| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| vyboulilo se vam z posilovani bricho? |
| ano |
|
42% |
[ 24 ] |
| ne |
|
57% |
[ 33 ] |
|
| Celkem hlasů : 57 |
|
| Autor |
Zpráva |
Drexxy
|
Zaslal: ne květen 03, 2009 10:22 pm Předmět: vyboulene bricho |
|
|
Ahoj, koukal jsem na forum a takove tema jsem nikde nenasel, existuji nejake cviky/techniky na bricho vyboulene (ne tucne) od nadmerneho a nespravneho posilovani? (neni to muj pripad, abych zabranil komentarim o me neschopnosti  ).Ja zatim nasel jen Arnoldovo "vakuum", diky za radu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
mysH

|
Zaslal: ne květen 03, 2009 10:25 pm Předmět: |
|
|
bud v klidu, vybouleni je zpusobeny necim jinym a to se te zcela urcite netyka :)
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: ne květen 03, 2009 10:29 pm Předmět: |
|
|
nahodou v 8 sem mel 350 ge krkovicky + 450 ge kroket a vybouleny bricho mam jeste ted.. asi si pockam na naky ty cviky _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
xjohnyx
|
Zaslal: ne květen 03, 2009 10:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ursus.
|
Zaslal: ne květen 03, 2009 10:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Drexxy
|
Zaslal: ne květen 03, 2009 10:44 pm Předmět: |
|
|
hm, cekal jsem nejaky seriozni post od nekoho kdo tomu rozumi, tady asi uz nic resit nechci.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drexxy
|
Zaslal: ne květen 03, 2009 10:45 pm Předmět: |
|
|
ne, jen vyboulena brisni stena, pater je okej
|
|
| nahoru |
|
 |
-=Flex=-

|
Zaslal: po květen 04, 2009 12:10 am Předmět: Re: vyboulene bricho |
|
|
| Drexxy napsal: | Ahoj, koukal jsem na forum a takove tema jsem nikde nenasel, existuji nejake cviky/techniky na bricho vyboulene (ne tucne) od nadmerneho a nespravneho posilovani? (neni to muj pripad, abych zabranil komentarim o me neschopnosti ).Ja zatim nasel jen Arnoldovo "vakuum", diky za radu | Ze by pivko?
|
|
| nahoru |
|
 |
Drexxy
|
Zaslal: út květen 05, 2009 11:01 pm Předmět: |
|
|
zkusim poradit zarazeni ostatnich sportu (behave sporty, plavani atd), trenink spodniho bricha a vakuum. A hlavne poradne protahovani, uvidime
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: st květen 06, 2009 8:57 pm Předmět: |
|
|
Za ty vypoukly bricha u kulturistu muze predevsim dysfunkce hlubokeho stabilizacniho systemu... Nekde sem o tom cetl celkem peknej clanek ... hledej... _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
e4
(ban)

|
Zaslal: st květen 06, 2009 9:11 pm Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | | Za ty vypoukly bricha u kulturistu muze predevsim dysfunkce hlubokeho stabilizacniho systemu... Nekde sem o tom cetl celkem peknej clanek ... hledej... |
A ja mel za to, ze gh a slin.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drexxy
|
Zaslal: čt květen 07, 2009 10:32 pm Předmět: |
|
|
| Johny HaRd napsal: | | Za ty vypoukly bricha u kulturistu muze predevsim dysfunkce hlubokeho stabilizacniho systemu... Nekde sem o tom cetl celkem peknej clanek ... hledej... |
nasel jsem jich nekolik a vychodiskem je to co jsem uz napsal: jine sporty (beh, plavani, kolo...), posilovat spodni brisni svaly a vakuum, protahovani:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
Zaslal: pá květen 08, 2009 8:33 am Předmět: |
|
|
Ja si myslim, ze malokdo z nas, musi resit problemy s vypouklym brichem _________________ "To mi rve koule"
Eric Cartman
|
|
| nahoru |
|
 |
arkan

|
Zaslal: st květen 13, 2009 1:05 pm Předmět: |
|
|
Za vypoukou břišní stěnu můžou někdy uvolněný střeva , chce to jíst víc zeleniny ,ředkev ,kedluby ,...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |