zaslal: ne květen 03, 2009 9:48 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | na svacinu zobat balik rejzovejch racii a zapijet proteinem , docela dobrutka |
ja si koupil pomercancovej matrix a piju ho stylem nasypat do sebe a zbytek co mam v hube vyplivnout a zapit vodou
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
Zaslal: ne květen 03, 2009 9:49 pm Předmět: |
|
|
lol _________________ Proud member of the Axis of evil.
zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|